Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש בידי סאב שהכונוס שמרכז שלו השחרר באופן חלקי מה שיוצר רעש לוואי בגלל שהכונוס "רוטט" ופוגע בממברנה.

יש איזה דבר מיוחד שניתן להשתמש בו? מדובר בממברה פלסטית מאד.

תודה רבה

פורסם

בגדול דבק 3 שניות ואפילו דבק מגע יהיה טוב

מומלץ לבדוק את ההשפעה של הדבק על המימברנה לפני מריחה

מניסיוני דבק מגע אמור לבצע את העבודה

על כל מקרה גם אם לא תצליח להדביק את הקון המרכזי אל תדאג מדי גם אם הוא ייפול

תפקידו הוא כשמו DUST CUP ואין לו שום משמעות בייצור הסאונד

דרור

פורסם

דבק 3 שניות? :shock: זה עלול לעוות ולשבור לו את הממברנה, דבק 3 שניות הוא דבק חזק, קשיח ועלול לתקוף סוגי פלסטיק שונים.

ל DUST CUP יש תפקידים נוספים חוץ מלהיות DUST CUP, הוא מחזק את הממברנה ואחראי לקירור של סליל הרמקול. דאסט-קאפים מסויימים גם מאפשרים לרמקולים לייצר תחום תדרים רחב יותר, יש על זה תיאוריות שלמות.

גש למתקן רמקולים. הסיכוי שתצליח לתקן את הרמקול בעצמך מבלי לגרום ליותר נזק נמוך מאוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר שלום

יש אפשרות שאתה צודק לגבי השפעת דבק 3 שניות

לכן אם תשים לב רשמתי בפירוש שיש לבדוק את השפעתו על המימברנה לפני שימוש נרחב

כמו כן נקודת ההנחה שלי הייתה שהסאב הוא מה שנקרא סאב "עממי" (מצטער אם טעיתי) אבל כשפותח השרשור לא מציין איזה סאב יש לו ובמקביל הוא מציין שהמימברנה פלסטית ונוסף לכך ישנו קונוס שמשתחרר זו אך מסקנה טבעית שהסאב הוא "סאב עממי" לא בדיוק פאר היצירה

לכן אני חוזר ואומר שבמידה וההנחות הן נכונות אז תפקיד הקון הוא הגנה מאבק בלבד.

דרור

פורסם

קודם כל תודה על התגובה..

איתמר אין לי צורך להכניס אותו לתיקון ולשלם 100 שקל כשאני יכול לקנות דבק ב20 ורק להדביק.. זה לא שיש איזהשהו נזק שצריך בעל מקצוע ולכן אני רוצה לדעת איפה אני יכול להשיג דבק מתאים ( גם קישורים לEBAY יתקבלו בברכה).

הסאב הוא אכן סאב עממי.. קאדנס מלפני 6 שנים +\-, לבן אדם שלא מעונין להשקיע כסף רב במערכת שנמצאת ברכב ובעלת סיכויי גניבה גבוהים הוא עושה את העבודה הרבה יותר טוב מטוב. את הכסף שלי אני משקיע במערכת בבית.

• תוכן חדש...