Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=/1/1702253

איזה מדינה מגעילה אם היה זורק את הנעל סתם על מישהו אפילו במשטרה היו צוחקים אבל פה אחוות השופטים פועלת במיטבה.

על עצמם הם יודעים להגן.

גם הבחור שדרס את ההבן של חשין יקבל בטח מאסר עולם, כאשר אחרים על מעשה כזה יוצאים על תנאי.

לא שהעונשים הרגילים צודקים אבל כאשר פוגעים בהם ברמה האישית השופטים יודעים להעניש טוב מאוד.

פורסם

דורית בייניש.

היא סולחת לרוצחים, אנסים וכל השאר (רק בתנאי שהם מהמגזר הערבי - כי הם מקופחים).

לעומת זאת לאדם שזרק עליה נעל, היא לא בדיוק סולחת. אה הוא יהודי... לא משנה.

בית המשפט העליון אמור לפעול למען דמוקרטיה.

כרגע הוא פועל למען הדמוקרטיה שלו, עם צביון שמאלני קיצוני בעל שנאה עצמית, בדרך להרס המדינה.

פורסם

מסכים באופן כללי על הענישה הקלה במדינתינו

אבל במקרה של זורק הנעל, מדובר בפסיכופת סדרתי, ולא בתקרית חד פעמית.

ועל כן, יש שיטענו שגם במקרה זה, העונש קל מידי.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

עונש קל?!?

בושה וחרפה, אין פרופורציה - השופטים מנותקים מהעם, יושבים להם במגדל השן שלהם בעוד שלנו פורצים הביתה, גונבים את הרכבים, פחד מוות להסתובב ברחובות בשעות ומקומות מסויימים שלא ישדדו/ידקרו אותך, מגיפת הסמים בשיא, ההימורים הלא חוקיים בכל מקום, ושהמשטרה תופסת מישהו הוא נשלח למעצר בית ומקבל אולי חצי שנה על תנאי על 80 פריצות שהוא ביצע שכל אחת מהן הרסה לבן אדם את החיים, וכל אחד יודע שאחרי שפורצים לך הביתה כל הרגשת הבטחון שלך והפרטיות פתאום נעלמת.

בושה וחרפה.

שופטים צריכים להיות חשופים לתביעות אישיות במידה ואדם שהם שיחררו ביצע פשע.

פורסם

אסור להתגרות בדורית בייניש.

חיים רמון ניסה למנות נשיא בית משפט עליון שלא לפי שיטת הסניוריטי (וותק) וספג את זמבורת הנשיקה, עניין שלפי רכילות ממקורות יודעי דבר הודבק לו אך ורק מהסיבה הזו.

הכנופיה הזו יודעת להגן על עצמה טוב טוב - בושה לשופט ובושה למדינה שאלה שופטיה וזו מערכת אכיפת החוק שלה.

פורסם

לא שאני מעריך את האימפוטנטיות של המערכת המשפטית במדינה שלנו אבל זריקת הנעל היא אקט סימלי,

שבא לפגוע במערכת המשפטית ולא לפגוע באדם (כי להרוג בזריקת נעל לא כ"כ ניתן).

אני חושב שגם העונש "סימלי" - זורק ז** על מערכת המשפט - מערכת המשפט מז**** אותך.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

מה לעשות, לא כולם ניחנו באינסטינקטים המופלאים של ג'ורג' בוש הבן...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גם לדעתי העונש כבד מדי (אבל מי אני שאשפוט :wink: ). עם זאת, יש כאן אפקט הרתעה שחייב לבוא לידי ביטוי - אם מי שתוקף ישירות את בית המשפט העליון באלימות פיזית לא ייכנס לכלא לזמן מרתיע, אנשים יעיזו לעשות זאת שוב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

במקרה של זורק הנעל ,לא יהיה שום אפקט הרתעתי ,מאחר והוא כנראה הגיע לרמת תסכול כזו ,שדעתו השתבשה עליו.

נראה לי שלאחר יציאתו מהכלא הוא יהיה מסוכן עוד יותר ממה שעכשיו.העונש פותר את התוצאה ולא את הסיבה.

ומי שחושב שבמילותי אלה אני מעודד אלימות ,יקבל שרוך :lol:

פורסם
גם לדעתי העונש כבד מדי (אבל מי אני שאשפוט :wink: ). עם זאת, יש כאן אפקט הרתעה שחייב לבוא לידי ביטוי - אם מי שתוקף ישירות את בית המשפט העליון באלימות פיזית לא ייכנס לכלא לזמן מרתיע, אנשים יעיזו לעשות זאת שוב.

ההרתעה צריכה להיות כנגד אלימות בכלל, כנגד האזרח התמים בפרט, ורק במקום האחרון השופטים.

לצערנו המסר של בתי המשפט היום הוא חד וחלק - תעשו מה שאתם רוצים, למי שאתם רוצים, כל אזרח, שוטרים, רופאים, חוץ משופטים. בנו אל תגעו ויהיה בסדר, כבר נסדר לכם איזה קומבינה מופחתת.

חוצמזה, אם כבר דמוקרטיה, לדעתי זה לא נכון שהמערכת המשפטית שופטת את עצמה, מי שפגע באחד השופטים רצוי שישפט אצל מישהו שהוא לא בעל אינטרס, מי מתנדב? :lol:

פורסם
ההרתעה צריכה להיות כנגד אלימות בכלל, כנגד האזרח התמים בפרט, ורק במקום האחרון השופטים.

עם כל הכעס כלפי השופטים, אתה טועה. מערכת המשפט ובמיוחד ביהמ"ש העליון היא זו שאמורה להגן עלינו ולשמור על הסדר והדמוקרטיה (השאלה אם היא עושה את זה, זה כבר משהו אחר :wink: ). פגיעה בה היא בוודאי חמורה במיוחד, כיוון שהיא משפיעה על אזרחים רבים. אם העונש על פגישה בשופטים יהיה קל, מי יגן עלינו כשיפגעו בנו? (וכן, כאן נכנס הטיעון של "השופטים ממילא לא מגינים עלינו מספיק טוב" - זו כבר בעיה אחרת).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

העונש לא מרתיע ולא משפיע, הוא רק מראה כמה המערכת מנותקת מהציבור.

אם הוא היה מקבל עבודות שירות לתקופה ארוכה (אותם 3 שנים?) במוסד המתמודד עם מאושפזים בעלי בעיות אלימות, אז, אולי, זה היה יכול להעביר מסר טוב יותר לציבור.

אם משהו היה זורק על מישהו מחברי הפורום נעל, אתם חושבים שהוא היה מקבל 3 שנים? 3 חודשים? 3 ימים?

רמז: רוב הסיכויים שבכלל לא היה נעצר, אלא רק מורחק מהמקום.

פורסם
במקרה של זורק הנעל ,לא יהיה שום אפקט הרתעתי ,מאחר והוא כנראה הגיע לרמת תסכול כזו ,שדעתו השתבשה עליו.

המושג שציינת הינו מושג משפטי, וכנראה שהפסיכיאטר שבדק את אותו בחור מצא אותו כשיר מנטלית לעמוד לדין.

בכל מקרה, אכן עונש כבד אך לטעמי לא קשור לשאר המקרים שעלו פה וכפי שנאמר לפניי, מערכת משפט היא אחת ואין לקרוא עליה תיגר.

האם העונשים למקרים אחרים שאוזכרו כאן קלים מידי? אולי ,ומאידך אם נדבר שלא מהבטן ההרשעה בפלילים בישראל עומדת מעל ל90% והמשמעות היא שמעט מאוד אנשים יוצאים זכאים.

לסיכום, הבעיה היא לא מערכת המשפט בישראל אלא האכיפה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מישהו חכם אמר פעם:

"המרחם על האכזרים ,סופו להתאכזר לרחמנים"

המשפט הזה נותן בקצרה את מה שהולך בארץ מרחמים על הרוצחים על הגנבים,על המפקירים,על הפושעים ועל מעלימי המס הגדולים.

ומתאכזרים לאזרח הקטן ,אני לא מצדיק את מעשיו של אותו אדם ,אבל אני מאמין לו בלב שלם שהוא טורטר ונפל בין הכיסאות,במערכת המשפט האטומה והמנותקת .

חבל שאין לנו חוקים נוקשים יותר וברורים יותר ופחות ניתנים לפרשנות ,בדומה למערכת האמריקאית שגם היא רחוקה מלהיות מושלמת.

פורסם

מ י ד ת י ו ת

היא תכונה שלא קיימת כשפוגעים במישהו מהחונטה השלטת.

אפשר לשאול את הנהג שדרס את הבן של משאל חשין.

אולי הם יחלקו את אותו התא (אחרי שהוא יורשע כמובן ברצח, בלי עסקת טיעון ובלי ראיון)

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...