Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החברים במועדון אלפא רומיאו תמיד מקפידים לנהוג על צמיגים טריים וחדשים. הסוד הוא לסיים אותם מיד כשהם מתיישנים, בדרך שבה כל צמיג ראוי לסיים בה את חייו: נהיגה ביום מסלול הראוי לשמו. וכך, בשבת האחרונה התקבצו להם מיטב נהגי המועדון לעוד סשן של שחיקת צמיגים מוגברת ומענגת כאחת. במקום להאריך במילים, נעבור לתמונות.

קרדיט לזלמן ולליאור.

P0023.jpg

P0019.jpg

94525305.jpg

25198898.jpg

59759872.jpg

27853708.jpg

63965035.jpg

95093118.jpg

92089899.jpg

16646225.jpg

90176906.jpg

36627424.jpg

70844356.jpg

35624257.jpg

58105803.jpg

31952553.jpg

והתמונה שסיכמה את היום הזה הכי טוב מכולן גם יחד:

pansm.jpg

(שימו לב לסדר שבו המכוניות עומדות)

תודה לישראמוטור ו-IDRIVE על הארגון המוצלח.

נפגש ביום המסלול הבא :wave2:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אז רק אני הטמבל היחיד שמחליף סט צמיגים כל שנה (10K ק"מ)? אני לא יודע למה הם נשחקים לי כ"כ מהר :lol:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כייף לראות שרוב המועדונים לא נחים לרגע וכמעט כל סופ"ש יש יום מסלול של אחד מהם. אולי מתישהו זה יהפוך לדבר שבשגרה ואפילו ירשו לנו למדוד זמנים :-P

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
אז רק אני הטמבל היחיד שמחליף סט צמיגים כל שנה (10K ק"מ)? אני לא יודע למה הם נשחקים לי כ"כ מהר :lol:

יש שפחות. :lol:

מההתלהבות מהקליאו בחודשים הראשונים, החלפתי את זוג הצמיגים הקדמיים אחרי 5 חודשים ו-3000 ק"מ (שהיו כמעט כולם בנסיעות פאן). ולא מדובר על שחיקה מתת-היגוי - השחיקה הייתה אחידה גם באמצע הצמיג.

ביום מסלול האחרון בכוכב יאיר כבר נגמרו החריצים בקצוות והצמיג התחיל להתפורר. באותו השבוע הרכב עמד בחניה, והצמיגים הוחלפו מיידית.

לגבי מועדון אלפא - שאפו!

פורסם

כבוד במיוחד "לזקנות" על המסלול שתמיד מראות שיש להן מה להציע.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
היום ראיתי את המיטו השחורה עם הג'אנטים השחורים , יפייפיה!

תודה רבה... =]

אתמול ניקיתי את האוטו ומישהו חשב כמוך, אז הוא עשה לי מזכרת על הדלת הימנית כדי שאני אחשוב עליו כל פעם שאני נכנס לאוטו...

איזה כיף...:roll:

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

• תוכן חדש...