Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני בחור בן 19 וחצי שמחפש רכב שישמש אותי הן להנאה והן להסעה של בני המשפחה בנוחות סבירה. התקציב כרגע הוא בעל שש ספרות וכנראה יכיל את רוב הצעותיכם. הדרישות מהרכב (כיאה לרכב ״פלז׳ר״) רכב עם 4 מקומות + מקום סביר לרגליים מאחורה, כוח זמין, שיראה טוב זה חשוב, ושהתחזוקה שלו לא תהיה מגוכחת. אה כן :oops: ביטוח צעיר קיים במדינת ישראל. תודה על העזרה, אורן.

פורסם

ניתן להשיג פורשה פאנאמרה בפחות ממיליון ש"ח (כלומר 6 ספרות), אבל תצטרך להסתפק בגרסה הרגילה ולא בטורבו. בהצלחה!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ניתן להשיג פורשה פאנאמרה בפחות ממיליון ש"ח (כלומר 6 ספרות), אבל תצטרך להסתפק בגרסה הרגילה ולא בטורבו. בהצלחה!

אני מקווה שהאוטו שלך לא נראה כמו חוש ההומור שלך. ועכשיו אם תוכל בבקשה (או מישהו רציני שלא עושה לפורום הזה צורה של בדיחה) להמליץ לי על רכב? 

פורסם

כנראה שאתה באמת לא מבין עניין!

הוא ניסה לתת לך רמז שבשביל לתת לך המלצות לרכב אתה צריך לתת תקציב יותר ממוקד - שש ספרות זה יפה, אבל הטווח רחב מידי ( בין 100,000 ל 999,999 ) אתה מסכים איתי שישנם הרבה מכוניות שייכנסו בטווח זה?

פורסם
כנראה שאתה באמת לא מבין עניין!

הוא ניסה לתת לך רמז שבשביל לתת לך המלצות לרכב אתה צריך לתת תקציב יותר ממוקד - שש ספרות זה יפה, אבל הטווח רחב מידי ( בין 100,000 ל 999,999 ) אתה מסכים איתי שישנם הרבה מכוניות שייכנסו בטווח זה?

מסכים איתך שיש מספיק אבל אם אני בן 19 ומחפש אוטו שייתן מענה משפחתי וכאוטו מהנה עם ביטוח צעיר וטיפולים סבירים זו היא בקשה ממוקדת ביותר. תעשה 1+1 ועוד כל הדרישות מהרכב ואני מאמין שתוכל לעזור לי.

פורסם

תנסה לתת טווח של מחירים אחרת זה בלתי אפשרי.

גם אם מנסים לקחת את המידע שנתת ולעשות 1 + 1 עדיין זה יוצר הרבה רכבים.

אז שוב, אם תוכל לתת טווח (למשל בין 150 ל 200 אלף ש"ח) זה מאוד יעזור והכי חשוב ייתן לך את התשובה הכי מדוייקת שחברי הפורום יכולים לתת.

פורסם
תנסה לתת טווח של מחירים אחרת זה בלתי אפשרי.

גם אם מנסים לקחת את המידע שנתת ולעשות 1 + 1 עדיין זה יוצר הרבה רכבים.

אז שוב, אם תוכל לתת טווח (למשל בין 150 ל 200 אלף ש"ח) זה מאוד יעזור והכי חשוב ייתן לך את התשובה הכי מדוייקת שחברי הפורום יכולים לתת.

הסכום הוא עד 350k

פורסם
הסכום הוא עד 350k

או, זה היה כל כך קשה?

עכשיו בוא נתאמץ קצת יותר, האם אתם רוצים קומפקטית יוקרתית, מכונית מנהלים, מכונית סאלון או רכב כאילו-שטח?

ואגב, בתגובה לזה:

אני מקווה שהאוטו שלך לא נראה כמו חוש ההומור שלך. ועכשיו אם תוכל בבקשה (או מישהו רציני שלא עושה לפורום הזה צורה של בדיחה) להמליץ לי על רכב?

מזלך שאכן יש לי חוש הומור, אחרת היית חוטף פה וואחד התראה כדי שתדבר יותר יפה. אני מנסה לעזור לך פה, תגיד תודה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
או, זה היה כל כך קשה?

עכשיו בוא נתאמץ קצת יותר, האם אתם רוצים קומפקטית יוקרתית, מכונית מנהלים, מכונית סאלון או רכב כאילו-שטח?

ואגב, בתגובה לזה:

מזלך שאכן יש לי חוש הומור, אחרת היית חוטף פה וואחד התראה כדי שתדבר יותר יפה. אני מנסה לעזור לך פה, תגיד תודה.

לא סגור כלכך אני מתלבט כמה אחוזים להקדיש למשפחתיות וכמה להנאה שברכב.. אבל הכיוון הוא ממש לא היעני-שטח. הכיוון הוא כללי מאוד רק שיתאים לדרישות הנ״ל מהרכב.

פורסם

יש לך 350K לקנות רכב משפחתי אבל מה שמפחיד אותך זה עלות האחזקה?

נשמע לי קצת מוזר...

כמו כן מה זאת אומרת "ביטוח צעיר"? לא שמעתי על רכב שאין אפשרות לבטח אותו בביטוח לנהג צעיר.

פורסם

הוא ביקש רכב שנראה טוב :wink:

emotion of motion

פורסם
לא סגור כלכך אני מתלבט כמה אחוזים להקדיש למשפחתיות וכמה להנאה שברכב.. אבל הכיוון הוא ממש לא היעני-שטח. הכיוון הוא כללי מאוד רק שיתאים לדרישות הנ״ל מהרכב.

אוקיי, בוא אנסה למקד אותך. האם מספיק רכב קטן כמו ה-A3 שהוצעה לך, או שמא רוצים משהו משפחתי יותר כמו אלפא 159 או אודי A4 נניח? אולי משהו ספורטיבי כמו אינפיניטי G37? קאדילק CTS? או שהפוזה פחות חשובה ואתם רוצים משהו מפנק כמו סקודה סופרב, או יותר גבוה - וולוו S80?

אתה מבין כמה אפשרויות יש?

הוא ביקש רכב שנראה טוב :wink:

ראית פאנאמרה במציאות? לטעמי - גם אם לא באמת יפה, זה מאוד מאוד מרשים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...