Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קצת אוף-טופיק, אבל כמה הערות בעניין קלרקסון ומה שמסביב.

קודם כל כן, החווה אמיתית, כמו גם כל הנפשות הפועלות בה. המקום הפך למוקד עלייה לרגל מאז שהסדרה יצאה והפך את חיי השכנים לגיהנום קטן, אבל מה זה קצת חוסר נוחות לקהילה לעומת הצורך בצומי של זקן אחד עם שגעון גדלות. לצפות בסדרה מבלי לקרוא את הטורים שלו בטיימז שמתארים את המאבקים מול השכנים על פתיחת החנות ובית הקפה וכו' זה חווייה חלקית בלבד. בערך כמו לראות פאודה מבלי להכיר את המציאות הישראלית והאקלים הפוליטי במזרח התיכון.

באותו הקשר - למי שרק בקטע של מוטוריקה מצולמת ומסופרת היטב, יש היום דור חדש של מגישים שכבר מזמן התעלו על כל מה שקלארקסון עשה בקריירה שלו, ויש להם צוותי צילום שעושים בי"ס לטופ גיר. מוזמנים לחפש ביוטיוב את Jason Cammisa על ארבעה גלגלים או את Ryan F9 על שניים ולהבין עד כמה השלישיה הבריטית זה שלג דאשתקד.

פולחן האישיות הזה סביב קלארקסון ושות' מובן לי אצל הבריטים, אבל לשאר העולם באמת שכבר יש אופציות מעניינות יותר. ולמי שרוצה ללמוד על גידולים חקלאיים בממלכה יש כל שבועיים פרק חדש של Harry's Farm שיראה לכם בדיוק את אותם דברים אבל באופן קצת יותר מציאותי ועם פחות צעקות. לאותו אדון יש גם ערוץ נחמד בענייני רכב (כי הוא במקרה העורך לשעבר של EVO) וערוץ משיק לחובבי ענתיקות בשם Tyrrell's Classic Workshop. אמנם קלארקסון עושה עבודה יפה בייצוג שטחי של הקשיים והאתגרים העומדים בפני החקלאים באנגליה, אבל יאללה, כבר כמה אפשר לבעוט בסוס המת המת הזה של 'אידיוט עם יותר מדי כסף שלא יודע לעשות כלום עם הידיים מנסה בכ"ז ונכשל בדרכים יצירתיות"? הבנו את הרעיון, צא לפנסיה כבר (וקח איתך את ג'יימס מיי עם תכניות הטיולים המאוסות שלו).

נקודה אחרונה, על אותו משקל ובגלל שפעם כולנו אהבנו לראות Wheeler Dealers - גם לאד צ'יינה יש היום ערוץ יוטיוב שהפך לסדרה מצליחה, והתעלה פי כמה וכמה על כל מה שהם עשו בטלוויזיה. חפשו ביוטיוב Workshop Diaries, ותכינו כמה ערבים פנויים.

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ג׳ייסון קאמיסה מעלה סרטונים שהם פשוט תענוג צרוף..

כל סדרת ICONS שלו בערוץ של Hagerty ביו-טיוב היא ברמה של אומנות שלא רואים בטלויזיה בשום מקום.

היכולת שלו להגיש בהומור ועדיין להיות רלוונטי ואינפורמטיבי, פשוט מרשימה.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

גם אם ההודעה הייתה נכתבת ממשתמש אנונימי הייתי יודע שזה דריש.

לא כול כך מבין מה כרגיל כואב לך. זה אנטרטיימנט, ואחד לא רע, עובדה הוא מצליח.

על הסדרה של מאי ויתרתי מראש, ועכשיו עם היציאה של העונה השניה החלטתי לראות, זה לא רע. לא משהו מדהים ששווה להמליץ עליו אבל בהחלט לא רע.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
בתאריך 22.8.2022 בשעה 13:31, מרק10 כתב:

אם אני זוכר בימי שישי בצהריים שודרה הסדרה סטיב אוסטין האיש השווה שישה מיליון דולר.

שישי בצהריים היה את ספינת האהבה. האיש השווה מיליונים היה בערב באמצע השבוע. כמו כן "איש האטלנטיס".

בתאריך 22.8.2022 בשעה 09:47, falou כתב:

דרך אגב, קראתי את הספרים המאוד סבוכים ואהבתי, אבל גם שני ספרים לסוף, אין שום מצב שהסופר יודע איך לסגור את כל קווי העלילה. כנראה בגלל זה הוא לא יסיים לעולם. רק בשביל זה צריך להחרים גם את הסדרה החדשה

אמת ויציב. זה בדיוק מה שחשבתי. צריך להעניש אותו על האופן שהוא הזיק למשחקי הכס. ובכל מי מבטיח שאותו סיפור לא יקרה בסוף בסידרה הזאת?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אז ראיתי באמזון את שני הפרקים של 

The Lord of the Rings: The Rings of Power

וזה מעולה. אני לא נכנס לעניינים של חסידי טולקין, אם זה טוב או רע ביחס לספרים הקלאסיים, אלא בתור צופה בסדרה חדשה. ובפני עצמה היא פשוט מעולה. אולי הדבר הכי טוב שיצא בשנים האחרונות. חכמה, כתובה ומשוחקת היטב, מעניינת. כל מה שצריך לטעמי בסדרה.

הבעיה הכי גדולה היא התרגום לעברית של אמזון שהוא מתחת לכל ביקורת. דרך אגב יש את זה גם מדובב לעברית.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

אתמול בארוחת הערב הצעתי לבן הצעיר (11) שנראה את הסדרה הזו באמזון.

הוא לא התלהב ואמר שלא קרא את הספרים ולא ראה את הסרטים הישנים.

אז אחרי שכנוע ארוך מצדי ישבנו לראות את הטרילוגיה הישנה של שר הטבעות, בתור הקדמה לסדרה.

ראינו את הסרט הראשון, אחוות הטבעת. רוצה להגיד שגם אחרי עשרים שנה, מדובר בסרט טוב מאוד. הצעיר ישב מרותק ורוצה בהחלט לראות את הסרטים הבאים.

הבן הבוגר (17) שגם ישב איתנו השתעמם ופרש באמצע. אמר שהוא לא אוהב פנטזיה. אני חושב שיש סיכוי שהחליפו לי ילד בבית החולים כשהוא נולד.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

ציר הזמן לא מסתדר לי, הטרילוגיה המקורית היא מעל 12 שעות :)

עריכה:רק עכשיו הבנתי שראיתם רק את הראשון. בכל מקרה תהנו, סדרה שכל סרט מתעלה על קודמו

היום אתחיל לראות, מצד אחד חסידי הספרים קוטלים, והאחרים מהללים. בינתיים הביקורות חסידי הספרים נותנים את הטון

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
פורסם

לא באמת צריך לראות את הסרטים כהכנה לסדרה. כמובן שהיא מתקשרת עם הסיפור הקלאסי, אבל לא חייבים לזכור את מה שקרה שם כדי להנות ולהבין את הסדרה.

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

הוא לא התלהב ואמר שלא קרא את הספרים ולא ראה את הסרטים הישנים.

זאת טעות שלך.

ההוביט ספר ילדים קלאסי ומעולה. עם המון מסרים חיוביים. גם שר הטבעות.

----------------

אחרי שבית הדרקון שיעממה לי את התחת במשך שני פרקים (ומשהו ויזואלית לא מסתדר לי שם, במיוחד בשחקנים. משהו בשילוב של הפרצופים, המייקאפ והתלבושות מרגיש זול מאול) אני מאוד מאוד חששתי משר הטבעות החדש.

מאוד.

גם הטריילרים לא השאירו לי הרגשה טובה.

התיישבתי לראות אתמול פרק ראשון, וואלה לא רע. אולי כי הציפיה שלי הייתה מאוד נמוכה.

לפני 3 דקות, aviaviavi כתב:

מצד אחד חסידי הספרים קוטלים,

זה לא של ספרי שר הטבעות או ההוביט, זה של הסילמריליון וספרים "ישנים" יותר. אלה ספרים קשים לקריאה והמעריצים שלהם.... oh well... לא יודע איך להגיד את זה יפה. חננות על.

• מעניין 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

עדין לא נתתי לזה הזדמנות, הסיבה המרכזית היא שאני חנון של הסדרה יותר בצד הספרותי שלה. 

למי שראה, אני מבין שגברים או לבנים זה היום לא באופנה, אבל האם המצב באמת קיצוני כמו שזה נראה בטריילרים ובקאסט?

לורדים שחורים בלונדינים, נסיכות שחורות חכמות מכל גבר אידיוט כי לצערו הוא חלק מהמין החלש, גיבורות על חלל ושות? 

פורסם (נערך)

אם אתה רוצה להתפס לזה אתה יכול, תאכלס זה חלק מהרב תרבותיות שיש בעולם ולי אישית אין בעיה עם זה. ידוע שטולקין מושפע מהמיתולוגיה הנורדית, אבל האם הוא כתב איפשהו שאין ביבשות שלו דמויות כהות עור?

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם
לפני 32 דקות, David32 כתב:

זאת טעות שלך.

אני כמובן קראתי גם את ההוביט וגם את הטרילוגיה.

ניסיתי לעניין את הילדים בספרים לאורך השנים, כולל קריאה משותפת וכו. לא צלח.

לפני 22 דקות, Giant_TA כתב:

למי שראה, אני מבין שגברים או לבנים זה היום לא באופנה

שאל את עצמך כמה הפריעה לך השליטה של גברים לבנים בדמויות הראשיות לאורך עשורים.

התרגלנו למצב מסויים ועכשיו כשמנסים לגוון זה צורם לנו, כי מבחינתנו ה"נורמלי" זה קאסט של גברים לבנים עם כמה דמויות משנה צבעוניות.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, Giant_TA כתב:

למי שראה, אני מבין שגברים או לבנים זה היום לא באופנה, אבל האם המצב באמת קיצוני כמו שזה נראה בטריילרים ובקאסט?

לורדים שחורים בלונדינים, נסיכות שחורות חכמות מכל גבר אידיוט כי לצערו הוא חלק מהמין החלש, גיבורות על חלל ושות? 

כן. זה גרוע. אלפים שחורים.. בדיחה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

סנדמן.

תראו, מעורב. 

היא כאילו יושבת על ז'אנר שאני ממש אוהב. לוקחת סיפורים ממיתולוגיה והופכת אותם למן חצי אקשן חצי דרמה. נחמד וחביב. 

אבל, יש כל מיני דברים שאני לא מצליח לשים עליהם את האצבע שפשוט מונעים ממני לקרוא לה סדרה מעבר ל"סבבה נחמד". 

דבר גדול הוא שבאמצע העונה יש פרק מזעזע שממש התאמצתי לשבת ולצפות בו. 

דברים קטנים זה משהו שכאמור אני לא יודע לתמצת. 

אז אני אגיד בתכלס שאני כן נהנה ממנה, אני כן מצפה לראות את הפרק הבא, אבל זה כי אני רואה אחד בערב. אם הייתי רואה שניים רצוף, לא הייתי רוצה לראות את השלישי. 

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...