Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם על הפירגונים והתגובות. באמת שומעים ממש אחלה וכמו שחגי ציין, לא מרגישים חוסר בסאב למעט סוגי מוזיקה מאד מסויימים.

תמונות של המגברים לא העלאתי אבל אני יעלה בקרוב, פשוט לא רציתי לקפל את המושבים באמצע היום בשכונה אבל אני יעלה בקרוב.

איזה יופי!

התקנה ממש יפה, נראת נורא מקצועית.

ויש לי שאלה, מה זה? http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=204341&d=1277009105

וזה התפקיד של זה? תודה רבה

המפסקים אלו רימוטים של המגברים לבמה הקדמית לסאב ולמחשב ובנוסף יש מפסק שבוחר בין מצב של פלוס קבוע (למקרה של תדלוקים וכ'ו) לפלוס מהסוויץ', שאר הכפתורים והלדים הם כפתורי ריסט ו POWER למחשב, הלדים, זה כמו למחשב ביתי.

under construction...

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פרוייקט נפלא.. מה עם תמונות של המסך? איזה סוג הוא?

קצת חבל שאין סאב להשלים את הSQL המדהים הזה..

אין איזה 8 אינץ' משהו שיסגור לך פינה?

אולי איזה זוג 6' על המגש שהתיבה שלהם תהיה בעצם הבגז' עצמו?

מה עם נושא הבאסים בכללי?

תתחדש, עבודה טובה.

רותם.

פורסם

אין איזה 8 אינצ' שיסגור לו את הפינה אבל יש לו אולי את אחד הדרייברים 7 אינצ' הכי אכזריים בהיסטוריה של הסאונד...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין תחליף לסאבים :)

סאבוופר חייב להשלים מערכת

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אכן דרייברים מדהימים.. בקרוב אני מתכוון לרכוש את האחים התאומים מבית (USHER (8945A.. למישהו יש ניסיון איתם בארץ ? ברכב ?

...CASKA for life

פורסם
אכן דרייברים מדהימים.. בקרוב אני מתכוון לרכוש את האחים התאומים מבית (USHER (8945A.. למישהו יש ניסיון איתם בארץ ? ברכב ?

אין לי איתם נסיון, אבל זה מסוג הדברים שאי אפשר ליפול איתם. הייתי קונה באוזניים עצומות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עם כל הכבוד לרוולייטורים, הם לא מהווים תחליף לסאב, לפחות לא בדלתות.

אם תקח 2-3 כאלה ותבנה להם תיבה פורטד (שים לב שכל אלמנט דורש 20 ליטר!) אז יהיה ל מה לדבר.

עד אז- 12" בתיבה 1CUFT סוגר לך את הפינה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

+1 לישראל.

אפילו עם הידע הבסיסי שלי במערכות שמע לרכב, אני לא חושב שיש משהו שיחליף את הסאב.

במיוחד שאין להם תהודה רצינית בדלתות, ושיחסית לאלמנט שמוציא תדרים נמוכים הוא קרוב מדי לאוזן.

בכל זאת, פרוייקט ברמה גבוה, באמת כל הכבוד.

רותם.

פורסם

שימו גם 30 אלמנטים בדלת.

זה עדיין לא יחליף סאבוופר.

יש לי תחושה שמתעלמים ממני :)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם
שימו גם 30 אלמנטים בדלת.

זה עדיין לא יחליף סאבוופר.

יש לי תחושה שמתעלמים ממני :)

האמת שרציתי לצטט אותך, אבל זה כבר נדוש :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מחלה רצינית תפסה אותי להרבה הזמן, זה סיפור ל4 עיניים:)

אבל חזרתי:)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

במקרה יצא לי לראות את הרכב במציאות העבודה על הרכב נראית מדהים פשוט,כמו שתמיד אומרים התמונות משקרות.

ישראל קבל ח"ח קובי תתחדש יש לך אחלה של מערכת.

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

• תוכן חדש...