Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבקשה שלכם לגיטימית, אך גם תשובת היבואן.

אני חושב שאתה לא מבין את משמעות המילה לגיטימי. לגיטימי זה חוקי ו/או צודק. במקרה הנ"ל לא יכולים להיות שני הצדדים צודקים, כי הרצונות שלהם הפוכים.

לעניין מבחינת חוקי המדינה, היבואן לא מחוייב להחליף מכונית, אם ביכולותו לתקן את התקלה. נקודה.

וזה לא משנה כמה יצעק מי שיצעק וכמה סימני קריאה יוסיף לדבריו, זה החוק.

האם החוק צודק וסביר?

לדעתי, כן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

החוק נכון וצודק לגמרי, אחרת אנשים היו דורשים להחליף מכוניות על כל נורה שנשרפה בתקופת האחריות.

פורסם

האם התיקון בטויוטה או בכל ריקול אחר מוריד את ערך הרכב. התשובה אולי כן מסחרית.

אני כבעל הרכב כשאבוא למכור אותו איידע את הקונה כי הייתה בעיה בגיר / מנוע וכו' והמכלול הנ"ל הוחלף לחדש ותקין במסגרת האחריות.

אז על איזה ירידת ערך אתה שח.

ובדוגמה שנתתי אני מעדיף רכב עם 50K ומנוע חדש באחריות ,מאשר רכב שכל מכלוליו הם אחרי 50K. ואתה??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

החלפת חיישן דוושה או כל מיני תיקונים קלים שמבוצעים במסגרת ריקולים לא מורידים את ערך הרכב.

החלפת מנוע או גיר ברכב עם 50000 קילומטר כן מורידה את ערך הרכב, ממספר סיבות :

קודם כל, בככל לא בטוח, שהמנוע החליפי הוא חדש. היבואן רשאי להרכב לך מנוע או גיר מפירוק או משופצים, וזה ניתן לשיקול הבלעדי שלו.

שנית, החלפת מנוע זה לא בדיוק החלפת נורה או חיישן.

מדובר בפירוק מכלולים היקפיים והעברתם למנוע החדש, כלומר יפרקו וירכיבו סטארטר, אלארנטור, סעפות, צמות חשמל, כל החיישנים, כל שאר המכלולים ההיקפיים.

גם בעבודה מסודרת ומקצועית יש סיכוי שלא הכל יחזור למקומו כנדרש, לא כל הצמות יחזרו לקליפסים המקוריים, לא כל המחברים ישארו אטומים למיים, לא כל הברגים יחוזקו במומנט הנדרש.

זו הסיבה לירידת ערך.

פורסם

אני לא יודע איך זה עם גירים, אבל אין דבר כזה מנוע חדש. לי הוחלף מנוע בסיטרואן באחריות, והסיפור לא היה פשוט. במוסך עשו לי טובה גדולה, התעקשו על מנוע במצב טוב, והחזירו את שני המנועים הראשונים שהוצעו להם מפירוק. הם אישרו רק את השלישי.

ועוד פרט חשוב - למרות שהבטיחו לי בעל-פה לקבל תעודות של המנוע המעידות על שימוש קודם וקילומטרים שעשה, בעצם אין דבר כזה. לא תעודה ולא נעליים.

דרך אגב, היה לי מזל. המנוע החדש התגלה כנמרץ ועמיד. עשה כבר יותר מ- 150 אלף.

הימור פרוע שלי - בגירים המצב דומה. כלומר שיפוץ או גיר מפירוק/יבוא, אבל לא גיר חדש.

פורסם

אם אני זוכר טוב את המקרה שלך, משכו אותך עד לשנת אחריות שלישית. בשנה שלישית האחריות היא של היבואן ולא של היצרן. ולכן לא היה סיכוי לקבל מנוע חדש.

לדעתי, אם מסיבה כלשהיא מחליפים מנוע בשנה הראשונה על הכביש, בה היצרן עצמו נותן אחריות, לפעמים מרכיבים גם מנועים חדשים באמת.

פורסם
אני לא יודע איך זה עם גירים, אבל אין דבר כזה מנוע חדש. לי הוחלף מנוע בסיטרואן באחריות, והסיפור לא היה פשוט. במוסך עשו לי טובה גדולה, התעקשו על מנוע במצב טוב, והחזירו את שני המנועים הראשונים שהוצעו להם מפירוק. הם אישרו רק את השלישי.

ועוד פרט חשוב - למרות שהבטיחו לי בעל-פה

אתה כנראה אחד הפראיירים הכי גדולים במדינת ישראל. כנראה שני רק לזה שקנה את הבררה המתפרקת מהטרייד אין של סמל"ת. החליפו לך מנוע בתקופת האחריות במנוע משומש, ואתה עוד חושב שעשו לך טובה?!

אז אני אחדש לך, יש כזה דבר מנוע חדש, הוא מגיע מהיצרן, במכולה, בקופסא, חדש דנדש (כולל המלצה להרצה). מניסיון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כתבה עכשיו מYNET

סוזוקי-ישראל מזמינה מאות מכוניות למוסך

חברת מכשירי תנועה, יבואנית דגמי הפנאי גרנד-ויטרה XL-7 וג'ימני מתוצרת סוזוקי, מזמינה מאות בעלי מכוניות למוסכים. הסיבה - נהגים עלולים למצוא עצמם לפתע ללא תגבור מערכת ההגה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3908976,00.html

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תוכן חדש...