Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

אני מעוניין להכין פס לדים ורציתי לשאול כמה שאלות בנושא החשמל שלהם.

לדים עד כמה שאני יודע צורכים משהו כמו 3V ואם אני יחבר אותם מקביל ל12V של האוטו הם ישרפו , לכן צריך להוסיף נגד , השאלה שלי זה איך אני קובע את ערך הנגד?

דבר נוסף זה הייתי מעוניין לנסות בחיבור טורי , מה שאומר שהזרם עליהם יהיה שווה אך המתח לא יספיק זאת אומרת אני יוכל לחבר 4 לדים בטור וזהו, האם יש אמת בדברי??

לסיכום איזה חיבור עדיף? ( ואיזה נגד אם זה חיבור מקבילי , לפי דעתי המקבילי עדיף פחות עבודה )

תודה מראש

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

חיבור נגד בטור

על הנגד יפול מתח של 9 וולט, על מנת להאיר לד נדרש כ-10 מיליאמפר

לכן תצטרך להשתמש בנגד טורי של 900 אום

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

איפה אתה רוצה לשים את הלדים?

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

אני רוצה לשים את הלדים ברגלי הנהג והנוסע אולי גם מאחורה.

אגב גידעון , החישוב שלך הוא נכון רק לגבי לד אחד, אם אני שם במקביל ללד הזה עוד 19 לדים ההתנגדות של הנגד שאני צריך לשים היא שונה לא?

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

יותר זול לקנות מוכן מאשר להסתבך בחישובים כנס לאתר "לד מאסטר"בהצלחה .

שלום לחברי הפורום.

אני מעוניין להכין פס לדים ורציתי לשאול כמה שאלות בנושא החשמל שלהם.

לדים עד כמה שאני יודע צורכים משהו כמו 3V ואם אני יחבר אותם מקביל ל12V של האוטו הם ישרפו , לכן צריך להוסיף נגד , השאלה שלי זה איך אני קובע את ערך הנגד?

דבר נוסף זה הייתי מעוניין לנסות בחיבור טורי , מה שאומר שהזרם עליהם יהיה שווה אך המתח לא יספיק זאת אומרת אני יוכל לחבר 4 לדים בטור וזהו, האם יש אמת בדברי??

לסיכום איזה חיבור עדיף? ( ואיזה נגד אם זה חיבור מקבילי , לפי דעתי המקבילי עדיף פחות עבודה )

תודה מראש

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

ארל'ה , כל הנורות יחוברו במקביל אך הנגד יחובר בטור על מנת להוריד את המתח ל3V.

וכמו שכתבתי קודם השאלה שלי היא האם אני צריך לשנות את התנגדות הנגד בהתאם למספר הנורות.

לפי דעתי ערך הנגד ישתנה בהתאם למספר הנורות.. ממתין לתשובה

"איש שטח" לקנות מוכן עולה הרבה יותר מאשר להכין לבד, ובעיקרון הכייף הוא בעשייה ולא להרכיב ישר לפי דעתי.

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם
אני רוצה לשים את הלדים ברגלי הנהג והנוסע אולי גם מאחורה.

אגב גידעון , החישוב שלך הוא נכון רק לגבי לד אחד, אם אני שם במקביל ללד הזה עוד 19 לדים ההתנגדות של הנגד שאני צריך לשים היא שונה לא?

לכל לד יש לחבר נגד טורי של 900 אום ההתנגדות לא תושפע מחיבור לדים+ נגדים (כדאי להגדיל את הנגד ל-1 קילו כי לפעמים יש מתח גבוה יותר מ-12 וולט

יש לדים ל-12 וולט שיש להם נגד טורי פנימי גש לחנות אלקטרוניקה

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

יש סטריפים של לדים לבנים ןגם RGB שתוכל להשיג בעזרתם צבע גז קסנון

ואתה יכול גם לקחת מה שנקרא לבן קר.

הלדים יושבים של חתיכת PCB שהיא כמובן מולחמת פלוס נגדים מתאימים

ואתה כל מה שצריך הוא לחבר אותה ישירות ל12

בקשר לערך , 480 אוהם ל12

שלא תעמיס יותר מדיי לדים על נגד אחד כי הוא יכול להישרף

3 לדים לכל נגד צריך להיות מעולה.

פורסם

תאורטית יש אפשרות לחבר נגד אחד עבור 20 לדים אבל אז הוא צריך להיות 500 אוהם והספק של 80 ואט .לכן מעשית נהוג לחבר נגד בטור לכל לד.

בהצלחה

פורסם
תאורטית יש אפשרות לחבר נגד אחד עבור 20 לדים אבל אז הוא צריך להיות 500 אוהם והספק של 80 ואט .לכן מעשית נהוג לחבר נגד בטור לכל לד.

בהצלחה

יש לך טעות , 20 לדים ביחד צורכים 0.2 אמפר מה שאומר שיעבור 0.2A דרך הנגד הבודד ולאחר חילוק של המתח (9V) בזרם שעובר שם נקבל 45 אום 0.2\9 = 45אום.

איך הגעת ל500 אום ?

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

שלום רב

אני מכיר בעל מקצוע שמתעסק עים לדים לרכבים . יש לו עבודות מהממות במחירים שווים לכל כיס ( עבודה עים אחריות )

הוא הרכיב לי ברכבים שלי תאורת פנים לרכב עים לדים במקום המנורות הרגילות הכול נראה מקורי לחלוטין אבל בלילה יש לי תאורת יום לבנה

קוראים לו אהרון מס" הטלפון שלו 050-4687300

בברכה זיסו יוסי- מוסך זיסו

פורסם

זה נחמד מאוד ותודה על ההצעה , בכל זאת אני מעוניין לבצע בעצמי את ההרכבה וההתקנה.

בכל מקרה מאיזה אזור הבחור שלך?

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

שלום רב

גם אני אוהב לעשות הכול לבד . הבחור הזה מתעסק עים הלדים יש לו המון סוגים + נותן לך אחריות ומרכיב ציק צאק ( אני עשיתי חשבון שכדאי לתת לאדם שעוסק בכך מאשר שאני אתרוצץ בחיפוש לדים . כול הסיפור לקח לו 20 דקות )

הוא מאיזור ת"א אבל הוא נוסע אל הלקוחות שלו .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...