Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב אני חושב שהדבר הכי טוב זה לתת לו לעבור,

נהגים כאלה יכולים לעשות דווקא ולהיכנס בך מאחור כדי ללמד אותך לקח,

קרה למכר שלי בדרום, חבר'ה בדואים שגנבו רכב ונסעו לכיוון באר-שבע נכנסו בו מאחורה כי הוא ניסה לעשות להם דווקא, כשהוא יצא מהאוטו לראות מה הנזק הם פשוט ברחו,הוא ניגש למשטרה והשוטר הודיע לו שחד וחלק אין מה לעשות ושיגיד תודה שלא דפקו לו מכות ,כשהוא שאל מה עם הרכב השוטר ענה לו שזה לא המקרה הראשון וחוץ מזה שרכב גנוב ברוב המקרים "לח'ברה" אין גם רשיונות נהיגה ואין מה לעשות איתם.

טוב שם טוב משמן טוב

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סימוני מצוקה לנהגים הינו חלק משגרת יומי, מתוקף היותי עובד ארגון גדול המפעיל כבישים שונים ברחבי הארץ.

אשר בין היתר מסייעת לנהגים במצוקה/ פתיחת צירים לאחר תאונות דרכים/ תשתיות.

לכן מרבית העבודה מתבצעת בשול ימין/שמאל.

זה מדהים, למרות שאנו מתניידים ברכבים בולטים (שילוט מקדים,פליקרים וצ'קלקות קונוסים זוהרים, ווסטים זוהרים הניראים למרחק רב

תמיד יגיע ה"חכמולוג" שספק ישן ספק ער או לחילופין עסוק בהכול חוץ מנהיגה (בדוק!)

ויתחיל לגנוב את השוליים עד למקרים שלעיתים מסתיימים בתאונה!

הגורם מספר אחת לתאונות הדרכים (מדד פנימי) הינו אי שמירת המרחק,

אחרי שנתיים על הכביש אני מעיד בפה מלא:

סבלנות--------------------------0

כבוד הדדי------------------------0

ולאחר תאונת הדרכים לא עלינו, פתאום יש את כל הזמן שבעולם..

חבר'ה פתחו עיניים יש חיים על השוליים :-)

GUYGTI

• תוכן חדש...