Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מגיע בתור צופה.

אם אייל יהיה נחמד אז אולי גם נתחרה... :wink: בחובבים כמובן :)

** עריכה - אייל לא מרשה לי להתחרות כי הוא טוען שזה יוציא את כל ה"ספורטיביות" מהעסק... ***

:-)

פורסם

אנשים אני ממש לא מבין ת'סיפור שלכם!!

"אני מגיע כצופה, אממממ.....כי עדיין אין לי אל כל מה שתכננתי"

שמעו נשמע הגיוני, אני מתכנן להגיע עם הניסן סקייליין שלי (כן, הגיעו דגמי 2005), עם מערכת קומפלט של אדיסון, מגברים עבודת יד (בדיל שמיוצר במנזר סיני עתיק) , טוויטרים מעור של אפרוח של ברווז (בהקפדה שלא יהיה מעל לגיל של 8 ימים, אפשר גם 7 אבל אז הטוויטר יותר זול..) לכל אחד יש תכנונים...

אבל מה לעשות - התיכנונים האלה לא יהיו עד ה17 באפריל - אז אני מגיע עם סאב של פיוניר שיכול לאכול 400 RMS - ואני מאכיל אותו 150 RMS - פתחתי ת'צורה של הגיין והקליפינג חוגג אצלי, הבמה בכלל מרוכז בביוב שאני חונה מעליו!!

אבל אני בא - בשביל הספורט, לא מפחד להפסיד, וסביר להניח שאני יפסיד, נו אז?! אז אני לא יצא אחרי זה מהבית - מי ישמע מלכת היופי..

חברה, אנשים טרחו בשביל שאנשים יוכלו "לצפות" או "להנות" אז כל מי שיש לו מערכת, שיתחרה.

פורסם

אחי, אתה לא הבנת אותי (אם בכלל התכוונת אלי)

אין לי אוטו בכלל...

יש לי מערכת פשוטה מאוד באוטו של אמא, רדיו דיסק ג'יי וי סי מעפן עם רמקולים וטווטרים, אבל זה לא משנה כי לתחרות אני בא ברגל :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לא התכוונתי אליך ספציפית

ומי שנכנס בקטגורית האנשים שההודעה הזו הופנתה אליהם יודע על כך וסביר להניח שיחליט להתעלם, זה לא עניין של פחד כמו שאמרו פה, זה עניין של חוסר רצינות מוחלט.

אייל אמר שיש כבר 30 משתתפים שזה יפה, אבל זה אפילו לא חצי מהאנשים שאומרים, "אני בא לראות, אני ישתתף בתחרות הבאה.."

זה תחרות...

פורסם

שמע Tweet רק בגלל אנשים כמוך אני אומר שווה שיהייה לנו כאלה תחביבים

אני מחליט להרשם אפילו שאין לי מה למכור יותר מדי

נבוא לשם ונשמע איך משתפרים עוד

הד יוניט פיוניר 750

קומפוננט אודיו לייטנינג

אחוריים לאנזר 6*9

מגבר קליפורניה בום 800 וואט

מגבר אודיו לייטנינג 400*4

סאב סרווין ווגה הד 10 ''

בהצלחה

אריק

פורסם

מי היה מאמין באמת? :biggrin2:

אבל גם אתה נכנס לקטגורית האנשים שלא רציניים - "עדיין לא סיימתי את הבניות באוטו" :hihi:

ותשובה לשאלתכם - כמובן שכינוי שלי מגיע מטוויטר.

ואגב אייל - שאלה אישית - אתה זוכר את השם שלי?? (כי אתה קורא לי TWEET כל הזמן) מזל שהניק שלי הוא לא EMMA - אולי הית קורא לי אמא :ok:

נו? אז חידון קצרצר - מה השם הפרטי שלי? :mrgreen:

פורסם

לגבי הבניה שלי, אין מה לעשות גם את רומא לא בנו ביום אחד :wink:

בואו נחזור לדיון המקורי ונסיים את הצ'אט הזה כל עוד הוא בחיתוליו.

(האמת, שוב שכחתי את השם שלך אבל תלחש לי אותו בפרטי. נדמה לי אלון אבל אני לא בטוח).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...