Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

שאלה קצת מוזרה, אבל אנסה בכ"ז:

הסיפור מתחיל מזה שאני צריך ג'ינסים חדשים.

כרגע הוא נגמר בכך שבכל חנות שאני נכנס אליה (רשתות כמו גולף, קאסטרו וכו'), מחירי הג'ינסים הם 400 ש"ח וצפונה.

האם אלו באמת המחירים או שניתן לקנות ג'ינסים במחירים סבירים יותר (אני אפילו כבר לא יודע מה זה סביר היום, אבל קיוויתי שזה פחות מ-200 ש"ח)?

כמובן שאני לא מדבר על חיקויים למיניהם ושאר חנויות סוג ג' שהבגד לא יחזיק מעבר ל-3 כביסות ו-8 ימי שימוש.

תודה.

פורסם

נסה ב- לי קופר, בד"כ יש מבצעים של 2 ג'ינסים ב500.

אם אתה גר באיזור המרכז הייתי ממליץ להיכנס לתחנה המרכזית החדשה בראשון לציון, ישנה חנות בשם ריבולי, בגדים של MANIA וכדומה במחירי רצפה.

Confidence In Motion

פורסם

לזארה יש גינסים במחירים די סברים שנעים בין 250-300 (כן זה נחשב סביר).

400 שקל לגינס היום זה עדיין מחיר סביר, היום כל דיזל או ריפלי שתקנה לא תמצא בפחות מ 1000 ש"ח, הזוי אבל זה המצב!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

יש מצב שאתה מזמין מחו"ל או שמביאים לך?

כנס לחנות ליוויס או דיזל או כל מותג אמריקאי דומה, מדוד על עצמך דגמים ותראה מה בדיוק יושב עליך, רשום את הדגמים המדוייקים מבחינת מספר דגם אורך ומידת מותניים ובדוק באמת אפשרות שיביאו או ישלחו לך מארה"ב.

~40$ לג'ינס. בחנות של מותג כמו שציינתי (עדיפות לאאוטלט מול שם המחירים מעולים)

אתה מבין מה פער המחירים?!

חבל שהבאתי רק 2.. ממש דביל..

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לצערי לא אני ולא שום מכר/קרוב טס לחו"ל בקרוב (מה גם שאני מניח שרק ארה"ב רלוונטי).

אבדוק בזארה ואולי אקפוץ לתחנה המרכזית בראשל"צ מתישהו (אני רק מקווה שזו לא חנות של ג'ינסים בסגנון שיראל..).

תודה.

פורסם

תזמין מ EBAY האמריקאים מאוד אוהבים קניות משם לכן האיכות לא רעה בכלל, בגלל כל מדיניות ההחזרים שיש.

תמדוד פה תקנה משם, על ביגוד אין מכס עד 70 דולר.

בכסף הזה תוכל לקנות כמה גינסים שם.

בארץ המחירים מטורפים המשכורות הכי נמוכות בעולם המחירים בין היקרים והישראלים כמו חמורים ממשיכים לקנות.

ונגיד עוד מותג אמריקאי/איטלקי משהו איכות שניוצר בארץ המקור , כל הבגדים נתפרים במפעל אחד גדול בסין מוצמדות מדבקות שונות וזה נמכר בחנויות פה במחירי שפועל סיני יראה סכום כזה אחרי כמה שנות עבודה....

אבל הישראלים חמורים וממשיכים לקנות.

פורסם

ליוויס 501 ו511 שני דגמים שאני אישית ממש אוהב, עולים כ30-40$ לא כולל משלוח.

עשית לי חשק אז ביררתי.

http://clothing.shop.ebay.com/Jeans-/11483/i.html?LH_BIN=1&LH_ItemCondition=1&_nkw=levis+501&_catref=1&_dmd=1&_dmpt=US_CSA_MC_Jeans&_fcid=100&_fln=1&_jgr=0&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_sticky=1&_stpos=&_trksid=p3286.c0.m282&_vc=1&gbr=1

בעקרון סידרתי את הרשימה לפי מחיר+משלוח הכי נמוך. קח בחשבון שכל עוד לא עברת את ה50$ את לא משלם מכס. ככה שמקסימום שילמת 49.99$ אתה מקבל ליוויס מהניילון ב189 ש"ח ולא איזה קורקר/לי קופר שלא באמת יושבים טוב ביחס לליוויס ובתור אחד שאוהב ג'ינס נורמלי ולא מפוצץ בשטויות הליווייס לוקח, וזה לפי 3.8 כי לא זוכר מה המצב הנוכחי של הדולר. אני נראה לי מזמין איזה מכנס או שניים

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

כנס למשביר לצרכן, יש להם מגוון גדול של ג'ינסים של רוב החברות במחירים סבירים ותמיד יש להם שם מבצעים של 30% הנחה וצפונה או 1+1.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
כנס למשביר לצרכן, יש להם מגוון גדול של ג'ינסים של רוב החברות במחירים סבירים ותמיד יש להם שם מבצעים של 30% הנחה וצפונה או 1+1.

מצטרף להמלצה.

היה להם מבצע לפני כמה חודשים, ליווייס 501 (לא היבואן הרשמי אבל...) ב300 שקלים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בזמנו הייתי רוכש ג'ינס ב100 ש,ח ליחידה ב"ימאים" בחיפה.

פירמות עלומות שם/חיקויים במחיר שווה לכל כיס.

הם לא היו מתים אחרי 3 כביסות אך לא היו מחזיקים יותר משנה.

בשנים האחרונות פיתחתי הרגל. כל שנה אני רוכש דיזל אחד בסוף עונה במחיר של כ600 ש"ח.

אומנם המחיר יקר וההתחלה קשה, אך בסופו של דבר מדובר בג'ינס שלא מת!

עדיף דיזל אחד על פני 4 אחרים ב150 ש"ח.

ההתחלה קשה אך ההתמדה משתלמת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן - כמה עושה לליטר? :p

וברצינות - אם אני מזמין מאיביי נגיד 3-4 ג'ינסים,כמה סה"כ אשלם במכס? יש על זה רק מע"מ?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אומנם המחיר יקר וההתחלה קשה, אך בסופו של דבר מדובר בג'ינס שלא מת!

מספיק עם האגדה הזו.

יש לי דיזל, שקניתי בסייל בדיוטי בחו"ל. אני הולך עם ג'ינסים מרופטים (פליט אייטיז), כך שהוא לא מת, אבל הוא גוסס בדיוק כמו גי'נס בסייל מ-Celio ב-130 ש"ח.

ג'ינס זה אחד התחומים בהם המיתוג והמחיר לא קונה לך איכות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...