Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
300 ש"ח הוגן גם לך וגם לה ואולי עוד תגיע לבצע עבודות נוספות בעתיד.

מקדחה טובה ואימפקט ואתה נכנס ויוצא צ'יק צ'אק לא צריך להתברבר יותר מידי. רק על מאוורר התקרה תקפיד כמו שצריך.

מה זאת אומרת יש דברים מיוחדים שעליי לשים לב אליהם ?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עם מרק 500+ש"ח.

כול בעל מקצוע שהיא הייתה מביאה היה לוקח 700-800 או אפילו 1000ש"ח על זה.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

טוב ניראה לי אני ייקח לה 350-400

בכל זאת אני חייל והיא זקנה :)

ישדברים מיוחדים שצריך לשים לב אליהם בהתקנת מאוורר התקרה?

פורסם

תשים לב שבכל מקרה המאוורר לא מעל המיטה שלה במקרה והוא נופל בלילה:-).

האמת שדבר ראשון שים לב היכן אתה קודח,שלא תקדח על כבל חשמל בטעות, דבר שני אם המאוור כבד בצורה יוצאת דופן,שקול לחבר עם ג'מבו(זה מה שאני הייתי עושה), במידה ואתה חושב שדיבל מספיק,תשתמש בדיבל ובורג איכותי ולא מאלו שמקבלים בחוברת של ישרכארט עם עוד 200 כלים ב29 ש"ח, דבר אחרון, בסיום ההתקנה תבדוק מס' פעמים שהבסיס יציב על התקרה ולא עם הרגשה שהדיבל עוד שניה יוצא מהחור.

בהצלחה.

פורסם

תמיד תקדח קדח קטן ב-3-2 מילימטר מקוטר הדיבל כאשר אתה קודח בתקרה בגלל שהטיח בדרך כלל מתפורר.

איזה כייף לי :)

פורסם

רק אני חושב שבכלל לא הייתי לוקח את העבודה הזאת.

יותר מידי סיכוניים לחייל

אם המאוורר ייפול עליה

ואם בזמן הפירוק של הLCD הוא ייפול?

בשביל מה צריך את זה בשביל 350 שקל?

פורסם

+1

העבודה לא שווה את המאמץ

שאלתי חבר בעל מקצוע, והוא אמר לי שעבודה כזו לא היה לוקח בפחות מ-1,000 ש"ח.

כך בחשבון שעבור 350 ש"ח אתה עוד עלול להפסיד כסף (וזה עוד לפני תקלה מסובכת כמו קדיחת כבל חשמלי או נפילה של מאורר תקרה).

כך בחשבון שעל פי חוק החשמל, רק חשמלאי מוסמך יכול לבצע עבודות חשמל (אתה בטוח שאתה רוצה לבטח אותה במקרה שחלילה יהיה קצר חשמלי במאוור/בחיבור ותפרוץ שריפה?), שהרי בסופו של יום היא / חברת הביטוח של הדירה עלולה לתבוע אותך בגין הנזקים.

בקיצור, בתור חייל, עדיף לעבוד כמה שעות בתור מלצר, ולא לבצע עבודות שכאלה.

פורסם

העבודה נעשית בשחור כך שהמבחינה הזאת אין מה לדאוג בקשר לסיכונים אני נורא זהיר ופדנט ויצא לי לעשות מספר התקנות של טלויזיות וכו...רק עם מאווררים אני טיפה חדש

פורסם

תוודא שהקידוח של המאוורר נופל בבטון ולא כמו שכתבו בטיח שמתפורר.

ג'מבו 8 מ"מ קטן תגדיל קצת.

העבודה באמת לא מסובכת 350 ש"ח לשעה זה הרבה כסף גם אם אתה לא חייל.

פורסם

ג'מבו 8 מ"מ קטן? אתה יודע כמה משקל ג'מבו כזה יכול לשאת? אותי אותך ועוד פעמיים את שנינו.

מאוור תקרה כמה שוקל? 10-15 קילו?

תזהר כמו שאמרו לך מכבלי חשמל, יש בתים שהחשמל יורד מהתקרה דרך הקירות ויש כאלה שזה מהרצפה למעלה. ברר זאת עם בעלת הדירה כדי שלא יקרה מצב שפגעת בחשמל/כבל טלפון.

לאחר ההתקנה של המאוורר תקרה וודא יותר מפעמיים שהבסיס יציב ולא "בורח" החוצה. תפעיל עליו אפילו משקל כלפי מטה.

בן.

Got To love It

פורסם
העבודה נעשית בשחור כך שהמבחינה הזאת אין מה לדאוג בקשר לסיכונים

אם חו"ח יקרה נזק, לא מעניין אף אחד עם עבדת בשחור, בירוק או בכחול עם נקודות סגולות.

אם היא סתם זקנה מן היישוב ולא איזו חברה או מכרה- אני הייתי מוותר.

בהצלחה ובזהירות

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

עם כל עבודות ה"שיפוצניק" אין לי בעיה אבל עבודת חשמל ללא רשיון מתאים היא מסוכנת מאוד עבורך.

בבייתי הייתי עושה את זה.

בבית משפחה הייתי עושה את זה.

אבל בבית זר ועוד עבור כסף?

קצר שישרוף את הבית ואתה בצרות צרורות (ועל הדרך גם תצתרך להסביר לרשויות המס מה פתאום אתה עובד בשחור).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה יכול להאמין, שאת מס הכנסה, את חברת הביטוח, את מזמינת העבודה ואת בעלי הדירות האחרות בבניין לא מעניין אם עבדת בשחור, לבן, כחול עם נקודות וורודות, או כל צבע אחר.

מספיק שביצעת את העבודה ואתה אחראי לתוצאות, על כל המשתמע מכך, לרבות ביצוע עבודות חשמל בניגוד לחוק החשמל, ולכן במקרה של נזק, לא רק תהיה אחראי, גם יהיה עליך נטל הוכחה מוגבר.

כך בחשבון שבעלי מקצוע רציניים גם מבטחים עצמם בפוליסות ביטוח אחריות מקצועית, אשר בבו היום (וכיום זה רק עניין של סטטיסטיקה) יכסו אותם בפני סיכונים ועלויות אלה.

לידיעתך.

• תוכן חדש...