Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין בקנית רכב. מצאתי אוטו למכירה - רנו מגאן שנת 96, עשתה 130,000 ק"מ, יד שניה, בעל הרכב אומר שהיא במצב מכני מצוין ואין לו בעיה שנבדוק אותו. הוא רוצה עליה 8 אלף.. וזה הדבר שהכי מטריד אותי.. :

-הסכום הנמוך יחסית (המחירון שלה בערך 12 אלף, הוא טוען שהוא מוכר את הרכב כי קנה אחד חדש..)

- שהיא אוטוטו 15 שנה על הכביש.. זה לא יותר מדי ישן? לי נראה שכן.

מה אומרים?

פורסם

שלא ידאיג אותך כמה שהוא דורש. תעשה בדיקה לרכב ואם יוצא תקין אז תקנה. לא תקין אז תבין למה הוא מוכר בזול.

לגבי זה שהוא ישן גם אין לך מה לדאוג. אם הוא תוחזק כראוי אז לא תיהיה איתו שום בעיה.

Renault clio RT 1994

פורסם

מה אתה מצפה לקבל תמורת 8000 ש"ח? כל מה שתקנה בסכום כזה יהיה ישן. ואם תשאל אנשים בפורום האספנות שלנו, כנראה שתגלה שאין דבר כזה "ישן מידי" :-D

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לקחת לבדיקה? מה היו התוצאות? קנית?

ברנו יש משמעות רבה מאוד לדגם הרכב ולסוג תיבת ההילוכים.

כך שחשוב לציין פרטים אלו.

אם אתה מדבר על 1.400 ידנית - הרכב מעולה, בתנאי שטופל כראוי.

זו אחת הסיבות שיש בשוק מכוניות כאלה (מעט אמנם) יד ראשונה או שניה שטופלו באהבה - בעליהן אהבו אותן - המון אוטו בשביל כלום כסף. בטיחות, אמינות וחיסכון בדלק.

כבעלים של רנו 19 1,400 ידנית, אני תוהה עד כמה המגאן בתיצורה הזו זהה ל- 19 95'?

כי אם כן, המנוע מעולה ומאריך ימים עם נוזל קירור טוב והקפדה שלא יתחמם, המכונית אמינה וחסכונית, ונוחה בצורה לא רגילה.

בדגמים האחרים (1.600, גיר אוטומטי,) זה יותר בעייתי והמשמעות של תחזוקה מדוקדקת עולה מאוד.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...