Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

פרצו לאבא שלי לרכב וגנבו את הרדיו דיסק MP3 USB של פיוניר .

הפיוניר הכי פשוט עם כניסת USB

אני חושב שזה היה DEHP4050UB

עכשיו הביטוח מממן לו עד 1500 ש"ח רדיו ואפשר להוסיף את ההפרד אם יש צורך .

אבל זה רק מחנות אחת ספציפית והיא מוכרת רק מ 2 חברות ALPINE ו JVC .

לצערי אין פיוניר .

אין סאב ברכב הזה רק 4 רמקולים איכותיים של פיוניר 2 מאחורה 2 בדלתות 2 טוויטרים על הדש .

הכי חשוב זאת כניסת USB (עדיפות לקידמית) כל השירים שלו על USB

חשוב לא פחות איכות צליל (בס טראבל \ איקולייזר לאודנס ) טובה ככל האפשר .

כלומר אפשרות לכוון באס טראבל ולא רק 5 מצבים POP ROCK JASS CLASIC .... מוכנים מראש .

יש לו טלפון נוקיה ישן בלי שום BT - אז אין בכלל צורך בקישוריות לטלפון .

אלו הדגמים שנימכרים שם :

ALPINE

CDE-104BTi

CDA 9887R ניראה הכי משוכלל - אבל האם איכות הצליל טובה יותר מ CDE-102RI ?

CDE-102Ri - ניראה לי הכי מתאים בלי תוספות של BT .....

CDA-105E

CDE-113BT

JVC

KD-R501

האם לכולם אותה איכות צליל ? מי טובה יותר או פחות ?

איך 2 החברות האלו בהשוואה לפיוניר שהיה לו ?

תודה רבה על העזרה .

פורסם

אלפיין היא חברה הרבה יותר טובה,ואין מה להשוות בכלל בינה לבין פיוניר או JVC.

אם אתה יכול לקחת את ה9887 תיקח,מדובר ביחדת ראש מעולה!

רק תיקח בחשבון שתצתרך להוסיף כסף כי היא עולה משהו כמו 2500 שקל,

עוד דבר שלא ציינת האם יש מגברים ברכב?

כי אם לא,אז תיקח אחד מהאלפיינים במחיר שלא תצרך להוסיף כסף,וככה גם תהנה מרדיו דיסק מעולה.

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

ה-9887 הוא הכי יוקרתי ברשימה ולא הייתי ממליץ עליו

ראשית הוא דיי יקר ושנית הוא מגיע רק עם הכנה ל-USB ונידרש מתאם שעלותו יקרה

אם אבא שלך בא מפיוניר 4050 הייתי ממליץ לו על הנ"ל:

http://www.autos-sound.co.il/regularsaledetails.aspx?productID=492&oid=4vyhnl55tzvalyfvkv4s5255

גם האח הגדול שלו ה-102 יהיה טוב :

http://www.autos-sound.co.il/regularsaledetails.aspx?productID=516&oid=4vyhnl55tzvalyfvkv4s5255

פורסם
אלפיין היא חברה הרבה יותר טובה,ואין מה להשוות בכלל בינה לבין פיוניר או JVC.

לא נמאס? חשבתי שהצלחנו למגר את מכת העדר והנה אתה מחזיר אותה במלוא העוז :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר לדעתו ALPINE יותר טוב, לדעתי זה לא משנה מה שיש ולדעתך HU מקורי עם יציאות RCA :), איש איש ודעתו, אז אל תיקח את זה קשה :D

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

לא לזה הייתה כוונתי.

הצהרה כמו זו מחזירה את הפורום כמה שנים טובות אחורה, לימים שפיוניר היה "דולפינים" ואלפיין נתפס כ high end.

הצהרה כמו זו לא מתאימה יותר לאורח הפורום. נראה לי ש"קצת" העלנו את הרמה בשנים האחרונות והצהרה כזו היא ממש לא לעניין.

אני מבקש (ומזהיר) את כל גולשי הפורום - ינתנו התראות על מידע לא מבוסס או ענייני. אנחנו לא פורום קטן וזניח שכל זב חוטם יכול לרשום שם משהו ללא ביקורת. מדובר בפורום הרכב הגדול בארץ וכאחד כזה רמת התוכן ורמת הביקורת שלו גבוהה ביותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

+1 לאיתמר

לרוב, הדברים האלו לא מבוססים

דווקא מביקורת שהעלו פה לפני כמה זמן, איכות מכשירי אלפיין הנמוכים יחסית היא לא עדיפה ולפעמים נחותה ממכשירים אחרים באותו תג מחיר.

אאל"ט, ההשוואה נעשתה בין קלריון לאלפיין ששניהם היו מתחת ל- 1000 ש"ח בסטאפ 1X1.

לכל טווח מחיר יש את המכשיר/ים המומלצים בטווח הזה.

המכשיר שהוצע, ה 9887 לא מתאים לדרישות שהועלו, USB ומחיר של 1500 ש"ח או קצת יותר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...