Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אקורד Type-R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש למישהו מושג אם האקורד צלחה בישראל?

כמה יחידות נמכרו, אם בכלל?

לירן.

Resize of ~hpa0000.jpg

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם

לא ידוע לי כמה אנשים רכשו את האוטו,אני מכיר אחד,נהג מירוצים שברשותו אחת כסופה[האמת שלא ידוע לי אם היא עדיין אצלו-כי כל פעם אני רואה אותו עם רכב אחר :o ].

**** עריכה - נהג מרוצים = הוא נוהג, כולם מרוצים ****

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
נהג מרוצים?

יש נהגי מרוצים בישראל?

ברור.

עשרות.

למשל : ראמו סמואלטונן, נדבו דותנטונן, יובלוס מלמדולם.

גדלו בפקקי ת"א ולכן פיתחו יכולות נהיגה מרשימות מאוד.

:roll:

:-)

פורסם
נמכרו מספר קטן של אקורד טייפ R בארץ.

ובצדק,

האקורד טייפ-R לא ממש לא נוחה ולא מתאימה לכבישים בארץ, חוצמזה שזה לא ממש רכב מבריק. ואם כבר רוצים סדאן ספורטיבית וחזקה- יש את ה-WRX, שהיא כנראה גם יותר זולה.

172

פורסם

מי עורך לי את ההודעות :roll: ,כמובן שלא התכוונתי לנהג מירוצים בכביש,אלא לנהג מירוצים מקצועי [במקרה הזה-ראלי],ובמקרה יש לו קירבה די קרובה למכוניות הונדה-וולבו [אני חושב שזה רמז מספיק גדול].

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

שכן שלי מביא כל יום הונדה אחרת (פעם גם S2000 והוא טוען שכבר לא נותנים אותה יותר)

הוא הביא גם את האקורד כמה פעמים.......

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

ובצדק,

האקורד טייפ-R לא ממש לא נוחה ולא מתאימה לכבישים בארץ, חוצמזה שזה לא ממש רכב מבריק. ואם כבר רוצים סדאן ספורטיבית וחזקה- יש את ה-WRX, שהיא כנראה גם יותר זולה.

מתוך אוטו, גיליון 193 :

"נוחות הנסיעה טובה מאוד, עד כמה שמכונית עם צמיגים בחתך 45 יכולה להציע, בוודאי שביחס למכונית ספורטיבית אחרות"

אני מסיק מזה - או שהתחת שלך רגיש יותר (בהנחה שנהגת\נסעת\ישבת במושב האחורי) מזה של כתבי אוטו, או שפשוט החלטת שהיא לא נוחה.

"לא מתאימה לכבישי הארץ" - כמו 90 אחוז מהרכבים שנמכרים כאן ומתוכננים לאוטו-באנים של אירופה.

הסיבה שהATR לא נמכרה במספרים גבוהים, זהה לסיבה שהCTR לא נמכרה במספרים גבוהים - המחיר. והשיווק (בעצם, כל תמהיל השיווק של הונדה...).

:-)

פורסם
שכן שלי מביא כל יום הונדה אחרת (פעם גם S2000 והוא טוען שכבר לא נותנים אותה יותר)

מה זאת אומרת "מביא", בחינם? מאיפה? גם אני רוצה...

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מה זאת אומרת "מביא", בחינם? מאיפה? גם אני רוצה...

גם אתה רוצה?

כשתהיה הבעלים של מוסך הונדה נתניה, גם אתה תביא.

ד"א

אני ממליץ בחום ללכת לראות איך מוסך צריך להראות ואיך עובדים שם.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

ובצדק,

מתוך אוטו, גיליון 193 :

"נוחות הנסיעה טובה מאוד, עד כמה שמכונית עם צמיגים בחתך 45 יכולה להציע, בוודאי שביחס למכונית ספורטיבית אחרות"

אני מסיק מזה - או שהתחת שלך רגיש יותר (בהנחה שנהגת\נסעת\ישבת במושב האחורי) מזה של כתבי אוטו, או שפשוט החלטת שהיא לא נוחה.

"לא מתאימה לכבישי הארץ" - כמו 90 אחוז מהרכבים שנמכרים כאן ומתוכננים לאוטו-באנים של אירופה.

הסיבה שהATR לא נמכרה במספרים גבוהים, זהה לסיבה שהCTR לא נמכרה במספרים גבוהים - המחיר. והשיווק (בעצם, כל תמהיל השיווק של הונדה...).

כן אתה צודק. עייני כרגע במבחן שעשו לךה YNET ואכן הם מזכירים שהיא נוחה יחסית.

חוצמזה שהיא עולה 200 אלף. לא הרחק מה-WRX.

הייתי צריך לקרוא שוב את המבחן ובכך הייתי מונע תגובה שטוטית שכזו. :roll:

172

• תוכן חדש...