Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברצוני להבין את העוצמות של מגברים ביחס להתנגדות.

עד עכשיו יצא לי לחבר זוג קומפוננט+סאב בגישור. כל הרכיבים היו 4 OHM והמגברים הפשוטים שלי לא ידעו משהו אחר.

כרגע אני מחפש מגבר ברמה מעל ושמתי לב שרשום

RMS Power at 4 ohms: 100 watts x 4 chan.

RMS Power at 2 ohms: 200 watts x 4 chan.

Bridged RMS Power at 4 ohms: 400 watts x 2 chan.

A/B Class

2 Ohm Stable in stereo mode

4 Ohm stable in bridged mode

אם אני מעוניין לחבר למגבר 2 זוגות קומפוננט (קדמי+אחורי) כל זוג 4 אוהם, יוצא שאני יורד ל2 אוהםּ+סאב בגישור, אני יכול לחבר בצורה זו? ולעבוד עם מגבר כזה כמו עם מגבר של 5 ערוצים?.

במידה וזה אפשרי זה רק זמני עד שאני ארכוש מונובלוק, כשהתקציב יגדל

תודה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אם באמת תצליח לרדת ל2 אוהם זה אפשרי אבל זה שתחבר 2 זוגות אאל"ט לא יוריד אותך ל2 אוהם אתה צריך לחבר בתור כדי לרדת ל2 אוהם ואת זה אתה לא יכול לעשות ב2 ערוצים עם 4 רמקולים אם אני לא טועה... יש מצב גדול שאני מדבר שטויות אבל זה מה שהבנתי עד עכשיו מקריאה בפורום.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

בשביל לרדת צריך לחבר במקביל.

בטור זה רק יגדל.

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

זה עומס לא קל על המגבר.

אתה תהיה בקצה היכולות שלו

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
שלום

אם אני מעוניין לחבר למגבר 2 זוגות קומפוננט (קדמי+אחורי) כל זוג 4 אוהם, יוצא שאני יורד ל2 אוהםּ+סאב בגישור, אני יכול לחבר בצורה זו? ולעבוד עם מגבר כזה כמו עם מגבר של 5 ערוצים?.

במידה וזה אפשרי זה רק זמני עד שאני ארכוש מונובלוק, כשהתקציב יגדל

תודה

כן,אתה יכול.

חיבור מקבילי של שני קומפוננטים ב-2 אום סטריאו

וחיבור של הסאב ב-4 אום בגישור.

אתה יכול לעשות את זה כמעט עם כול מגבר 4 ערוצים ,ישנם מגברים שיעמדו בזה

וישנם כאלו שיכנסו לך לעיתים לפרוטקשן,תלוי באיכות המגבר ובעומס שמופעל עליו.

פורסם

נקודת עבודה של המגבר תשתנה כנראה שתקבל אחוז עיוות יותר גבוה!

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בנוסף לאחוז עיוות שיגדל, גם לא תהיה לך דרך לכוון גיינים בנפרד לאחוריים וקדמיים.

אם הרמקולים זהים, כנראה לא תהיה בעיה, אבל אם האחוריים נצילים יותר (כמו 6X9 לדוגמה), אז האחוריים ישתלטו...

פורסם

לפי הנתונים שהצגת לא צריכה להיות שום בעיה אם צורת החיבור שאתה מתכנן לחבר

נכון שלא תהיה הפרדה בין 4 הרמקולים

לרוב זה לא נורא ואפשר לחיות עם זה אפילו בשלום

מה עוד שפותח השרשור ציין שהוא מתכוון לרכוש מונו בלוק בעתיד

בהצלחה

דרור

פורסם

הפרדה לא כל כך חשובה לי בשלב זה כי זה יהיה אותו סוג קומפוננט קידמי ואחורי, CERWIN VEGA VMAX 6.5.

סאב יהיה גם CERWIN VEGA VMAX 124 12'

אני מריץ 3 זוגות RCA ואחבר בינתיים רק 2 זוגות.

בעתיד הקרוב אני ארכוש מונו ואחבר אליו את הזוג של הסאב, וב4 ערוצים אני אחבר את האחוריים.

אני חשבתי עד עכשיו ללכת על הSUNDOWN SAX-100.4 וכבר כמעט הזמנתי, אך מצאתי אופציות הרבה יותר זולות וברור לי שעל איכות משלמים, אך המחיר פי 2+ זול יותר ולפי הנתונים הוא אפילו חזק יותר.

לא יצא לי לשמוע אף סאן דאון.

חשבתי על המגבר הזה

http://cgi.ebay.com/HIFONICS-HFi-HFI100-4-800W-4-CHANNEL-AMPLIFIER-AMP-KIT-/350334316903?cmd=ViewItem&pt=Car_Amplifiers&hash=item51918d7167

תורגש ירידה באיכות המגבר?, זו הסדרה הכי גבוהה שלהם?

הסיבה לקומפוננט האחורי, אני אוהב את הסראונד ולא רק במה קדמית.

אני מתגורר בקנדה ולא קניתי עדיין אף רכיב מכיוון שאני עדיין מתלבט, ואין לי פה איזה מפגשים ללכת לשמוע, אז אם יש עצות לשינוי של הרכיבים או המגבר אני יותר מאשמח.

תודה חברים

פורסם

הסאב שאני התכוונתי אליו הוא 4 אוהם רגיל

פורסם

הסאב VMAX מגיע בשני דגמים או 124 שבא עם שני סלילים של 4 אום ועובד או ב-2 או 8 אום

או דגם 122 עם שני סלילים של 2 אום שעובד ב-4 או ב-1 אום.

אם אתה מעוניין לעבוד ב-4 אום אתה צריך את הדגם 122

פורסם

KING תודה אני לא שמתי לב לזה וכמעט הלכתי סופית עם זה.

http://cgi.ebay.com/NEW-CERWIN-VEGA-12-SUB-VMAX-SERIES-CAR-SUBWOOFER-4-/290444336885?cmd=ViewItem&pt=Car_Subwoofers_Enclosures&hash=item439fd4def5

רשום 4 אוהם ולא שמתי לב שזה DUAL

יש גם 2 אוהם DUAL שזה אומר שזה או 4 אוהם או 1?, אם כן אז זה מתאים לי למגבר 4 ערוצים עכשיו+מונו בהמשך שיורד ל1 אוהם

יש משהו אחר מומלץ? בתקציב +/- דומה?, או כדאי כבר לקחת את המונו וללכת עם הסט אפ הזה? אני יכול לקחת את המונו עכשיו אך עם קצת קושי, אבל בתחום הזה עדיף להשקיע בבסיס טוב.

פורסם

אתה יודע - נתנו לך כאן אזהרה קטנה ומאוד חשובה (אני מדבר על התגובה של אליקו)

תן לי להמחיש לך את זה בתמונה...

לו רק היינו יכולים לקנות וואטים במשקל - הא?

funny-train-pakistan-travel.jpg

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...