Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתקנה שלי סוף סוף, בשעה טובה הושלמה.

אני רוצה להודות לישראל (ג'וניור 66)שסבל אותי במשך כל ההתקנה לחגי (נימיקיפוד) על כל הייעוץ והעזרה, לאופיר (Dj-Gutz) על התמיכה הטכנית והעזרה בנושא ה-CARPC.

אז מה בעצם היה לנו?

טווטרים L1 + מידים L3 בקורות.

וופרים ScanSpeak 18W/4531G 7" Revelator כולל בניות בדלתות.

3 מגברים: Celestra DA2K, Audison LRX4.1K, Audio Control.

המגבר של ה Audio Control כנראה יתחלף בקרוב.

HU: Carpc

במקור היה אמור להיות גם מותקן סאב: JBL W12GTI אבל בגלל בעיית מקום והנפח שהסאב דורש הוא לא הותקן (50 ליטר בתיבה אטומה עם עץ בעובי 25mm זה הרבה מקום לתא מטען קטן של קליאו B שנת 2002).

אני מבקש עזרה מחברי הפורום בעניין מערכת החשמל ברכבי. האלטרנטור מוצהר 90A והיה לי מצבר (שהלך לעולמו אתמול) שאין לי מושג מה הנתונים שלו. שבדקתי את המערכת בכיוונים ראשוניים היו הבהובי אורות מאד חלשים, אני לא יודע אם זה בגלל חולשת המצבר או בגלל האלטרנטור. בכל מקרה עכשיו שהלך לי מצבר זו הזדמנות מצויינת לשדרוג אלטרנטור+ התקנת מצבר חדש עם נתונים גבוהים יותר (פיניתי גם קצת מקום למצבר גדול יותר). השאלה שלי היא כזו: איזה מערכת חשמל תספק בצורה טובה ובריאה את הסט-אפ הנ"ל? ערכי הפיוזים של המגברים הם:

Audison 4.1K: 100A

Celestra DA2K: 150A

Audio Control: 15A (כנראה שיוחלף למגבר אחר עם פיוז של 30A).

אשמח לקבל הצעות,

שיהיה המשך יום קסום ומופלא לכולם :wink:

DSC00816.jpg

DSC00818.jpg

DSC00817.jpg

DSC00819.jpg

DSC00820.jpg

DSC00821.jpg

DSC00823.jpg

DSC00822.jpg

under construction...

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סוף סוף, תתחדש !

נראה סוף הדרך, אבל אני חייב לראות את זה במציאות :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תתחדש קובי,

בהחלט יצאה עבודה ברמה!

ואני בטוח שאתה תהנה.

לגבי מערכת החשמל,

הייתי ממליץ לך למדוד באמצעות אמפרמטר צבת את הזרם שזורם בקבל מתח בעומס מלא.

ורק לאחר מכן תוכל להחליט אם האלטרנטור שלך יוכל לעמוד בעומס.

אם יש לך אפשרות לרכוש מצבר יעודי למערכת (כגון: אופטימה צהוב, קינטיק וכו'...) פריקה עמוקה (לא כל פריקה עמוקה הינו מצבר שמתאים לצריכים שלנו, מאחר והפריקה עמוקה הינה שיטת הפריקה ולא מהירות הפריקה והטעינה).

אך ללא סאב אין אתה יכול לקבל אינדיקציה לגבי הצריכה,

הצריכה תלויה בעיקר בהתנגדות הסופית של הרכיבים הצרכנים ובהגברה.

לכן תקנה סאב / תבדוק את הצריכה עם סאב שאתה חושב שאתה תאהב או תרכוש מבחינת הספקים והתנגדות סופית.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

בוקר טוב

תתחדש נראה יפה,יפה,יפה

אני משוכנע שזה גם נשמע כך

לגבי הוספת מצבר סגנון אופטימה וכנ"ל קח בחשבון שהנכון הוא אכן להוסיף מצבר כזה ובמקרה הזה עליך לשים את אותו מצבר גם כמצבר המקורי ברכב

ז"א שתי מצברים מאותו דגם

החיבור ביניהם פשוט מאוד

להערכתי זה יפתור את הבעיה (בהנחה שדאגת לכבלים נכונים בין יצרני המתח)

מקסימום אם כלום לא עוזר שים קבל :lol::lol::lol:

שבוע טוב

דרור

פורסם

מזל-טוב מזל-טוב מזל-טוב

ההתקנה של ישראל פשוט יפהיפיה ונראה כמו עבודה ברמה מאוד מאוד גבוהה.

בחירת רכיבים מצויינת כולל הגברה, רמקולים, יחידת ראש

רק שהטוויטר הוא L1 PRO ולא L1 רגיל

מונו מפלצתי לסאב, מגבר נאה ביותר לסט הקדמי של אודיסון וגם מגבר נאה של אודיו קונטרול

לגבי הסאב - מסכים איתך לחלוטין שהוא לא פרקטי בעליל לרכב מסוג זה - השאלה היא אם אתה מחפש סאב שיפיק לך רמת SQL גבוהה או לא.

לגבי מערכת החשמל - אלטרנטור 90A זה אלטרנטור די חזק סה"כ, מצבר טוב לדעתי יכול לתת מענה.

תבדוק אם ניתן לשפר את האלטרנטור שלך לפני שאתה ממש משדרג אותו, ביחד עם המצבר כבר תשדרג את שלושת הגדולים.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

התקנה יפיפיה, באמת מרשים.

מחזק את אדי לגבי בדיקת אפשרות של חיזוק אלטרנטור לפני שדרוגו.

אגב, מה עם תמונה של המסך?

מתחדשת*

פורסם

יצא סוף קובי תתחדש אחינו

בקשר למערכת חשמל החוק הוא פשוט,

אלטרנטור - כמה שיותר גדול, ובהתאם לזה המצבר

פורסם

קובי תיתחדש ותהנה

ולישראל הפתעת אותי ההתקנה יצאה ברמה גבוהה ביותר פשוט תגנוע לראות שאתה מיישם את כל מה שלימדתי אותך :wink:

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

כאחד שליווה את הפרויקט הנ"ל עוד מחיתוליו אני מאוד גאה בתוצאה. העבודה שלישראל התותח באמת יוצאת מן הכלל ולדעתי מתעלה על עבודות קודמות שלו..

מעבר לכך, הוופרים בועטים בדלתות כמו שצריך ולא ממש מרגישים את החוסר בסאב, אלא אם שומעים מוזיקה שחורה. בהתחשב בוופרים החזקים, בגודל הרכב, הנפח המוגבל שנותר בתא המטען ובמערכת החשמל ה"מאותגרת אמפרז'" ברכב המלצתי לקובי ללכת על סאב כדוגמת האודיופיל 10/12 של ג'נסיס / PEERLESS XXLS או אפילו איזה אינפיניטי קאפא פרפקט מהסדרה החדשה. הם בתקציב והם בהחלט עושים את העבודה.

תתחדש !! תהנה !!! ותפסיק לחשוב על איך לבזבז עוד כסף... יאללה, יש דברים יותר חשובים בחיים..

...CASKA for life

• תוכן חדש...