Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

בחש' האחרון של המים, שמתי לב, שהעירייה חייבה אותי לשלם על 3 קוב מים של השימוש הכללי של הבניין, למרות שצינור המים המשותפים של הבניין נותק מזה 5 חודשים. כשהתקשרתי לעירייה, הם ענו לי, ששעון המים שלהם מראה שימוש במים בסך 84 קוב עבור הבניין כולו. כשהסברתי להם, שהדבר לא יכול להיות ושהצינור נותק, הם אמרו שיכול להיות שישנה נזילה (,אך אינני רואה אותה) וניתקו את השיחה. אני לא יודע מה לעשות (בתור ועד בניין). אני לא יכול לחפור את כל הצינור ולבדוק איפה הנזילה, זה יכול לעלות הון לבניין. מה תמליצו?

פורסם

העיריה צודקת.

אגב, אני לא בטוח שזאת העיריה, ברוב הרשויות המקומיות זה עבר לתאגיד המים.

בכניסה לבנין יש שעון ראשי שמודד את סך המים שצורך כל הבנין.

העיריה קוראת את השעונים הדירתיים ואת השעון הראשי. אם יש פער בין שנייהם, משמע יש נזילה בצנרת או גניבת מים.

לעיריה לא ממש איכפת שיש לכם נזילה, אתם הרי משלמים עבור המים ובינינו לבין עצמנו, לעיריה לא באמת איכפת שחסר מים במדינה, יותר חשוב לה שהקופה תתמלא ביותר כסף.

בחשבון האחרון שילם הבנין עוד כ-800 שקל עבור צריכת מים = בשנה כ-5,000 ש"ח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מביאים אינסטלטור שיחפש ויתקן את הדליפה/גניבת המים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שכחתי לציין שאם מגלים שאחד השכנים גונב מים, אז כל שאר השכנים צריכים להתאסף למטה עם אלות, אגרופנים ושרשראות, לצלצל באינטרקום ולומר "אחי, רד למטה, אין מה לדאוג, רק רוצים לדבר איתך".

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אני לא יודע מה לעשות (בתור ועד בניין). אני לא יכול לחפור את כל הצינור ולבדוק איפה הנזילה, זה יכול לעלות הון לבניין. מה תמליצו?

בחשבון האחרון שילם הבנין עוד כ-800 שקל עבור צריכת מים = בשנה כ-5,000 ש"ח.

.

אמיר, את זה אני יודע, אבל שאלתי מה עושים

חשבתי שאם אתה בועד בית, אתה כנראה אדם אחראי ומבין שלא צריך להאכילו עם כפית:

מה עושים? מסבירים לשכנים את המתמטיקה הפשוטה. אם מתעלמים זה עולה 5,000 ועדיין נשארים עם חור שיעלה עוד 5,000 ואולי בכלל החור יגדל ויגדל. כשזה יהפוך לשיטפון ולתיקון חירום, זה יעלה עוד יותר.

אולי כדאי לשלם 5,000 לשרברב ולסתום את החור או לגלות מי הגנב.

אולי האינסטלטור רוצה רק 3,000 או פחות.

מן הסתם ברור שאם מדובר בגנב, אזי יש לתבוע ממנו את ערך הנזקים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

קודם כל כדאי לבדוק אם באמת יש בכלל חור.

אצלינו היו חודשיים בהם "הופיע חור" וחודשיים לאחר מכן הוא נעלם כלא היה.

בבניין אין ברזים ואין גניבת מים, כך שבד"כ התשלום המשותף הוא 0.

אך היו חודשיים שפתאום החליטו בחברת המים לקחת תשלום סימלי מכל אזרח.

במקרה שלנו זה היה תשלום סימלי, אז בגלל שאין ועד בית וגם ככה אני עובר דירה, לא התעסקתי בזה יותר מידי.

פורסם

תסגור את כל הברזים הראשיים של הבתים..

ותבדוק. עם השעון של העירייה.מסתובב. יש לך נזילה איפשהו בין השעון עירייה לשעונים שלכם.

ויש לגלות איפה הנזילה. (ברז לא סגור) מערכת השקיה אוטומטית.(מכנית, חשמלית. וכו) או איפה התחברו לצנרת.

אצל חבר את כל היציאות מים של הבניין סגרו עם ריתוכים.. בגלל ששכנים היו שוטפים את המכוניות כל שבוע. ובקיץ ממלאים ברכות מהצינור המרכזי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...