Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדיון על הספויילר הגנוב העלה בי נשכחות ורעיון שהיה לי בעבר (עלה לי בראש אחרי שגנבו לי מתחת לביית דוד לחץ - ניסרו אותו)...

אם כל אחד מאיתנו היה מצלם רכבים שיש להם ספויילרים גנובים כאלו או כונסים גנובים לכאורה עם מספר הרכב (וגם ג'נט 15 של GTI 1.9 שנגנבים בהמונים למשל)... אולי מישהו שנגנב לו היה מאתר את בעל הרכב מערב משטרה וכדומה... מה שבטוח - זה יכול להפחית את גנבות האביזרים הללו...

אם אני הייתי גנב ממוצע והייתי יודע שמחר יצלמו את הרכב שלי וישאלו אותי שאלות לגבי איך השגתי את הספויילר - יכול להיות שהייתי חושב פעמיים לפני הגניבה....

בטח מי שקונה גנוב (ולדעתי הוא גרוע כמו הגנב) יחשוב פעמיים לפני שיקנה את זה...

אלון

נ.ב.

אם מנהלי הפורום חושבים שזה מיותר - לא אפגע אם יסירו את זה....מצד שני אם תהיה היענות ואנשים יתחילו לצרף מידע ותמונות - זה יכול להיהפך לאחלה "דביק"...

אלון

פורסם

אני לא חושב שזה מיותר בכלל, אבל הרשיתי לעצמי לשפר לך את הכותרת :wink:

בקשר לעניין עצמו - זכור לי כי הלל פוסק מ-YNET יצא פעם בקריאה כזאת לציבור הגולשים וביקש שישלחו לו תמונות או מספרי רכב והוא כבר יעביר את זה לגורמים הנכונים. לא יודע מה יצא עם זה בסופו של דבר, אבל היוזמה טובה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כאשר אני רואה רכב עם ספוילר, ג'נטים, דוד, כונס וכו'

איך אפשר לדעת אם זה גנוב?

מן הסתם לא כל רכב בא עם ספויילר. ניתן לזהות על ידי הרכבה חאפרית, צביעה וכו'.

מצרף תמונה שהעליתי לפה לא מזמן :

t_set49_03.jpg

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

להזכירך אלון , ישנם הרבה אנשים שגם קונים חלקים

יש פירוקיות בארץ , ויש אפשרות לקנות גם חדש.

אי אפשר להוכיח הרבה - אלא לרוב לגרום לטרטור ועוגמת נפש של החשוד

וכמובן המשטרה לא תתעסק בזה - אז מה יהיה ? אתה רוצה לקחת את החוק לידיים?

בקיצור רעיון טוב , בלתי אפשרי לביצוע.

פורסם

רעיון טוב.

אני רואה הרבה מסתובבת אונו לבנה (בנתניה) עם ספויילר של קולט רואים ישר שזה גנוב זה מובגר עם בורג כזה באמצע והצדדים של הספויילר באוויר כי זה בכלל לא מתאים לאונו.

אם יצא לי אני יצלם את הרכב.

מכוער ביותר :evil:

פורסם

תאמין לי שאני מכיר את כל הפירוקיות בארץ - כמעט...

אני גם מכיר את המחירים -

כסאות אימפרזה - 2400 ש"ח אם תשיג כסאות כאלו ויש לך קשרים במגרש...

ספויילר של אימפרזה - 2600 ש"ח שוב- אם יש לך קשרים....

ג'נטים 1.9 של GTI לפחות 2200 ש"ח...

וכו' וכו'....

אז אם אני רואה רנו 19 אם כונסי אימפרזה וספויילר מודבק כשכל הרכב עןלה 10000 ש,ח ביום טוב... זה מעלה בי תהיות...

מי שנגנב לו יכול לבקש מהמשטרה לבדוק את הרכב והמשטרה מחוייבת לפעול על פי המידע שהמתלונן מספק לה... אם לבעל הרכב יש קבלה או הסבר משכנע מאיפה קיבל את זה זה יכול להגמר בשיחת טלפון ופקסוס הקבלה... אם אין לו הסבר - אז שישלם את מחיר הגניבה...

אני מוכן לתת הסברים על חלקים שקניתי ממגרשים (למשל כסאות אימפרזה) למרות הטרטור שאולי יפקוד אותי פעם או פעמיים... אבל בכך אתרום את חלקי בהפחתת הגניבות ואולי אמנע ממישהו שחושב לגנוב לי את הכסאות - לעשות זאת...

חוץ מזה, אני ממליץ לכל אחד לעשות סימון מיוחד וקטן על החלקים שלו - כך יוכל לזהות את החלקים על רכב אחר אם יגנבו פעם....

אני מצאתי ככה את דוד הלחץ שגנבו לי...

לקח שלושה חודשים של בזבוז זמן אבל היה שווה כל רגע כשנכנסתי לאבא של הבחור שגנב את זה לעסק שלו ובקשתי ממנו לקרוא למשטרה או לסגור את זה ביננו...

תאמין לי שהבחור הזה לא גונב יותר...

אלון

פורסם

בווניט או בתפוז דנו בהצעה שכזו לפני כשנה וחצי-שנתיים. אינני זוכר מה בסוף הוצע כפיתרון אך נדמה לי שזה היה קרוב יותר לתשובתו של לירן. בכל אופן אם זה מעניין אותך אולי כדאי שתבצע שם חיפוש.

פורסם

שמתי לב שישנם רכבים, לפחות אצלנו בבניין , שמודבקת עליהם מדבקה של משטרת ישראל שאומרת "חלקים של רכב זה מסומנים......"

מעניין שאלו רק רכבי פולקסווגן מה שראיתי, אבל לדעתי אם גנב יראה מדבקה כזאת אולי זה יגרום לו לחשוב פעם או פעמיים...

(או שפשוט הוא ישבור עם בלוק את החלון שהיא מודבקת עליו)

נ.ב. מי שהיה היום באוטומוטור וראה את כמות הסיביקים עם ספויילרים של אימפרזה , היה מתפלץ.

היתה תמונת אבסורד בחניון שאני מצטער שלא צילמתי :

אימפרזה GT ללא ספויילר ולידה חונה סיביק עם ספויילר של אימפרזה :shock:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני לא חושב שזה מיותר בכלל, אבל הרשיתי לע- זכור לי כי הלל פוסק מ-YNET יצא פעם בקריאה כזאת לציבור הגולשים וביקש שישלחו לו תמונות או מספרי רכב והוא כבר יעביר את זה לגורמים הנכונים. לא יודע מה יצא עם זה בסופו של דבר, אבל היוזמה טובה.

:mm_yeah:

אני חושב שעברו אצלו כבר שלוש פעמים על האימפרזה לבנה, מ"שמועה" מבוססת. :shock::shock::shock:

בכל אופן על כל אחד שייתפס, יהיו 10 שיצליחו, לצערי. :roll:

בנוגע למודעה הבאה (שלא מופיעה באתר האינטרנט של פוקוס):

אפשר לגנוב גם את המגדש? :wink:

נ.ב.

אין בהודעה זו רמיזה לכך שהטובין המוצעים למכירה במודעה המצורפת הינם גנובים. :wink:

image.jpg

MCS 2008

פורסם
תאמין לי שאני מכיר את כל הפירוקיות בארץ - כמעט...

אני גם מכיר את המחירים -

כסאות אימפרזה - 2400 ש"ח אם תשיג כסאות כאלו ויש לך קשרים במגרש...

ספויילר של אימפרזה - 2600 ש"ח שוב- אם יש לך קשרים....

ג'נטים 1.9 של GTI לפחות 2200 ש"ח...

וכו' וכו'....

אז אם אני רואה רנו 19 אם כונסי אימפרזה וספויילר מודבק כשכל הרכב עןלה 10000 ש,ח ביום טוב... זה מעלה בי תהיות...

מי שנגנב לו יכול לבקש מהמשטרה לבדוק את הרכב והמשטרה מחוייבת לפעול על פי המידע שהמתלונן מספק לה... אם לבעל הרכב יש קבלה או הסבר משכנע מאיפה קיבל את זה זה יכול להגמר בשיחת טלפון ופקסוס הקבלה... אם אין לו הסבר - אז שישלם את מחיר הגניבה...

אני מוכן לתת הסברים על חלקים שקניתי ממגרשים (למשל כסאות אימפרזה) למרות הטרטור שאולי יפקוד אותי פעם או פעמיים... אבל בכך אתרום את חלקי בהפחתת הגניבות ואולי אמנע ממישהו שחושב לגנוב לי את הכסאות - לעשות זאת...

חוץ מזה, אני ממליץ לכל אחד לעשות סימון מיוחד וקטן על החלקים שלו - כך יוכל לזהות את החלקים על רכב אחר אם יגנבו פעם....

אני מצאתי ככה את דוד הלחץ שגנבו לי...

לקח שלושה חודשים של בזבוז זמן אבל היה שווה כל רגע כשנכנסתי לאבא של הבחור שגנב את זה לעסק שלו ובקשתי ממנו לקרוא למשטרה או לסגור את זה ביננו...

תאמין לי שהבחור הזה לא גונב יותר...

אלון

כבר כתבתי את זה לבחור בפורום "מכוניות על שלט" שגנבו לו את האוטו מתחת לאף...

בתור מתלונן, שבא ומוסר תלונה נגד כל אדם, חובת ההוכחה היא עליך.

למשטרה אין לא כוח אדם ולא משאבים לרדוף אחרי כל בחור עם פיאט אונו שיבואו ויגידו לה שיש לו ספוילר גנוב.

אם אתה רוצה שדבר כזה יקרה אתה צריך לבוא אם הוכחות שהספוילר שלך (מס' סידורי, קבלה , אישור כזה או אחר) ורק אז הם יכולים במקרה המאוד מאוד טוב לגשת אתך או בלעדיך לבן-אדם ולדרוש ממנו הוכחת קניה \ בעלות על החלק.

עכשיו, מכיוון שמדובר בחלק ולא במוצר בפני עצמו (כלומר חלק מאוטו ולא "דבר שלם ") הוכחת הבעלות יכולה להיות בלתי אפשרית, ובמקרה כזה מספיקה מילה של הבן-אדם שפשוט אומר "זה שלי" וזהו.

אלא אם תבוא בהוכחה גורפת וחותכת, למשטרה אין מה לעשות עם זה. (ולכל המפקפקים, אלא אם מדובר בספוילר הכי מיוחד בארץ, ויש רק אחד כזה בכל העולם ויש לכם הוכחה לזה, תמונה לא תספיק....)

הדרך המקובלת לפתור כאלה דברים היא פשוט ללכת לבנ-אדם ולומר לו "תשמע גבר, זה ספוילר שלי, לא יודע ממי קנית אותו, אבל אני רוצה אותו חזרה"

לרוב, לא תקבלו את הספוילר שלכם ללא מאבק.

רון.

-אני אגב, בעד לקנות גנוב, כי זה גם ככה כבר נגנב, אז למה לבכות על חלב שנשפך במקום לנצל אותו?-

נ.ב. - ויפי הנפש שבוודאי יאמרו, נו עוד גנב... גם לי פרצו כבר כמה פעמים, ואני לחלוטין יכול לומר שהאפשרות הזו, לקנות "אפור" חסכה לי המון כסף. אני פשוט לא שואל, והם פשוט לא מספרים לי מאיפה.[/b]

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

קנית חלק גנוב גם אם המצב קשה, היא מעשה בלתי מוסרי לחלוטין לדעתי.

אח"כ תתפלאו שיגנבו לכם חלקים יקרים שהשקעתם בהם את מיטב שעות העבודה והמאמצים שלכם.

לי אישית אין בעיה לבוא לרכב כזה (וגם לרכב שחוסם את המדרכה או הדרך), עם חלק שנגנב מרכבי, עליו השקעתי את מיטב כספי, ולמעוך לו את הדלת בבעיטה או לשבור מראה חשמלית יקרה.

ירון זורע.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

גועל נפש לקנות מוצר גנוב!!!!

אתה בעצם משכנע את הגנב שזה טוב מה שהוא עושה ומפרנס אותו

ונחש מה הוא ימשיך בזה .

אבל אם לא יקנו אז הוא לא יגנוב יותר .

ברוך

שאם יום אחד יגנבו לו משהו והוא ימצא את זה על רכב אחר

הוא יבוא עם מקדחה ויחורר לאותו בן אדם את הרכב ולא משנה אם הוא קנה את זה מגנב

פורסם
קנית חלק גנוב גם אם המצב קשה, היא מעשה בלתי מוסרי לחלוטין לדעתי.

אח"כ תתפלאו שיגנבו לכם חלקים יקרים שהשקעתם בהם את מיטב שעות העבודה והמאמצים שלכם.

לי אישית אין בעיה לבוא לרכב כזה (וגם לרכב שחוסם את המדרכה או הדרך), עם חלק שנגנב מרכבי, עליו השקעתי את מיטב כספי, ולמעוך לו את הדלת בבעיטה או לשבור מראה חשמלית יקרה.

ירון זורע.

במעשים כאלו אתה לא רחוק מן הגנב ואף גרוע ממנו.

:roll:

פורסם

רון.

-אני אגב, בעד לקנות גנוב, כי זה גם ככה כבר נגנב, אז למה לבכות על חלב שנשפך במקום לנצל אותו?-

[/b]

בוא אני יסביר לך למה - כי אם אתה קונה גנוב זה גורם לגנב ללכת לגנוב עוד.

אבל אם גנב גונב ואין לו למי למכור את הסחורה, אז הוא לא יילך ויגנוב עוד.

לי אישית פרצו כבר פעמיים לרכב וגנבו לי מערכת מאוד יקרה.

ויכולתי לרכוש גנוב בגרושים ובלי בעיה, אבל העדפתי ליסוע בלי מערכת באוטו עד שיהיה לי כסף לקנות משהו חוקי מאשר להתעסק עם גנוב.

כי אני לא רוצה שאף אחד ירגיש מה שאני הרגשתי באותו בוקר שירדתי לאוטו.

בעצם, אולי כדאי שאתה ואנשים כמוך ירגישו ואז הם יבינו מה זה אומר לקנות גנוב.

מאיפה זה בא.

• תוכן חדש...