Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם המחיר יקר וההתחלה קשה, אך בסופו של דבר מדובר בג'ינס שלא מת!

עדיף דיזל אחד על פני 4 אחרים ב150 ש"ח.

ההתחלה קשה אך ההתמדה משתלמת.

עידן

אחלה, אבל ישנו תנאי כואב שהרבה לא מצליחים לעמוד בו - שמירה על משקל הגוף... :roll:

פורסם

מה זה ג'ינס שלא מת? אנשים כל שנה זורקים את הארון וקונים קולקציה חדשה. אם היה לי ג'ינס באלף ש"ח, היתי שם אותו בארון תצוגה בבית עם שומר 24 שעות, זה מחיר מופקע בשביל מכנס שבעוד כמה חודשים יצא משימוש.

רק השבוע נמרח לי דם על ג'ינס ולא בטוח שזה ירד, אתה הית רוצה לזרוק לפח ג'ינס של דיזל אחרי חודש בגלל כתם?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

א. אני קונה את הדיזלים במבצע סוף עונה במחירים של 550-650 ש"ח.

ב. עדין לא יצא לי לרכוש ג'ינס באלפייה.

ג. דם יורד מהדיזל וזה מנסיון- ולא כתם קטן.

ד. איכות הג'ינס לא נפגמת בכביסות ואני משתדל לא לרכוש משהו צעקני מדי וכך הוא גם נשאר באופנה.

פאלו- יש לי דיזלים בני חמש שנראים מצויין.

מנסיוני האישי, בטח ובטח מול ג'ינסים של תחנה מרכזית ב100 ש"ח, הדיזל מחזיק פי חמש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
קח בחשבון שכל עוד לא עברת את ה50$ את לא משלם מכס.

על בגדים קיים פטור ממכס/מע"מ עד $75.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לגבי דיזל וליוויס - הג'ינסים שלהם מחזיקים שנים (שלא כמו ג'ינסים של זארה וכו', שיש בהם אחוז אלסטן גבוהה ובד מעפן דבר שגורם לג'ינס לאבד צורה וצבע) לראייה, יש לי בארון יותר מ5 דיזלים ששורדים יפה מאוד (נראים כמו חדש!) כבר יותר מ5 שנים.

לפותח השרשור - כל הג'ינסים בזארה וH&M הם פחות מ299 ש"ח. בH&M תוכל למצוא ג'ינסים טובים גם ב119-199. צריך פשוט ליפול על היום הנכון כי הם מקבלים סחורה פעם ביום ואין להם מחסן.

ואגב, ה501 שמוכרים במשביר ב300 נמכר בשווקים וחניות אחרות בכ150 ש"ח (מקורי לגמרי).

פורסם

תודה לכולם, לא חשבתי שיתפתח שרשור כ"כ ארוך בנושא..

אקפוץ לכמה מהחנויות שהוזכרו פה ואראה, אם לא, אולי באמת אנסה EBAY.

פורסם

קפוץ לצומת בילו

יש שם די הרבה חנויות עם סחורה מהעונה שעברה(לי זה לא מפריע)כמעט בטוח שתצא עם שקית משם

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

לפותח האשכול 400 ש"ח לג'ינס זה סביר מאוד נגיד ג'ינסים שאני קונה היו עולים במחיר כזה הייתי קונה את, כל התור של הג'ינסים האלה.

אני לא יודע מה בדיוק האיכות של הג'ינסים האלה כי אני אוהב להחליף כל כמה שבועות ולקנות חדש זה סוג של הובי בדר"כ המותגים שאני יותר מתחבר אליהם הם: טומי, דיזל, בוס וכ'ו מבחינת חולצות סריגים יש יותר מבחר והרבה מותגים אהובים, ככה שאם אתה אוהב משהו אתה לא תחפש בזול ואיכות חרא אבל ככה אני חושב וזה דעתי בלבד.

בקיצור תנסה את פקטורי 54 יש להם מדי פעם הנחות מאוד משתלמות או חנויות פרטיות שמוכרות מותגים ותנסה להוריד להם מהמחיר.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

• תוכן חדש...