Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תפקידה של המשטרה לשמור עלינו, ולא לגרום לנו לעבור עבירה כדאי שיוכלו לתפוס אותנו אחר"כ.

ומי שדואג בקשר לעלות של הבדיקות, תאמינו לי שכל נהג שיכור שנתפס יכול לממן רכישה של נשיפונים למחוז שלם. אם זה בקנס שהוא יקבל, מסים ממשכורת של העורך דין וכו..

נהגת שודים אני לא מבין אותך, בכל שירשור שקשור למשטרה את מגוננת עליה בחירוף נפש, גם במחיר של לכתוב שטויות.

החוק לא אומר לך שאסור לשתות.

החוק לא אומר שאסור לשתות החוק אומר שאסור לשתות אלכוהול ולנהוג.

אני דווקא מצדיק את נהגת שודים היא לא מגוננת על המשטרה אלא דווקא פועלת להעלות את רמת האחריות האישית של כל נהג ומשתתף בפורום .

הפרסומת אומרת "אם שותים לא נוהגים " אז מה הבעיה לנהוג ככה . כל כך קשה .

ואם נהג לקח צ'אנס ונתפס - אזי מגיע לו את כל העונש .

לא מאחל לאף אחד גם לא לשונאי להיות במצב של משפחה שנהרג לה מישהו בתאונת דרכים בגלל שכרות (רק כוסית אחת שתיתי )או בגלל איזה ילד טיפש שרק נכנס לצומת באדום כי הוא היה מסטול ולא ראה את הרמזור.

מה בסה"כ רצינו , קצת בגרות , ושתחזרו הביתה בשלום , ומי שבוכה בסוף זאת האמא ולא אתם.

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

לפני מס' שנים עלה למישהו רעיון של אפוד זוהר לכל מכונית וכולנו חוייבנו לרכוש אחד כזה.

יכול מאוד להיות שבעידן השחיתיות במדינה, יבואן/יצרן האפודים תימרץ איזה שר לקבוע זאת?

אני חושב שהפתרון צריך להיות הרבה יותר פשוט - לקבוע בחוק שלכל בקבוק אלכוהול יוצמד נשיפון ויש להוסיף את מחירו למחיר הכולל. באותה המידה כל פאב/בר/מסעדה וכד' יחוייבו להגיש יחד עם משקה אלכוהולי גם נשיפון.

אי הצמדת הנשיפון למשקה תחשב כעבירה לבעל העסק.

באופן כזה יהיה לכל מי ששותה, נשיפון זמין שהוא גם שילם עליו.

ברגע שזה יהפוך לחוק, מי שייבא נשיפונים שאושרו בתקנות יקבל מכרה זהב טוב יותר מאשר האפודים.

חבל שאני לא מכיר את השר, כי איפה שמכירים לא צריך תמריצים :wink:.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
תחשוב על זה ככה, אם כל פעם שיבוא אחד כמוך ויבקש בדיקה בלי סיבה איפה זה ייגמר, אתה חושב שיש להם מלאי בלתי מוגבל של הנשיפונים, כמו בכל גוף ממשלתי אחר כמו הצבא השב''ס המשטרה יש כמות הקצאות שאתה מקבל לכל דבר וכל בעל תפקיד שמכיר את עבודתו לא יבזבז את ההקצאות על בדיקות שווא ,כי במקרה שהוא יצטרך את זה באמת, אז הוא יתחיל לשבור את הראש.

בקיצור אין סיבה שהוא ייתן לך להיבדק לבקשתך.

משתמשים כיום בנשיפונים הפועלים באמצעות סוללות נטענות כך שאין כאן בעיה של ביזבוז/הקצאות.

פורסם

החוק לא אומר לך שאסור לשתות.

תבדוק עוד פעם את החוק יש בחוק גם סעיף על נהיגה תחת השפעת אלכוהול וסמים, מה שאומר שאתה לא חייב להגיע לרמה של שכרות כדי להיות אשם, בדרך כלל משתמשים בזה ברגע שנהג מואשם בתאונת דרכים ורמת האלכוהול אינה מגיעה לרמה הקבועה בחוק.

כשתראה שיכורים שהרגו אנשים על הכביש אני בטוחה שהניסוח שלך כאן ישתנה מקצה לקצה, תיאורים אני לא אתן לך כאן, אבל התמונות שאתה רואה ב HNN מאוד מצונזרות, בחיים האמיתייים זה נראה הרבה יותר גרוע.

אני לא סנגורית של אף אחד, המשטרה יודעת לעשות זאת טוב מאוד בלעדי, כשמגיע ילד שמגיע בתור נוסע ומבזב זמן של שוטרים ופיות פלסטיק של נשיפה אז כן יש לי מה לומר.

יש אנשים שמאוד אחראים ולא יוצאים מהבית עם הרכב ומגיעים עם מונית, יש כאלו (כמוני) שלוקחת את החברים ברכב כי אני לא שותה אפילו טיפה אחת.

יש כאלו שישתו בירה אחת ורק לאחר כמה שעות יצאו ברכב בעת שהאלכוהול יתפוגג.

ויש את אלו שינסו בכל זאת לעלות על ההגה וינסו את שיטת מצליח "או שהצלחתי להגיע הביתה בשלום, או שהתחמקי מהמשטרה".

כל כך קשה לשתות קולה/ספרייט ללא אלכוהול, או לעשות סבב נהיגה,טיפה אחריות.

*אמיר רעיון נחמד, לא חושבת שיצא לפועל, אף אחד לא ירכוש בקבוק בירה שעולה 1815 ש"ח...

;)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפי התאוריה של המצדדים בבדיקה לכל דורש, אזי צריך לבקש משוטרי תנועה שיבדקו אותנו עם מד המהירות תקין כדי שלא נחרוג מהמהירות.

צריך לעצור ליד כל ניידת של משרד התחבורה ולבקש בדיקה כדי שנדע אם הרכב תקין /לא תקין.

ניידת של משרד התחבורה עמדה על כביש אזור ממזרח למערב, בין הכניסה ליציאה מתחנת הדלק.

תוך כדי תידלוק הבחנתי בניידת שעומדת שם. אחרי שסיימתי לתדלק, חניתי ליד עמדת האויר בסמוך ליציאה, נגשתי ושאלתי אם אני יכול לבוא לבדוק את הרכב. אמרו לי שכן.

שאלתי מה קורה אם מתגלה ליקוי? הסבירו לי שאני מקבל דו"ח ובהתאם לחומרה זה יכול להגיע עד להורדה ופינוי עם גרר.

שאלתי בתמיהה, הרי אני בא מיוזמתי - והתשובה היתה, זה מה יש, אתה רוצה אל תבוא.

במחשבה שניה - הם צודקים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

חודש שעברנו הייתי נוכח בתאונה קלה, בזמן שחיכינו לניידת בלי להזיז את הרכבים (פרנציף) אני ועוד 2 חברים שתינו כל אחד כ2 בקבוקי שליש בירה (חצי שעה המתנה בזמן הזה חיסלנו 666 מ''ל בירה).

שבאה הניידת הדבר הראשון שעשתה זה בדיקת אלכוהול (הרי אוטו צעירים) לנהג (שלא שתה), ביקשנו שיעשה לנו גם בישביל להשוות ולראות מתי הגבול של כל אחד בערך .

כל אחד מאיתנו יצא תקין,מה שהוא החליף זאת סה''כ את הפייה אחרי כל נשיפה, השוטרים היו בסדר גמור שביקשנו מהם ואפילו בצורה דיי מזלזלת ומסתלבטת (בסופו של דבר, מתנ''א) - עדיין חייכו אלינו, הסבירו לנו יפה ונתנו לנו להיבדק, עזרו לנו עם הפרטים של התאונה מסרו דרישת שלום ונסעו עם חיוך.

פורסם

כל כך קשה לשתות קולה/ספרייט ללא אלכוהול, או לעשות סבב נהיגה,טיפה אחריות.

ל'

נהגת , למרות האבסורד כנראה שזה קשה מאוד אפילו לצערנו ולצער כל אלה שאיבדו קרוב.

שום חוק ושום קנס לא ישנה את המצב לעולם.

אנשים ימשיכו לשתות שיכורים וימשיכו להיות תאונות , אני לא רואה מצב שזה לא קורה כך.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...