Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את ההבדל תרגיש בסיבוב. איביזה לא משופרת מבחינת התנהגות יודעת לנסוע רק בקו ישר.

ואת זה היא יודעת לעשות הכי טוב. לאון יותר כבדה אבל יש לה ערך מוסף.

נ.ב. נסיוני מבוסס על לאון ואיביזה יותר ישנות (02-05). אולי כיום המצב שונה.

פורסם

בנJ - אולי במעט כסף תשלים את הפרש הכח בצ'יפ.

אבל קופרה שונה ביותר מרק ה30 כ"ס האלו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא דיברתי רק על סיגמנט הכח, למעשה כל פער בין הקופרה לFR ניתן לסגור דיי בקלות ובמחיר זול מההפרש שהיה בין הרכבים בשנתונים של בין 05-08 כחדשים.

בכל מקרה אותי לא צריך לשכנע, אם הייתי במקומו של פותח השרשור והיה לי הממון לקופרה הייתי הולך עליה.

אני אומר רק שבמידה ואין את הממון, הFR תהיה זולה יותר ובתשלום יחסית זול ניתן להעמיד אותה במצב של הקופרה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
את ההבדל תרגיש בסיבוב. איביזה לא משופרת מבחינת התנהגות יודעת לנסוע רק בקו ישר.

ואת זה היא יודעת לעשות הכי טוב. לאון יותר כבדה אבל יש לה ערך מוסף.

נ.ב. נסיוני מבוסס על לאון ואיביזה יותר ישנות (02-05). אולי כיום המצב שונה.

אמרת, אז אמרת, מנסיוני על דגמי הטורבו של האיביזה ועל דגמי הטורבו של הלאון, האיביזה אולי לא מצטיינת בעקומות, אבל מכאן ועד לקביעה כשקבעת (ואני מקווה שמנסיון לאורך זמן על דגמי הטורבו של האיביזה) יש עוד דרך ארוכה ובנוסף כמובן שהכל ברמה יחסית.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

הלאון יותר נוחה מבחינת נוחות נכון?

אז בעצם מה שאומרים פה שאם יש לאון שמורה עם קילומטרז נמוך ויד נמוכה אז שווה לשלם 10-15 מעל?

מה לגבי לאון עם קילומטרז גבוה ודורשים עליה מחיר מחירון, לא שווה? כי בעצם מה שמתקבל שיש שתי לאונים אותו מודל 05 בהבדל של 15,000 ש"ח.

אני אוהב את הלאון אני פשוט לא יודע אם שווה ללכת על אותו כזה עם קילומטרז גבוה (רובם)

פורסם

הלאון עדיפה על הקופרה מבחינת נוחות BY FAR.

הקופרה היא רכב לא נח בעליל וקשיח מאוד בכל סטנדרט.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

את ההחלטה של המחיר לעומת קילומטראז אתה תצטרך לעשות בעצמך, מה יותר שווה לך, אני לא התפשרתי על הקילומטראז, על היד של הרכב בהתחלה התפשרתי אבל אחרי שכמעט עבדו עליי וויתרתי וחיפשתי רק יד 2 או שלישית.

בסוף מצאתי יד ראשונה 55 אלף ק"מ

בקשר למחיר של הרכב שאני חיפשתי, ולא בגלל שיש לי לאון אלא אני אומר באמת, נראה כאילו אין מה לעשות הרכב הזה לא ימכר פחות מהמחירון או מחיר ששווה למחירון אלא עם כן הרכב על הפנים.

אז אם אתה רוצה את הרכב הזה תאלץ לשלם מעל על רכב שמור.

מסקנה

שאני חיפשתי דיברתי עם 3 אנשים וכולם רצו 20+ מעל המחירון אני הייתי מוכן לשלם הרבה מעל אבל לא 20.

בסוף מצאתי אחת שכן שווה לשלם עליה ובמחיר יותר נורמלי וחטפתי אותה :)

אז לאט לאט אתה תמצא את מה שמתאים לך, גם אם זה לאון וגם אם איביזה.

פורסם

סתם בשביל לקבל מושג, כמה אתה בערך שילמת מעל למחירון ולאיזה מחירון אתה מתכוון? לפי לוי יצחק יוצא שאנשים מבקשים

15+ מעל למחירון.

פורסם

אביתר, לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר.

פותח השרשור, צראה על איזה נתונים אביתר שילם ותבין על מה נהוג לשלם מעל המחירון.

בנוסף, אני ממליץ לך לרשום פה את הנתונים המדוייקים של הלאון שמצאת כולל המחיר המבוקש וההפרש שלו ממחירון לוי יצחק ונוכל לייעת אם משתלם או לא.

בהצלחה

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

ד"א גם קופרות מאד שמורות נמכרות מעל מחירון כי פשוט כבר אין שמורות.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

ברמה התאורטית זה נכון, מצד שני משנתון 2007 יש היצא מאוד רחב ולכן זה לא בדיוק תופס.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

ממה שראיתי בלוחות אין כמעט הבדל בקופרות בין שנתונים 07 ל08, מחירים נעים בסביבות ה90,000+-

לגבי הלאון 05: 140,000 ק"מ, יד 3 מחיר נדרש 75,000 ש"ח. משתלם?

הייתה עוד אחד שבגללה שברתי את הראש:?: לאון 05: 63,000 ק"מ, יד 1 מחיר נדרש 90,000 ש"ח. לא נראה לי שרלוונטי אבל בכל זאת רציתי לדעת אם היה משתלם? (שתי הלאונים משופרות קליל, האם זה אמור להשפיע על המחיר?)

תודה

• תוכן חדש...