Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנוכי מעונין לרכוש רכב,משנתון ישן 98 עד 2001

בנוסף,אני לא מומחה גדול בנהיגה על גיר רגיל,כלומר יש לי נטיה למשוך וכו.

מרחק שבד"כ אני אגמע הוא 2-3 נסיעות בשבוע מנתניה ליפו.

כמה כבר יותר דלק יצרוך לי גיר אוטו' בהשוואה לידני??? האם שווה ללכת על אוטומט בשביל הנוחות במקרה הזה??

פורסם

תשמע בציר שאתה תנסע בו יש המון פקקים.

אם זה פולג, איילון , פקקים בתוך העיר, עומסים בתוך העיר.

לפי דעתי אתה תסבול, עדיף לך כבר לקנות רכב אוטומט , במקום לשחק כל הזמן בהילוכים, הרגל שלך תהרג בפקקים.

עדיף לך לשלם קצת יותר גם בקניית רכב אוטומט וגם בצריכת הדלק מאשר כאבים בפקקים.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

מעבר לפרמטר של צריכת דלק (חיסכון של כ-15%, בפרט עם פקקים), גיר ידני אמין יותר. סביר להניח שתיבת הילוכים אוטומטית במכונית בת ~10-12 שנים תזדקק לשיפוץ/החלפה יקרה מאוד מה שאין כן במכונית עם גיר ידני.

בהצלחה!

פורסם
מעבר לפרמטר של צריכת דלק (חיסכון של כ-15%, בפרט עם פקקים), גיר ידני אמין יותר. סביר להניח שתיבת הילוכים אוטומטית במכונית בת ~10-12 שנים תזדקק לשיפוץ/החלפה יקרה מאוד מה שאין כן במכונית עם גיר ידני.

בהצלחה!

אולי לא תצטרך להחליף/לטפל בגיר ידני, אך שחכת את נושא הקלאץ' שהוא דווקא כן יהיה חייב החלפה בשלב כלשהו.

פורסם
אולי לא תצטרך להחליף/לטפל בגיר ידני, אך שחכת את נושא הקלאץ' שהוא דווקא כן יהיה חייב החלפה בשלב כלשהו.

נכון, אך חשוב לזכור שעלות החלפת המצמד רחוקה מהחלפת תיבה אוטומטית!

פורסם

אוקי,שכנעתם אותי ללכת על רגיל

עכשיו רק נותר למצוא רכב בתקציב.

אני בכיוון של שרייד או סוויפט מהישנים שנות 93 עד 98 (אם יש כאלה)

כמו ששמתם לב החלטתי לרדת בשנים,לא משנה לי אם זו גרוטאה,בעיקר שתיסע ועם מזגן (חובה בקיץ)

פורסם

הייתי ממליץ על השרייד אבל רק מעל שנתון 97 זה הדגם החדש יותר, הסוויפט ממש מיושנת וכשנוסעים בה מרגישים כמו בתוך פחית שהולכת להתפרק כל רגע. ניתן למצוא שרייד משנתון 98 או 97 בין 11 ל15 אלף ש''ח תעשה חיפוש מקיף ביד 2.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם
הייתי ממליץ על השרייד אבל רק מעל שנתון 97 זה הדגם החדש יותר, הסוויפט ממש מיושנת וכשנוסעים בה מרגישים כמו בתוך פחית שהולכת להתפרק כל רגע. ניתן למצוא שרייד משנתון 98 או 97 בין 11 ל15 אלף ש''ח תעשה חיפוש מקיף ביד 2.

אני לא מחפש נוחות,העיקר שיסע ולא יבקש הרבה כסף,כי אין.

גם הדגם החדש יותר נחשב אמין כמו קודמו??

• תוכן חדש...