Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת רכב קטן עד 20K, עם אמינות, ותחזוקה זולה, הדילמות רבות ואשמח אם תעזרו לי בבחירה

AssaFiles
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ב"ה

שלום חברים יקרים,

ברשותי 20K ש"ח, ואני מחפש רכב שיעשה אותי מפסוט כמו שעשה אותי הסיטרואן סקסו 1998 1.4 ידני שלי,

שאני מוכר בצער רב וביגון, עקב כך שהוא מעלה לי זכרונות איומים עם גרושתי, שהיתה מרביצה לי והפכה אותי לבעל מוכה בנסיעה,

על פעלול כזה בנסיעה לא שמעתם עוד אהה ? כמעט גמרתי במעקה בטיחות כמה פעמים כשמשכה לי את ההגה, רק אל תנסו בבית!

אני זקוק לרכב שתהיה לי האפשרות לטפל בו בעצמי גם, להחליף פלגים ופילטר שמן בכייף, כמו בסיטרואן סקסו, יש לי כלים ואני מבין.

האופציות העומדות על הפרק, על פי סדר העדיפויות הן:

1- רנו קליאו B II 1.4 הצורה החדשה משנת 2002, עם מנוע 98 כ"ס 16V, הרבה הזה מקסים פשוט, החשש הוא הטיפולים.

2- סקודה פביה 1.4 מנוע 16V עם 100 כ"ס, רכב פשוט מהמם, אם כי הרנו נראה לי נוח יותר, וממש קשה למצוא כאלה גם.

3- פיג'ו XR/XT 1.4 206 (לא ממש עליתי על ההבדלים ואשמח אם מישהו יעלה אותם אחד כנגד השני), הוא מזכיר את הסקסו.

4- פיאט פונטו ELX מנוע 16V, אני פשוט לא אוהב את המראה החיצוני שלהם, והרכב מרגיש צעצוע משום מה, אבל גם אופציה.

5- סיטרואן C3, אם רק היה משהו טוב ובמחיר הנ"ל, הייתי פשוט לוקח, אבל אין, פשוט אין!

אז אשמח לקבל תגובות, הארות, הערות על הרכבים, מה לדעתכם כדאי יותר, ואיך מחליטים כשלא כל הדגמים זמינים,

לדוגמא רנו קליאו ממש קשה למצוא מנוע 1.4, סקודה פביה ממש אין, מש שמשאיר את כל העדיפות האחרונות,

אז אשמח אם תענו לי איך להתפשר, כי זה מבלבל כל העסק, אם הייתי יודע מתי כולם מוכרים זה היה טוב :)

בהצלחה ותודה על העזרה אנשים יקרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני במקומך לא הייתי בוחר רק באחד מהם, אלא מחפש במקביל משהו מהרשימה עם נתונים טובים.

קליאו ו 206 באמת יהיו יותר נוחות. אותן הייתי שם בעדיפות הראשונה.

הבעיה היא למצוא ידנית (אני לא מדבר על קליאו עם מנוע 1200 סמ"ק יוצאת ליסינג).

קח את הזמן - בסוף הסבלנות תניב תוצאות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן זה פחות או יותר מה שאני עושה כרגע

ולא מוצא שום דבר, הכי הרבה יש בשוק פיג'ו,

וגם כשיש לא בדיוק מה שחיפשתי לפי הנתונים,

ק"מ גבוהים מדי מעל 150 אלף יש לרכבים,

הלוואי והיה משהו יפני טוב, מנוע ששורד בלי בעיות בעתיד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...