Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי.

ברשותי סקודה אוקטביה 1.8 טי.אס.איי. 2010. בזמן האצה חזקה יש ריח רע של גומי, רציתי לשאול מה זה והאם יתכן שמדובר בבלאי של הקלאץ'?

פורסם

כשהרכב היה בן יומו, נסעתי 140 קמ"ש בכביש 40 ופניתי ימינה לכניסה לרחובות. השעה היתה 2:00 בלילה והיה שם מחסום של משטרה.

השוטרים שאלו אותי מה זה הריח. הרמנו מכסה מנוע, היה נראה שהריח מגיע מכיוון הגיר ולא מכיוון הצמיגים.

אני חשבתי לתומי שהריח הרע מקורו בבלאי מסוים בקלאץ' בדומה לרכב עם גיר רגיל שמאיצים בו חזק מאוד תוך כדי החלפת הילוכים מהירה.

אשמח לקבל תגובותיכם

פורסם

גם אצלי לפני שנתיים שהוצאנו סוויפט 2008 מהחברה היה ריח כזה, עבר אחרי הרצה.

לדעתי, אין מה לדאוג. בכל אופן אולי מומלץ שתקפוץ למוסך בשביל ראש שקט.

פורסם
כשהרכב היה בן יומו, נסעתי 140 קמ"ש

לא חבל על הרכב? מהיום הראשון לקרוע אותו עד שיוצא ריח של גומי?

תיתן לו 1000 - 1500 ק"מ של חסד (הרצה): למנוע, גיר, טורבו - אל תעבור את ה 100 קמ"ש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ממש לא קרעתי את הרכב.

פשוט האצתי חזק, המנוע לא ממש התאמץ, למי שמכיר את הרכב הוא מאיץ באופן חלק ודי קליל.

אני העליתי עכשיו את השאלה, כי לאחר כ- 4 חודשים, היום שוב שמתי לב שבהאצה מ- 70 ל- 130 לא בצורה דרסטית, הרחתי ריח של גומי שרוף, והרכב כבר גמע מעל 9,000 ק"מ.

פורסם
ממש לא קרעתי את הרכב.

פשוט האצתי חזק

לא נגענו.

יכול להיות שאחרי הטיפול העדין ברכב בלמת חזק?

גם זה גורם במקרים קיצוניים לריח מסריח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הי.

ממש לא בלמתי חזק, אני בד"כ בולם בצורה איטית.

אני מקבל את אחת ההמלצות כאן לפנות למוסך מורשה לשאול אותם לפשר התופעה.

אשמח אם מישהו נוסף יוכל להעלות השערה כלשהי.

בברכה,

אהרן

פורסם

אצלנו במזדה 2 היה ריח דומה, במשך כמה ימים או שבועות אחרי שקיבלנו אותה, אני לא זוכר בדיוק.

נאמר לנו שזה ריח של שכבות מגן שונות על רכיבים במנוע ובמכלולי הרכב שנשרפות עם השימוש הראשוני בו.

לאחר זמן מה הריחות נעלמו, הרכב תקין שנתיים אחרי.

כמה זמן הרכב על הכביש?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ברכבים חדשים יש זפת שמורחים על גחון הרכב עלול להסריח שטמפ' מערכת הפליטה עולה. זה מייצר ריח של גומי שרוף והתופעה אמורה להעלם יחד עם התקשות הזפת (וואקס מיוחד שמורחים על גחון הרכב נגד פגיעות אבנים וחלודה).

יתןכ גם שמרחו זפת בצורה עודפת מידי על חלקי המנוע ותיבת ההילוכים שגורם לריח להיות חזק יותר עקב חום רב יותר - כדאי לגשת למוסך לבדיקה ולהסיר שכבה זפת עודפת, אם יש כזו.

פורסם

אני רכשתי 3 גולפים חדשים מהחברה החל מגולף דור 3 ולא ניתקלתי בזפת בחלקי מנוע/גיר.

אני אבדוק את הנושא גם עם חבר הפורום רון.

איזה כייף לי :)

פורסם

עוד 2 רכבים היית בודק מלמטה והיית מכסה את כל הרכבים החדשים....במקום לבדוק האם התיאוריה שלי מחזיקה מים, אתה יכול להציע תיאוריה משל עצמך, בתור אחד שרכש 3 גולפים חדשים.

• תוכן חדש...