Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בנוגע לרכישת רכב 60-80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לעצה לגבי רכישת רכב.

בעקרון, החלטנו להתעניין בקניית רכב חדש עקב ריבוי הנהגים במשפחה (4)

נתונים - אני אתן כמה שיותר פרטים, חלקם רלוונטים, חלקם לא - כאשר, אנחנו פתוחים לכל האפשרויות:

הנסיעה תהיה בעיקרה עירונית + נסיעה של כ50 ק"מ בינעירונית כל יום.

תקציב: בין 60 ל80 אלף, כאשר ניתן להתגמש (ברור לי שיש הבדל יחסית משמעותי בין 60 ל80 אך כל עוד יש הבדל מהותי בין רכב כזה או אחר, ניתן להתגמש במחיר)

רצוי רכב קטן, חסכונית ואמינה.

אין חשיבות מסויימת לבאז' גדול או אבזור מסויים.

מנוע - 1.6.

אוטומטית

אין איזה רכב ספציפי ששמו עליו עין,

וכפי ששמת לב, כרגע אנחנו מאוד פתוחים לרעיונות וכל המלצה באזור האפשרויות הנ"ל יתקבלו בשמחה.

אם חסר איזה נתון... אני אתן.

פורסם

אני מציע לבדוק סופר מיני משומשת ממודל 2007, לדוגמה סוזוקי סוויפט, מאזדה 2, פיג'ו 207 ושאר המתחרות.

לפיג'ו יש מנוע 1.6 אבל למאזדה ולסוזוקי יש 1.5, במקרה של השלושה האלה דווקא הביצועים של המאזדה והסוזוקי בעלות המנועים הצנועים יותר טובים משל הפיג'ו.

אם אתם מעוניינית במשפחתית קומפקטית אז אפשר ללכת עוד שנתון אחד אחורה ולבדוק את מאזדה 3, פולקסוואגן גולף 1.6, טויוטה קורולה ודומותיהן.

בהצלחה.

• תוכן חדש...