Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בחנות והציעו לי את הערכה הבאה:

פיוניר 1250 - ב650 שקל.

מורל טמפו 6.5 - ב850 שקל.

JBL GTO938 6*9 ב700 שקל

מגבר JBL GT5-604 ב1100 שקל.

קיט התקנה ללא שם - 120 שקל.

התקנה ב400 שקל.

3820 סה"כ.

זה "המבנה" שאני מעוניין בו - רדיו דיסק, רמקולים קדמיים קומפננט, אחוריים 6*9 ומגבר.

אני לא מעוניין בסאב, מעדיף יד ראשונה.

אשמח לקבל הצעות לשיפור או אפילו המלצות לאתרים באינטרנט שכדאי לי לקנות מהם חלק מהחלקים.

פורסם

פיוניר 1250 - ב650 שקל. עולה 438 לפי זאפ

מורל טמפו 6.5 - ב850 שקל. טמפו עולה 530 לפי זאפ

JBL GTO938 6*9 ב700 שקל עולה 470 לפי זאפ

מגבר JBL GT5-604 ב1100 שקל.עולה 949 לפי זאפ

קיט התקנה ללא שם - 120 שקל.

התקנה ב400 שקל.

תתרחק מהחנות הזאת ומהר

רדיו דיסקים יש הרבה, למשל פיוניר 4050 ב630

דוטק אווישן מקדימה 880 ומורל פולס 9*6 מאחורה 440

מגבר גיי בי אל 1004 או רוקפורד 450.4 ב1100.

התקנה + חיווט טוב בערך 800

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפי מה שאני רואה כבר עדיף לקנות את החלקים בנפרד וללכת רק להתקנה נכון ?

אז מה אתם אומרים, יש לכם הצעות לסט אחר של חלקים שכדאי ?

למשל המורל דוטק שאני שומע עליהם הרבה.

ולגבי הרדיו-דיסק, בטח אני מתחיל פה מלחמה, אבל מבחינת צליל - לא עדיף קלריון לעומת פיוניר ?

פורסם

ואם אתה שם מקדימה מורל טמפו אז לדעתי עדיף שגם האחוריים יהיו מורל טמפו שלדעת רבים טובים מהJBL(גם לדעתי).

עדיף שתהיה אותה חברה,אם אתה לא מוותר על הJBL מאחורה אז עדיף גם JBL מקדימה.,זו דעתי לפחות,ישמעו יפה יותר.

פורסם

אחרי קצת בירורים נראה לי שאני אלך על מורל דוטק אווישן 6.5 מקדימה.

מאחורה אני מתלבט בין מורל טמפו 9*6 למורל פולס.

לגבי המגבר, אין לי בכלל כיון, המגברים ששומכאר רשם נראים לי חלשים מדי, לא שאני הולך לפוצץ את הרמקולים, פשוט, הרמקולים מגיעים 140 RMS והמגבר נותן 60 RMS... נראה לי פער גדול מדי, יכול להיות גם שאני מדבר שטויות - אם כן, תגידו לי :)

לגבי הרדיו דיסק גם אין לי כיון עדיין.

פורסם
שים לב שהוא גם הציע לך את הJBL 1004 שמספק 100RMS לכל ערוץ.

צודק, לא שמתי לב.

אחרי המשך חפירה בפורם הגעתי למסקנה שזה הכי ממולץ, יחסית למחיר:

רדיו דיסק פיוניר DEHP4050UB.

מורל דוטק אווישן 6.5 מקדימה.

מורל טמפו 9*6 מאחורה.

מגבר JBL 1004.

האם כל החלקים מתחברים ללא בעיה ? כי אני מתכנן לקנות אותם באינטרנט וללכת למתקין.

והאם יש מקום לחבר את כל החלקים הנ"ל ברכב, שהוא סקודה פביה, רכב קטן יחסית.

פורסם

הייתי בטוח שזה מה שאני רוצה, אבל אני רואה פה בפורם שיש המלצה חמה להעיף רמקולים אחוריים, ולשים סאב טוב מאחור.

ההתלבטות שלי היא מכיון שתא המטען ברכב הוא גם ככה קטן, ואם ישב שם מגבר וסאב לא ישאר הרבה מקום.

יש המלצות לסאב, במידה ואני מעיף את הרמקולים האחוריים ?

אני רואה שמדברים הרבה על קיקר CVR12.

פורסם

cvr הוא סאב טוב יחסית למחיר,הייתי שוקל גם רוקפורד פי2 וגיי בי אל 1202(יתאימו יותר למגבר כי הם פחות חזקים מהcvr). הרוקפורד שהצאתי לך הוא בין 90ל100 rms לערוץ(לפי תעודות לידה), וכוח לא חסר לא בכלל(אתה יכול לשמוע אצלי).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם מדובר על רכב קטן, C12 של קיקר יעשה אחלה עבודה (וגם במחיר זול יותר).

אישית על ה CVR לא הייתי הולך כי לפי השמועות הוא עושה יותר רעש ממוזיקה.

אם כבר משהו חזק וטוב יחסית הייתי בודק את הסאבים של הרץ, יש גם 8", ויתרון שלהם שאפשר להתאים להם תיבות קטנות ולקבל תמורה גבוה מאד.

מעבר לזה הכיוון שלך בבחירת רכיבים הוא נכון, ומעבר לסאב במקום אחוריים הוא מהלך מנצח.

בהצלחה.

מתחדשת*

פורסם

אכן לזה התכוונתי.

אם אתה הולך למתקין רציני ובעל מקצוע, עדיף שיתקין את החיווט שקיים אצלו- חוסך לך לרכוש קיט מוכן שיכול להיות שישאר ממנו עודף אורך.

מעבר לזה למתקין רציני צריכים להיות כל אביזרי ההתקנה הדרושים, ואת הרכיבים עצמם אתה צריך להביא (במידה והוא לא מוכר בעצמו אותם).

מתחדשת*

• תוכן חדש...