Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי סיטרואן C5 PK מנוע 2.0 שנת 2004

אתמול גיליתי תקלה בידית ההילוכים. הנסיעה במצב אוטומט רגיל "D" טובה כרגיל אבל אין מעבר למצב "ידני" כלומר טיפטרוניק.

הידית פיסית לא עוברת שמאלה אלא נשארת במצב D (כאילו קפיץ מחזיר אותה או שהיא נשארת במצב ביניים פיסית אבל מבחינת הגיר זהו מצב D).

אני מתכוון לקחת את הרכב לתיקון במוסך, אבל אני בכ"ז רוצה לדעת מראש כיוונים. האם זו תקלה ידועה? האם תיקון במכון גירים יהיה עדיף (כלומר זול יותר)? וכו'.

בנוסף, ההודעה היא גם למטרת העידכון שאחרי התיקון.

תודה ושבת שלום

פורסם

שוב שלום,

אני מקפיץ כי לא היתה תשובה במשך שבוע.

התקלה עדיין לא תוקנה ואני נוסע (מעט מאד יש לומר) על האוטומטי בלבד.

אם יש טיפים או הכוונה או ניסיון למישהו בנושא הזה אשמח לדעת.

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

הבעיה היא בידית ההילוכים עצמה,ישנו פין מפלסטיק עם כדורית מתכת בקצה שנשבר ומפריע לידית לעבור למצב טיפטרוניק.

אורן

פורסם
הבעיה היא בידית ההילוכים עצמה,ישנו פין מפלסטיק עם כדורית מתכת בקצה שנשבר ומפריע לידית לעבור למצב טיפטרוניק.

אורן

תודה אורן,

אני יכול להניח שתיקון כזה לא יהיה יקר?

אם התיקון בכ"ז יקר (ממי שיש לו ניסיון) האם מכון גירים יכול לתקן בעלות נמוכה יותר?

תודה ושבת שלום

פורסם

אל תיגש למכון גירים

הבעיה היא בידית בתא הנהג.

מי שלא מכיר בדיוק איך לפרק שם יכול סתם לשבור פלסטיקים וחבל.

גש למוסך סיטרואן שיש לו ניסיון עם הפירוק הזה וסגור עניין.

זה לא אמור לעלות יותר מכמה מאות שקלים כל התיקון

• תוכן חדש...