Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

מבטיח לך שהדעה שלי אובייקטיבית למרות שההורים שלי מוכרים 2.0 :wink:

ה-1.6 עגלה לעומת ה-2.0 וצריכת הדלק הממוצעת דומה ועומדת על 1:11.

עלות הטיפולים סטנדרטית ביחס למשפחתיות מהסוג שלה ואין איתה הפתעות מלבד טיפולים תקופתיים.

יש 1.6 עם ג'אנטים (15"-16"), ה-2.0 באה עם סאנרוף וג'אנטים 17".

חבל לי מאוד שהם מוכרים, בזמן אחר הייתי מאמץ אותה בשמחה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
מאזדה 3 1600 ביטוח לכל נהג מעל גיל 24 :

חובה 1658

מקיף 2200

בקשר לצריכת דלק: הרכב צורך בתוך תל-אביב 1:10, בנסיעות חוץ עירוניות 1:12 ובמשולב 1:11

מקווה שעזרתי

יום טוב!

אני אוהב את האופטימיות שלך... 1:10 בתוך תל אביב... בשביל לעשות בתוך תל אביב 1:10 עם מאזדה 3 צריך לדומם מנוע בין לחיצה ללחיצה..

פורסם

יש הבדלים בהתנהגות הרכב או סחירות בין הדגם של ה-4 דלתות ל-5?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
אני אוהב את האופטימיות שלך... 1:10 בתוך תל אביב... בשביל לעשות בתוך תל אביב 1:10 עם מאזדה 3 צריך לדומם מנוע בין לחיצה ללחיצה..

זה לא אופטימיות זה המציאות!

Zoom-Zoom...

פורסם

בשביל לעשות 1:10 בעיר, צריך לנהוג נורמלי. ולא כמו ילד מתלהב שרק קיבל רשיון וללחוץ על הגז עד הסוף.

גם צריכת הדלק שלי 1:10 בעיר ומחוץ לעיר 1:12.

וברור שעדיף את גרסת ה2.0, אבל גם ה1.6 טובה וממש לא עגלה.

• תוכן חדש...