Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן רכשתי היום רכב חדש בשעה טובה.

לאחר שהבאתי אותו הביתה קצת הסתכלתי על הכל ממש מקרוב וראיתי שמתחיל להיווצר סדק על הממברנה של הסאב וופר,כרגע הסדק בגודל2-3 ס"מ ואני לא יודע מה ההשפעה שלו על הביצועים.

למען הסר ספק הוא נמצע על הפלסטיק ולא על החומר הגמיש.

מה עושים? והאם ניתן להמשיך לשמוע מוזיקה בלי לחשוש?

פורסם

חתיכה קטנה של הדבק של הדינאמיט תעשה את העבודה הכי טוב,עם אתה מחיפה אני יתן לך חתיכת דינאמיט שתספיק לך גם לאטום את המספר

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם
דבק 3 שניות

תודה רבה,מישהו יכול לאשר מה שהוא אמר?

חתיכה קטנה של הדבק של הדינאמיט תעשה את העבודה הכי טוב,עם אתה מחיפה אני יתן לך חתיכת דינאמיט שתספיק לך גם לאטום את המספר

אתה יכול להרחיב על הדבק הזה? מאיפה אני משיג אותו וכמה הוא עולה?

אני לא מחיפה אבל תודה=]

ועוד שאלה קלה-במידה ואני משתמש בדבק לסגור את הסדק,עדיף מאחור או מלפנים של הסאב?

פורסם

שלום לחברים,

ראשית אני לא ממליץ על כל הקומבינות הללו:

וגם לא דבק 3 שניות.

אהלן רכשתי היום רכב חדש בשעה טובה.

לאחר שהבאתי אותו הביתה קצת הסתכלתי על הכל ממש מקרוב וראיתי שמתחיל להיווצר סדק על הממברנה של הסאב וופר,כרגע הסדק בגודל2-3 ס"מ ואני לא יודע מה ההשפעה שלו על הביצועים.

למען הסר ספק הוא נמצע על הפלסטיק ולא על החומר הגמיש.

מה עושים? והאם ניתן להמשיך לשמוע מוזיקה בלי לחשוש?

קודם כל תתחדש על הרכב.

לדעתי אם רכשת את הסאב ממש לא ממזמן אזי שיש לו אחריות, ולכן הייתי ממליץ לך לפנות לחנות שממנה רכשת את הסאב.

ואם לא (כלומר קבלת אותו עם הרכב) אז הייתי ממליץ לך לפנות לסדנאות שמתקנות רמקולים כגון: אומגה אודיו, רפי האוזמן וכו'...

ולא לעשות קומבינות על הסאב.

ואם אתה לא חובב סאונד ואין לך ראש להשקיע כסף את פשוט תמשיך לשמוע ככה או שתחליף סאב.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אני דווקא כן חובב אודיו והסאונד נורא חשוב לי,ככה עליתי על זה,שמעתי רעשים שלא אמורים להיות מהסאב אז הצצתי עליו וראיתי את הסדק.

את הסאב קיבלתי עם הרכב ככה שאחריות לא תקפה.

בקשר לתיקון,האם יש מישהו בירושלים שיודע לעשות את התיקונים האלה? אם אין כנראה שאני ירכוש סאב חדש.

פורסם

איזה סאב זה ?

ולמה אתה ישר ממליץ לו ללכת לתקן אותו אם אתה לא יודע על מה מדובר אולי זה סתם זבל סיני

שלא שווה שיוציאו עליו שקל ובמקרה הזה דבק 3 שניות משתי הצדדים אמור לפתור את הבעיה

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

אם הוא לא שווה שקל, אז אין מה לתקן, רצוי סאב נורמלי!

כך שלדעתי בכל מקרה לא שווה לעשות קומבינות על הסאב.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

הסאב הוא של פיוניר VCCS זה מה שרשום עליו אני לא יודע אם זה הדגם,זה יותר ראשי תיבות של Voice Coil Cooling System.

והאם מישהו יודע מי מתמחה בתיקון של רמקולים בירושלים?

ועוד שאלה קלה,יש לי שם גם קבל ענקי כזה והתצוגה של ה 7 סגמנט שלו דולקת כל הזמן,אין סיכוי שזה יגרום לבעיות נכון?

פורסם

מכיר טוב את הסאב הזה היה לי כזה וגם הוא ניסדק

דבק 3 שניות סידר אותו כמו חדש ועבד ככה הרבה זמן

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פורסם
מכיר טוב את הסאב הזה היה לי כזה וגם הוא ניסדק

דבק 3 שניות סידר אותו כמו חדש ועבד ככה הרבה זמן

או קי תודה רבה לך,אני אשקול את ההצעה שלך במידה ואני לא אמצא מישהו שמתקן רמקולים.

אתה יכול אולי לתת לי את הדגם המלא של הסאב כדי שאני אוכל לראות עליו פרטים?

פורסם

אפשר להביא כזה יש שניה באיזה 200 שקל לתקן אותו יכול לעלות יותר

לא משתלם

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פורסם

אכן זהו סאב שלא שווה תיקון,

הייתי חוסך את הכסף של התיקון וקונה סאב יותר טוב.

אגב מה מגביר את הסאב? כמה הוא מקבל?

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

הסאב מוגבר ע"י מגבר מונובלוק פיוניר GM7300M זה מגבר עם הספק מקסימאלי של 800W אני לא יודע כמה הוא נותן לסאב.

האם שווה להחליף את הסאב בקיקר CV12? יש כזה במכונית של חבר והוא נשמע אחלה אבל אצלי התיבה גדולה יותר ויש בה חור.

פורסם

על איזה תיקון מדובד:shock: זה ישנה את משקל של מנברנה.

אופציה הכי טובה אם אתה חובב סאונד, תקנה סאב חדש ותכין תיבה אצל נגר לפי מידות היצרן.

ואת הפיוניר הזה ביחד אם תיבה "אוניברסאלית" לפח.

רומן.

• תוכן חדש...