Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שנה מאוחר יותר...
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אודי שבוע טוב,

ברשותי C5 02 נפח מנוע 2.0L

לשמחתי ולצערי יחדו חווה אני תקלה (CATALYTIC FAULT) כפי שהתגלתה ברכבך בעבר.

הנעה קשה,רעידות גמגום מנוע,נורית מנוע,וכו'

לאור ניסיונך באיתור ופתרון התקלה האם תוכל למקד אותי כיצד לאתר את גורם התקלה.

בתודה מראש

ברקי

פורסם

שלום ברקי,

האמת שבמקרה הספציפי הזה זה היה אוסף של דברים - תושבת מנוע גמורה, מערכת הצתה לא נקיה וכדומה. מאז גם ניקיתי מצערת, עשיתי טיימינג לפני 9 חודשים בערך והמנוע חלק לחלוטין. יש חשיבות גבוהה לשימוש בשמן מתאים, במקרה שלי וולווליין דורבלנד 4010.

הדבר היחידי שאני יכול להציע לך בשלב זה הוא ליסוע לשאפט או כל מוסך מומלץ אחר שמכיר סיטרואן, לעבור איבחון ולטפל במה שחשוב.

בראייה לאחור הרכב הגיע די מהר למצב מצויין, עד לתקלות הגיר שאחריהן שיפצתי אותו כדי לא לקחת סיכון של תקלה חוזרת.

סה"כ הרכב נוסע מעולה, תהנה ממנו!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אוקיי, אחרי שיחה עם המוסך, התכנסנו לכך שבאמת ה - coil pack כנראה תקול, או שיש בעיה עם השסתומים, ואז מחכה לי מכה רצינית מאד בארנק.

לאחר התייעצות עם המכונאי, ומכיוון שבנסיעה המנוע נשמע רגיל (עד כמה שאני יכול לאפיין מנוע שאני מכיר שבועיים) והרכב סוחב טוב (ראה סוגריים קודמים), החלטתי להמתין עם ביקור במוסך עד להחמרה\טיפול שגרתי.

נאמר לי לשים לב לשתי תופעות שיכולות להעיד על החמרה: 1) אם אכן מדובר בסלילים תקולים, המנוע יתחיל לגמגם גם בנסיעה, או אז ארוץ להחליפם, או 2) המנוע לא יניע בכלל, או אז אשלם הון כסף על טיפול בשסתומים ושכירת עו"ד טוב המתמחה בגירושין.

אם למישהו יש דיעה מבוססת אשמח לשמוע.

אודי שלום רב,

ברשותי C5 02 נפח 2.0L

לצערי הבוקר נתקלתי בתקלה זהה.

אשמח לאור ניסיונך האם תוכל למקד אותי באיתור התקלה.

בתודה מראש

ברקי

פורסם
שלום ברקי,

האמת שבמקרה הספציפי הזה זה היה אוסף של דברים - תושבת מנוע גמורה, מערכת הצתה לא נקיה וכדומה. מאז גם ניקיתי מצערת, עשיתי טיימינג לפני 9 חודשים בערך והמנוע חלק לחלוטין. יש חשיבות גבוהה לשימוש בשמן מתאים, במקרה שלי וולווליין דורבלנד 4010.

הדבר היחידי שאני יכול להציע לך בשלב זה הוא ליסוע לשאפט או כל מוסך מומלץ אחר שמכיר סיטרואן, לעבור איבחון ולטפל במה שחשוב.

בראייה לאחור הרכב הגיע די מהר למצב מצויין, עד לתקלות הגיר שאחריהן שיפצתי אותו כדי לא לקחת סיכון של תקלה חוזרת.

סה"כ הרכב נוסע מעולה, תהנה ממנו!

רב תודות בעבור המידע.

לצערי משתמש חדש אנוכי בפורום וההודעות מגיעות באיחור.

ושוב רב תודות

• תוכן חדש...