Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לקחתי לבדיקה רכב שהסתבר עבר תאונה קשה מקדימה, בגללה הוחלפו חלקי שלדה ורותכו, כלומר מנוע וכל מערכת הנעה יושבת על חלק מרותך.

בעיקבות סירטון שראיתי:

(בסירטון רואים תוצאה של תיקון כזה)

חשבתי על חוק לגרוט רכבים שעברו תאונות שלדה יכול להציל חיים של הרבה אנשים ולמנוע קומבינות של סוחרים.

הרי אם לא הייתי לוקח את הרכב לבדיקה, הוא ניראה חיצונית לא רע בכלל, סאלון נקי ומסודר, יש אפילו פחית ריח. מישהו תמים שחושב שמצא מציאה, עלול לחסוך כמה מאות שקלים וליפול בפח, פעם חס וחלילה תיקרה תאונה, אותו בן אדם מסתכן עלול להישאר ללא רגליים.

מה אתם חושבים על זה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני חושב שהרעיון נהדר ואומר "לך על זה".

זו ברכה.

יתרה מזו, מבחר המכוניות המשומשות כה גדול, שממש פשע למכור לאנשים מכוניות ששופצו ונמשו חזרה מהגיהנום אל הכביש.

לחלוטין מכונית כזו לא תחסר לאף אחד, ועדיפה לה הגריטה.

למען כולנו.

איך מריצים כזו הצעה?

לא יודע, אבל בעד. :mm_yeah:

אופנוען

פורסם

רעיון מצוין, אך לצערי אנחנו לא חיים בעולם שלחברות הביטוח ולכל מיני גורמים מסחריים שיסכימו לזה, חוק שכזה יגרום להפסדים רבים לכל מיני גופים, אם תועלה הצעה כזו לדעתי זה יגרור הרבה תגובות אנטי. אני בהחלט בעד

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

איך מריצים כזו הצעה?

חשבתי על מכתב לשר התחבורה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חלומות זה דבר יפה ידידי, אך ברגע שחברות הביטוח ישלמו ללקוח את מלוא סכום הרכב והן יאלצו להסתפק ב3000 ש"ח של הגריטה תאמין לי ששום חוק כזה לא יעבור.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

בשנות ה 80, רכבים שעברו תאונת שילדה, שוקמו והוחזרו לכביש זכו לסיומת מיוחדת במספר הרישוי אשר העידה על היותם רכבים משוקמים.

אני הייתי מנסה לפעול בכיוון של החזרת הנוהל הזה.

יש סיכוי גבוהה שבמידה ואתה משיג נגישות לשר התחבורה (שזאת הבעיה הגדולה), ע"י העברת תקנה קלה ופשוטה הוא נהפך ל"מגן העם" ונלחם עבור קהל בוחריו בחברות "גדולות ומושחתות".

מינימום רובין הוד:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לחלוטין בעד.

אך כמו שאמרו לפניי, כל עוד יהיו גורמים שיירוויחו ממכוניות כאלה, אין על מה ועם מי לדבר בעניין.

אני מאחל לך בהצלחה רבה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני בעד אבל רוב הסיכויים שזה לא יצליח כי יש יותר מידי גורמים שמרוויחים מהמצב הנתון

לא התפלאתי שחברות הביטוח מעורבות בקומבינת "אובדן להלכה", אבל לגלות שגם למשטרה וגם למשרד התחבורה יש חלק בקומבינה המלוכלכת הזאת זה כבר משהו שלא יעלה על הדעת!

תודה על הסרטון.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

שאלה בקשר לסרטון שהעלת...

בסוף הסרטון הבחור מדבר על מספר טלפון שדרכו אפשר לדעת היסטוריה של הרכב בתשלום

יש את זה בארץ? אם כן מה המחיר לשרות זה?

פורסם

לדעתי אם ''פעילי השלום'' האהבלים האלה הצליחו להקים לוגיסטיקה מפוארת ומתוחכמת של המשט, אז למה אנחנו המוח הישראלי שמכניס כל כך הרבה לקופת המדינה(לא אני) לא יוכל לקדם הצעה שכזאת או לפחות דומה וריאלית יותר, הרי חברים פה בפורום הרבה מאוד נהגים מנוסים יותר וכאלה שפחות ודרכם אפשר להגיע לעוד הרבה נהגים, אז אם מישהו היה מתחיל עצומה כזאת ומגיש אותה למישהו בכיר במשרד התחבורה( ישראל כץ), אולי הגלגלים היו מתחילים להסתובב( או שאני מדמיין), בכל אופן יש על מה לדבר לדעתי, אולי כל אחד מאיתנו יהיה קצת רובין הוד(חי בסרט).

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

והאפשרות השניה היא פשוט שכל אחד ישמור על עצמו ובקניית רכב ילך למכון בדיקה שהוא סומך עליו וזהו.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

בסוף הסרטון הבחור מדבר על מספר טלפון שדרכו אפשר לדעת היסטוריה של הרכב בתשלום

יש את זה בארץ? אם כן מה המחיר לשרות זה?

בארץ יש מכוני בדיקה. אני מאוד התחלתי להעריך מכונים אחרי שביקרתי שם ואפשר לומר הצילו אותי מאוטו גמור שניראה מבחוץ בסדר.

• תוכן חדש...