Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

שאלה:

עד כמה מפריע מאוורר חיצוני המותקן חיצונית לרכב על הרדיאטור של המזגן,נניח ספאל דק 16 אינץ,במצב סטאטי, כשהוא לא בעבודה,עד כמה מפריע לכניסת האויר ולצינון הרדיאטור של המנוע,או של המזגן ,אם בכלל. האם זה משמעותי?

תודה לכל העונים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לא ניראה לי שזה מפריע .או יותר מדויק,זה יותר מועיל (כאשר צריך אותו)מאשר גורע.ישנם רכבים שבהתקנת מזגן ישראלי ,הוסיפו אותו.אני גם הוספתי לרכב הקודם ומיתכון להוסיף גם עכשיו.ולא שהמזגן לא עובד,או חסר לי אויר.רק לחרום ,וגם כשאתה מפעיל מזגן ויש עוד ונטה חיצונית ,איורור (קרור) המעבה טוב יותר,לחץ הגז נמוך יותר ומנוע הונטילטור המקורי ניכנס לעבודה מאוחר יותר.מנוע הונטילטור המקורי זה מנוע פחמים שמיתבלה ויכול להיגמר פיתאום,וליגמור את המנוע של האוטו.(מנוע ספאל זה מנוע השראתי אמין יותר).

פורסם

שהמאוורר הנוסף לא בתנועה, השפעתו על זרימת האויר שיוצר המאוורר המקורי, תהיה נמוכה, לא כך המצב כאשר הוא עובד.

פורסם

אני חושב שכשמישהו מיתאמץ ומושך משהו כבד(לצלעות קרור יש היתנגדות),ואז בא עוד מישהו ועוזר לו ודוחף את המשהו הכבד.המשהו הכבד יזוז יותר מהר.תקנו אותי אים אני טועה.

פורסם

יש לך מאוורר עזר שאני מינח שהתקנת על מעבה המזגן, מהצד החיצוני, אין לך מה לדאוג זה יכול רק לעזור ולמנוע התחממות, ולשפר את יעילות המזגן

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...