Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה פשוט לא יאומן כמה אני מחפש ולא מוצא דבר כזה אלמנטרי . :cry:

מישהו מכיר מקום טוב באזור? ידני בלבד!!

תודה מראש לעונים.

פורסם

באיזור התעשייה בכפ"ס יש את "שטיפת יגאל" (שנקראת גם "ספלאש", כמו שציינו מעלי). אתה יכול להגיע לשם מתי שנוח לך (ותתפלא באילו שעות אנשים שוטפים את הרכב...), לזרוק 5 שקלים ולקבל מים קרים / חמים עם סבון בלחץ גבוה. נכון שזה בשירות עצמי, אבל ביננו - שטיפה זריזה שם לוקחת לי 10 שקלים וחצי שעה מהזמן שלי והתוצאה טובה כמו שטיפה ידנית רגילה שאורכת פי כמה.

אם אתה מתעקש על שטיפה בשירות, יש מקום מול קניון רננים שזכור לי בצורה די חיובית (אם כי הפעם האחרונה שביקרתי שם היתה בערך לפני חמש שנים). אני לא יודע מה קורה שם עכשיו, אבל אתה מוזמן לנסות.

פורסם

טיפה רחוק יותר, אבל אני יכול להמליץ לך לשטיפת רכב בצומת פרדסיה. יחס מצויין ושטיפה ידנית. ומחיר סביר.

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

שטיפה ידנית בפירוש לא יותר מזיקה משטיפה במכונה. המסקנה של פיפט' גיר היתה לגבי המגב שהשתמשו בו בתהליך היבוש.

לא ידוע לי על שום נזק שנגרם לצבע ממים בלחץ גבוה.

פורסם
שטיפה ידנית בפירוש לא יותר מזיקה משטיפה במכונה. המסקנה של פיפט' גיר היתה לגבי המגב שהשתמשו בו בתהליך היבוש.

לא ידוע לי על שום נזק שנגרם לצבע ממים בלחץ גבוה.

זה גם היה בהילוך חמישי, השריטות על הצבע היו נוראיות.(כתוצאה מהמים בלחץ)

פורסם

תודה רבה על כל התגובות :)

מכיר את ספלאש בכ"ס . לא ניסיתי מעולם . אולי הגיע הזמן לשנס מתניים :)

לגביי זאת ליד אגאדיר גם טרם ניסיתי אבל נראה היה שהם חאפרים .

פרדסיה קצת רחוק אבל יכול להיות נחמד .

פורסם

אני יכול להמליץ לך על "קאר שיין" בנווה נאמן ב (רחוב החרש 26) הוד השרון ליד קוקה קולה וסנו.

אני שוטף רק שם, עבודה ידנית יחס אישי ומקצועי ותמיד יודעים לתת מענה לכל בעיה וליכלוך שיש.

המתחם גדול ומרווח

בהחלט שווה ביקור

ברוך

פורסם
מים בלחץ זה הדבר הכי גרוע שיש לצבע של האוטו.

וגם שטיפה ידנית יותר גרועה ממכונה.(בדיקה של הילוך חמישי)

רוצה לפרט למה מים בלחץ זה לא טוב (לא שאני משתמש בזה, אבל אני סקרן לדעת)?

לגבי הבדיקה של הילוך חמישי, שים לב שהסיבון התבצע עם מטאטא רחוב ומשם השריטות. לא כולם מסבנים ככה.

emotion of motion

פורסם

תודה ברוך - שווה בדיקה באמת ולא ידעתי עלייהם :)

שאלה לגביי ספלאש בכ"ס -

המטבעות משלמות עבור זמן שימוש או מספר לחיצות על מים/סבון . פשוט לא רוצה להיות לחוץ על זמן שטיפה.

פורסם

בספלאש כפ"ס ישנן כמה אופציות:

5 שקלים = 90 שניות של מים קרים או מים חמים וסבון או עוד אופציה שאני לא זוכר (אני חושב שפוליש).

10 שקלים = 180 שניות של מים קרים או מים חמים וסבון או עוד אופציה שאני לא זוכר (אני חושב שפוליש).

אם אין אף אחד אחרי בתור, אחרי הסבון אני עובר עם ספוג ואח"כ מים קרים.

וזה גם די נחמד לשטוף לבד את האוטו.

אח"כ עוד 5 שקלים לשואב אבק וזהו.

סה"כ 15-25 שקל.

פורסם

לא הבנתי משהו אחי -

מן הסתם חובה מים אחריי הסבון . למה זה תלוי תור? :)

דבר שני שלא ענית לי -

אני צריך ב180 שניות להזדרז ולהספיק או שזה מותנה בכמות לחיצות על הגרניק?

תודה בכל מקרה

• תוכן חדש...