Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיקות ראיה.

תעודת יושר מהמשטרה.

מגוון קורסים כגון: תאוריה, עזרה ראשונה, כיבוי אש, אנגלית, מכונאות, ידיעת הארץ ועוד.

הקורסים נערכים באחד מבתי הספר למקצועות התחבורה ובסוף כל קורס יש מבחן.

בשלב האחרון יש טסט - אתה צריך לקחת רכב לטסט באחד מבתי הספר לנהיגה (כמובן בתשלום).

על חלק מהקורסים ניתן לקבל פטור:

אנגלית - למי שיש הגרות

ידיעת הארץ - למי שיש תעודת מורה דרך או תואר בגאוגרפיה

מכונאות - למי שיש תעודת מכונאי

עזרה ראשונה - למי שעבר קורס במסגרת אחרת מטעם מד"א.

זה על קצה המזלג. יכול להיות שחלו פה ושם שינויים, אך העיקרון ברור.

אם זה עדיין לא מספק אותך, תעזר בגוגל.

אם תסתכל בתחתית עמוד זה ב"נושאים דומים" , תראה שכבר שאלו שאלה כזאת לפני כחצי שנה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

קשה לי להאמין שכל נהגי המוניות יודעים אנגלית מעבר לרמה של "וואן האנדרד שקל", ומה הקטע של ידיעת הארץ?

נהג שלא יודע את הדרך הוא נהג מונית גרוע, אבל אין סיבה שלא יאפשרו לו מבחינת החוק להיות נהג מונית.

Auto Emoción

פורסם

יש גם את הבדיקות הרפואיות במכון ה 4, שהתהליך הזה מייאש ולוקח הרבה זמן, יש לקחת בחשבון.

3 חודש מינימום.

פורסם
בדיקות ראיה.

תעודת יושר מהמשטרה.

מגוון קורסים כגון: תאוריה, עזרה ראשונה, כיבוי אש, אנגלית, מכונאות, ידיעת הארץ ועוד.

הקורסים נערכים באחד מבתי הספר למקצועות התחבורה ובסוף כל קורס יש מבחן.

בשלב האחרון יש טסט - אתה צריך לקחת רכב לטסט באחד מבתי הספר לנהיגה (כמובן בתשלום).

על חלק מהקורסים ניתן לקבל פטור:

אנגלית - למי שיש הגרות

ידיעת הארץ - למי שיש תעודת מורה דרך או תואר בגאוגרפיה

מכונאות - למי שיש תעודת מכונאי

עזרה ראשונה - למי שעבר קורס במסגרת אחרת מטעם מד"א.

זה על קצה המזלג. יכול להיות שחלו פה ושם שינויים, אך העיקרון ברור.

אם זה עדיין לא מספק אותך, תעזר בגוגל.

אם תסתכל בתחתית עמוד זה ב"נושאים דומים" , תראה שכבר שאלו שאלה כזאת לפני כחצי שנה.

.

ברשותי רשיון לאוטובוס, עד שיעורי הנהיגה התהליך הוא אותו תהליך למונית ולאוטובוס כאחד.

התשובה המצוטט הכי מצוייקת אם כי לא ב 100%.

אחרי תעודת היושר מהמשטרה ולפני שנרשמים לבית הספר ללימוד הקורס, יש לשלוח בקשה דרך משרד הרישוי, משם שולחים אליך מילוי תפסים, לאחר מילוי ושליחת הטפסים יש להמתין לתאריך לזימון למכון מדיטון בתל אביב, שם אתה עובר מבחן אישיות של 600 שאלות ולאחר מכן יושב מול פסיכולוג לשיחה.

אחרי חודש חודשיים של המתנה אתה מקבל תשובה אם אתה כשיר ובעל הזכות ללימוד נהיגה על מונית/אוטובוס (יש פעמים בהם אדם מבקש להוציא רשיון לאוטובוס ומקבל אישור למונית בלבד.)

אחרי שמקבלים את האישורים ניתן להרשם לבית הספר ללימוד הקורס, לאחר שעוברים את כל המבחנים הפנימיים, ישנם שתי מבחנים חיצוניים מטעם משרד התחבורה, כשעוברים גם אותם מקבלים תעודה של סיום הקורס ורק אז ניתן לגשת לתאוריה.

רק לאחר שעוברים את התאוריה ניתן להתחיל את שיעורי הנהיגה המעשיים על אוטובוס.

40 שיעורים (אם זה אוטובוס) 20 שיעורים (אני חושב, לא בטוח) אם זה למונית, טסט ויש רשיון.

התהליך ארוך, אל ייאוש ובהצלחה.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

עד היום לא ברור לי למטה טסט מיוחד למונית, מה שונה הנהיגה במונית מאשר ברכב פרטי?

ולפי נהגי המוניות בארץ, הבדיקות שם קלות מידי!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
עד היום לא ברור לי למטה טסט מיוחד למונית, מה שונה הנהיגה במונית מאשר ברכב פרטי?

ולפי נהגי המוניות בארץ, הבדיקות שם קלות מידי!

אפשר להגיד את זה גם על רישיון לרכב פרטי.

או שפשוט נהגים לא נוהגים בטסט כמו שהם נוהגים בחיי היום יום.

פורסם
שם אתה עובר מבחן אישיות של 600 שאלות ולאחר מכן יושב מול פסיכולוג לשיחה.

זה נשמע כמו:

(פ)סיכולוג: - אדון XXX, אני רואה שבעבר נתפסת על תקיפת מחלק דואר במקדחה נטענת, ובעקבות כך אושפזת במוסד פסיכיאטרי. באחת השיחות עם רופא מטפל נשבעת לדרוס כל מי ששם המשפחה שלו נגמר באותיות ב, מ, ו-ת, כי זה מה שהקולות בראש שלך ציוו עליך. האם זה נכון?

(מ)ועמד: - אררר!!! (תוקע סכין אימתנית בשולחן)

פ: - ואתה מעוניין להוציא רישיון לרכב ציבורי, כי כמו שכתבת בטופס בקשה, הקולות אמרו לך שכך תוכל לפתות אנשים ליער חשוך ולחתוך אותם?

מ: - ארררר!!! (חותך פנטגרמה על היד של עצמו)

פ: - אני נותן לך אישור, אבל אתה חייב להבין, שנוכח הנסיבות המחמירות הנ"ל, אני חייב להגביל אותך למיניבוס עד 14 מקומות.

מ: - אררררר!!! XXX שמח!!! (מוציא את הסכין מהשולחן ויוצא דרך חור בקיר שעשה עם הראש).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...