Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מצאתי CLK דור אחרון מודל 2003, במודעה היה רשום יד 4 מתברר שזה 4 בעלים קודמים - משמע יד 5. הק"מ, לא גבוה, מצב הרכב מעולה, פנים חוץ כמעט מושלם.

לרכב יש תוספות מאוד מיוחדות שאין בכל אחת.

המחיר הוא מחירון אחרי ההורדה של היד ושקלול עם התוספות.

עכשיו הבעיה היא כזו, נכון זו יד גבוהה, מצד שני זה רכב נדיר, מצד שלישי מי יקנה אותו אחר כך?

השאלה האם יד זה דבר שפחות מסתכלים עליו כשקונים רכבי יוקרה נדירים, או שמא רק במאזדות וכד' מתפנקים.

מנגד המון STI EVO (שגם אותן אני מחפש) עוברות לא פחות ידיים.

אני ממש רגע לפני קנייה, ואני בהתלבטות רצינית.

אין פה הרבה בתלבטות כי פשוט אין עוד אקזמפלרים וכל שנה בדגם הזה נושק לעוד 25-40K מעלה מעלה.

פורסם

מקרה מעניין.

הייתי מברר את הסטוריית הטיפולים והתיקונים במוסך, לראות אם אין משהו חריג (אולי מכלול יקר, שהוחלף מס' פעמים, או איזושהי תקלה סדרתית חוזרת). מצד שני - ייתכן גם כי הוצאות האחזקה היו "כבדות" על הבעלים הקודמים, ונאלצו למכור.

אם באמת הרכב נדיר, וזה מה שהנך מחפש - דעתי היא שכדאי ללכת על זה (בכפוף לבדיקה כמובן).

מצד אחד - אתה קונה ב"זול". מאידך - גם מוכר בזול (אלא אם תחזיק ההרכב מס' שנים, ואז מס' הידיים יהיה פחות משמעותי).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...