Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להתקע אתה לא תתקע, בכל זאת המקום יהיה עם מלא רכבים ואני בטוח שלמישהו יהיה כבלים (בטח גם למארגני התחרות).

בקשר לזה שהמגבר שלך צורך הרבה זרם, זה כמובן קשור לעוצמה ששומעים בה. לא בוחנים SQ בעוצמה גבוהה אלא בעוצמת האזנה נורמלית ככה שצריכת הזרם של המגברים לא תהיה מקסימלית.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמעו רעיון, אולי כל אחד יכין פתק על האוטו שלו עם ה-NICKNAME כדי שנוכל לזהות אחד את השני כשנפגש. נראה לי זה יהיה קצת מגוחך אם נתחיל לשאול אחד את השני איך קוראים לו בפורום.

באסה, אני לא משתתף המערכת עדיין לא מוכנה!

אבי

פורסם

לעניין המצברים - שווה לבדוק אם מטען מצבר (שמתחבר לרשת החשמל הביתית הרגילה) מאפשר צריכה תוך כדי שהוא מטעין.

אם כן - אז אפשר לבקש מהמארגנים לחבר מטען כזה למכונית הנבדקת.

פורסם
לעניין המצברים - שווה לבדוק אם מטען מצבר (שמתחבר לרשת החשמל הביתית הרגילה) מאפשר צריכה תוך כדי שהוא מטעין.

אם כן - אז אפשר לבקש מהמארגנים לחבר מטען כזה למכונית הנבדקת.

מאפשר זה אותה פעולה כמו האלטרנטור ברכב.

אני חושב שזה לא אפשרי כמו שאייל אמר. כי התעינה מתבצאת על ידי הכנסה של מתח יותר גבוה למערכת החשמל ברכב וזה יכול להגיע גם ל15V במטען מצברים.

וזה יגרום לתוצאות שונות מאשר המצבר נותן את החשמל.

כי הרי ידוע שברוב המגברים ההספק עולה כשאר מתח הכניסה עולה.

יש הבדל גדול בהספק ובאיכות כאשר תכניס 12 או 15 V

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

האם החלפת מצבר תפתור לי את הבעיה? נשמע הגיוני?

ובכלל, SQ נמדד בעוצמות גבוהות של מוזיקה או נורמאליות?

טוב, אז לאחר בדיקה של 3 מצברים שונים סופית אני לא אוכל להשתף בתחרות מכיוון שברגע שהמתח יורד מתחת ל12.5V המגבר נכנס להגנה ולא מוכן להידלק ולא משנה באיזה עוצמה אני נמצא.

כנראה שאני אתחרה בתחרות הבאה אם יצליחו לכייל לי את הצ'יפ של ההגנה... לפחות זה מה שהסבירו לי.

פורסם

האם החלפת מצבר תפתור לי את הבעיה? נשמע הגיוני?

ובכלל, SQ נמדד בעוצמות גבוהות של מוזיקה או נורמאליות?

טוב, אז לאחר בדיקה של 3 מצברים שונים סופית אני לא אוכל להשתף בתחרות מכיוון שברגע שהמתח יורד מתחת ל12.5V המגבר נכנס להגנה ולא מוכן להידלק ולא משנה באיזה עוצמה אני נמצא.

כנראה שאני אתחרה בתחרות הבאה אם יצליחו לכייל לי את הצ'יפ של ההגנה... לפחות זה מה שהסבירו לי.

סלח לי אבל אם המגבר שלך נכבה ב12V הוא דפוק.

בדרך כלל זה מתחת ל10V זה קורה.

ולמה אתה חושב שאתה שם בעוצמה גבוה המתח לא יורד? בטח הוא יורד גם מתחת ל12V

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

לכל האנשים

מקווה לראות אותכם בתחרות

אני זז לישון כרגע כדי שאני יהיה ערני (אני מתכנן להגיע בשעה 10 לשמה בערך)

ותבואו... 8)

ביי!

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

אנשים גם אני ילך למיטתי, לא לפני שאברך את כל המתחרים בדרך צלחה מחר, אני מקווה שהצלחתי להטמיע את הצורך להגיע ולא את הצורך לנצח, אנשים, תבואו בהמוניכם (מי שקורא בשעה הזאת את הת'רד הזה.. :) ) ותאמינו לי שיהיה כיף.

בהצלחה לכולם ולילה טוב ומבורך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...