Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טישטוש לוחיות רישוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :) הייתי רוצה לדעת בבקשה, למה כשמפרסמים רכב באינטרנט/ירחונים וכד'..נוהגים לטשטש את לוחית הרישוי? מה הסיכון אם לא מטשטשים? תודה =]

פורסם

לא כל גולשי האינטרנט אלו אנשים "ידידותיים" נקרא להם כך, יש גורמים עויינים אשר יקחו את הפרטים של הנהג וימתינו לשעת כושר על מנת לגנוב חלקים מהרכב או את הרכב עצמו.

ברגע שאתה מעלה רכב עם מספרים קל לשייך אותו לאדם ולמצא את מקום מגוריו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה בדיוק כמו שאתה לא תהיה מעוניין לפרסם את פרטייך האישיים כמו הת.ז , אזור מגורייך וכד' , אותו דבר לגבי הרכב, אנשים לא מעוניינים לתת פרטים שלא נחוצים ולעיתים כתוצאה מפרסום יכול להיגרם נזק, היו מקרים לא מעטים בעבר.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אבל אפשר לעשות אתזה עם כל אוטו שרואים על הכביש. איך זה שיש להם את מספר הרישוי של הרכב שלי, ייגרום להם לגנוב את האוטו? הרי לא כתבתי איפה צולמה התמונה

פורסם

אתה רציני?

חסר אנשים מפוקפקים עם גישה למערכת הנתונים של משרד הרישוי והמשטרה שיכולים לשלוף נתונים על איזה רכב שהם רוצים בשנייה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כמה סיבות למה עדיף לטשטש מספרי רישוי:

1.לעיתים הרכבים מצולמים באירועים מוטוריים חוקיים יותר וחוקיים פחות, סביר מאוד להניח שבפורום יש נוכחות משטרתית, ברגע שלשוטר יש את מספר הרישוי שלך בצירוף תמונות "לא חוקיות" זה יהיה לא נעים.

2.ייתכן מאוד שיש בפורום אנשים שבדיוק חסר להם ברכב את הספויילר שיש לך, באמצעות לוחית הרישוי שלך הם יגיעו לרכבך מהר מאוד.

3.גם אם נעזוב את 2 הסיבות שכבר כתבתי, איזו תועלת תצא מזה שמספר הרישוי יהיה חשוף לעיני כל באינטרנט ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מי שיש לו גישה למאגר מידע כדי לברר כתובת של מס' רישוי, יש לו גם את האפשרות להוציא שאילתות באיזה חתך שירצה.

הוא יכול להוציא שאילה על מזדה 3 שנת 2009 צבע לבן בפתח-תקוה. עכשיו כשהוא יודע שיש כזאת ברחוב הגפן 632, כל מה שנשאר זה לקחת אותה משם לפירוקיה ולהפוך אותה לח"ח.

אני מבין מדוע מטשטשים מכוניות עם תוספות לא חוקיות, אני לא מבין מדוע לטשטש כל מספר תמים של ליסינגטומית סטנדרטית.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני מבין מדוע מטשטשים מכוניות עם תוספות לא חוקיות, אני לא מבין מדוע לטשטש כל מספר תמים של ליסינגטומית סטנדרטית.

.

זה גם מה שאני שואל. סתם צילמתי תמונה של האוטו שלי - סתם יונדאי אקסנט פשוטה, ולא טישטשתי את המספר - האם יש בכך סיכון? ואז תהיתי - מה ההבדל בין פרסום בפייסבוק לבין כשמישהו ייראה במו עיניו את האוטו, כשהוא חונה ברחוב.

פורסם

אני לא פרסמתי את המספר לוחית של הרכב שלי.

ולמרות זאת שכפלו לי את הרכב.

לא חסר עבריינים, לא כאן ולא בחוץ.

עדיף למזער סיכונים כמה שיותר.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
מי שיש לו גישה למאגר מידע כדי לברר כתובת של מס' רישוי, יש לו גם את האפשרות להוציא שאילתות באיזה חתך שירצה.

הוא יכול להוציא שאילה על מזדה 3 שנת 2009 צבע לבן בפתח-תקוה. עכשיו כשהוא יודע שיש כזאת ברחוב הגפן 632, כל מה שנשאר זה לקחת אותה משם לפירוקיה ולהפוך אותה לח"ח.

.

לגבי רכב ליסינג באמת לא ברור, אבל אם הרכב הוא משפחתומטית סטנדרטית פרטית שלי שרשומה על שמי, אני מעדיף לא לפרסם את המספר כדי לא לחשוף על עצמי יותר מדי פרטים באינטרנט.

פורסם

אז איך זה שאוטו-דיל באתר שלהם לא מצנזר את הלוחיות ובעיתון שמחולק בימי שישי בלוח פוקוס הם כן מוחקים את הרישוי :?

לדעתי מכוניות שמצולמות בתערוכות רכב ומוזאונים בארץ לא חובה הצינזור.

בעלי רכבים שבאים למפגשי נוקיה למשל,אני מניח שלוקחים בחשבון שהרבה מצלמים שם,אז יש סיכוי שאחד מבין כל האנשים יפרסם תמונה עם רישוי גלוי של רכב שהגיע....

בגדול נהוג לצנזר,אני מקפיד בתמונות שאני מפרסם...

• תוכן חדש...