Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CIVIC 5D VS SEAT LEON TSI

SHAY820
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

איזה דגם מומלץ ? הפרש המחיר נוטה לכיוון ההונדה(אוטומט) אני מבין שהסיאט לאון יותר מהירה לפחות בקו ישר

מי תהיה יותר "מהנה" לנהיגה

באופן כללי איזה רכב עדיף?

פורסם

לא יכול לחשוב על שום יתרון שיש בהונדה ואין בלאון. להיפך, הלאון מהירה יותר, חזקה יותר, מאובזרת יותר, ולפי דעתי? נראית הרבה יותר טוב (אבל יש מצב שאני משוחד).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

יש מצב שהונדה לוקחת רק באמינות, אישית הבנתי שגרסא בעלת 4 הדלתות מתנהגת יותר טוב מה-5,

ובימים האחרונים אני משתובב לי עם אחת כזו, בלי ספק רכב מאד כיפי ביחס למשפחתומטית רגילה, תקשורת מההגה זה לא הצד החזק שלה, אבל היא יחסית מדוייקת.

בלאון לא נהגתי, וסביר להניח שה-TSI תהיה טובה מההונדה בכל פרמטר חוץ מאמינות ועלות הטיפולים.

ליעד.

פורסם

קשה לי להאמין שה-4 מתנהגת יותר טוב מה-5 דלתות.

ל-5 בסיס גלגלים קצר יותר והיא מוותרת על סרח העודף האחורי שיש לדגם הסדאן, מלבד זאת היא מצויידת במתלים קשיחים יותר שמצמצמים את זוויות הגלגול החדות של דגם ה-4 דלתות.

פורסם

הסיאט לאון מומלצות מאוד וזה שמעתי בוודאות ממישהי שיש לה את האוטו, גם התחזוקה הכללית לא יקרה

ואין לי שום אינטרס, אם הייתי מוצא כזה אוטו הייתי קונה עכשיו

זה אוטו שנראה מעולה גם... לפי דעתי יותר מהסיביק, שיש אותה בכל חור ונמאס לראות אותה כבר

פורסם

האוטו הקודם שלי היה הסיוויק 5D, כרגע אני על לאון FR חדשה ואני אתייחס לשוני בינהן.

מבחינת מנוע ברור שהלאון תיקח, מבחנת נוחות גם הלאון יותר ספרטיבית ונמוכה, ברור לי שהגרסא של ה1.8 שונה משלי אבל בעיקרון זה בסיס דומה.

הסיוויק אוחזת טוב, ואפילו טוב מאוד לאוטו שאין בו שמץ ספורטיביות, אבל שוב אין כאן תחרות הטיאסאי תיקח אותה בכל פרמטר של נהיגה.

לגבי ההבדל במחיר זה ברור הלאון TSI מציאה יותר מהסיוויק בכל פרמטר.

• תוכן חדש...