Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בספלאש מהרגע שאתה שם את הכסף ולוחץ על הכפתור אתה לא יכול לעצור את זרם המים, זה באמת חסרון. היתרון הוא שזה בלי הבלאגן של שיטת הדליים. אני באופן אישי הפסקתי להשתמש בסבון שם. הוא לא מרגיש איכותי מדי ויש מעט סבון בתערובת. צריך לשטוף אותו באופן יסודי, אחרת נשארים כתמי מים בולטים.

פורסם

אין כמו שטיפה ביתית, הדרך הכי טובה לפנק את הרכב שלך...

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

איפה כל ההרצליאנים שוטפים את המכוניות שלהם? אני מכיר רק את המכונות שטיפה האוטומטיות בשבעת הכוכבים ובסונול אילוש. אין שטיפה ידנית באזור?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
בספלאש כפ"ס ישנן כמה אופציות:

5 שקלים = 90 שניות של מים קרים או מים חמים וסבון או עוד אופציה שאני לא זוכר (אני חושב שפוליש).

10 שקלים = 180 שניות של מים קרים או מים חמים וסבון או עוד אופציה שאני לא זוכר (אני חושב שפוליש).

אם אין אף אחד אחרי בתור, אחרי הסבון אני עובר עם ספוג ואח"כ מים קרים.

וזה גם די נחמד לשטוף לבד את האוטו.

אח"כ עוד 5 שקלים לשואב אבק וזהו.

סה"כ 15-25 שקל.

לאחרונה המחיר עלה ל-10 שקלים.

אני שוטף שם כל שבוע את הרכב.

סה"כ דיי מרוצה.

מי שמפחד משריטות בגלל הלחץ יכול פשוט לעמוד טיפה רחוק יותר עם הגרניק.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
איפה כל ההרצליאנים שוטפים את המכוניות שלהם? אני מכיר רק את המכונות שטיפה האוטומטיות בשבעת הכוכבים ובסונול אילוש. אין שטיפה ידנית באזור?

בסונול אתה מדבר על התחנה שפתוחה גם בשבת? אני חושב שיש להם שטיפה ידנית(שפתוחה בשבת וזה פלוס גדול, יש להם ים עבודה)

Miata ND2

פורסם
אין כמו שטיפה ביתית, הדרך הכי טובה לפנק את הרכב שלך...

ה כ י ט ו ב !

במקום לנסוע, לחכות, לבזבז זמן, לחשוש מהמכונות או הלחץ - הכי טוב והכי מומלץ לשטוף לבד ליד הבית.

ככה תראה מה שלום הרכב שלך, תגיע לכל הפינות. להיות מודע אם יש בעיה שמצריכה טיפול או משיכת כתפיים.

פחות זמן, עלות מינימלית, אתה בוחר את החומרים ואיכותם. או שכמוני - ברוב הזמן שוטף רק עם מים. פעמיים בשנה שואב אבק. והרכב נראה מצויין.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
בסונול אתה מדבר על התחנה שפתוחה גם בשבת? אני חושב שיש להם שטיפה ידנית(שפתוחה בשבת וזה פלוס גדול, יש להם ים עבודה)

הם מציעים שטיפה ידנית רק למי שיש מנוי.

בשטיפה בשבעת בכוכבים ביקשו 100 ש"ח עבור שיפה ידנית.

בשטיפה הידנית בקניון רננים שוטפים את האוטו עם מטאטא.

די התייאשתי מלמצוא שטיפת רכב נורמלית באזור.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...