Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שאמרתי אני משתתף בחובבנים מעל 300W..

יש לי סיכוי? ראיתי פה מישהו לפניי שאשכרה כתב את המערכת שלי אבל לו היה מגבר רוקפורד 501X מעניין באמת לראות איזה מגבר יותר טוב :) אני מתערב ששלי :) חחח

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם

אסטרו - בקשר לשאלתך, לפי מה שאני שמעתי, תחרות הSPL תהיה בשחט הפתוח של גני התערוכה, ותחרות הSQ תהיה בתוך הביתן...

לפי מה שאני יודע, משנים קודמות שעבדתי קצת במרכז הירידים שההוראה של ההנהלה שם היא שאסור בתכלית להתניע מכוניות בתוך המבנים למרות המיזוג...

מה יהיה אני לא יודע, אבל אני לא רואה תחרות SQ\SPL ללא רכב מותנע..

SPL אולי אפשר כי המדידה היא רק 15 שניות..

SQ?! חצי שעה לשמוע על המצבר - זה יגמור מצברים לכולם...

בכל מקרה אסטרו - תהיה בטוח שחשבו על זה..

פורסם

מה זה לא רצינית? ככה זה בכל העולם

2 מדידות של 15 שניות..

15 שניות זה הרבה זמן לSPL..ולוקחים את התוצאה הכי טובה בטווח ה15 שניות, איפה הדציבל הגיע הכי גבוה..

פורסם
אז מה אתחרות SPL לא תהייה רצינית אהה?? אם זה רק 15 שניות..

עצה אישית:

אל תתנפח כל כך ,התחרות היא מאוד רצינית והחוקים הם של ארגון EMMA העולמי.

אני מקווה בשבילך שתנצח אבל לא נראה לי כל כך שיש סיכוי,אם תנצח סבבה בשבילך אבל אם תפסיד -תחשוב על הפאדיחה :oops: .

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם
קיקר כנראה התכוון לכך שתמיר יוצא לטעמו בהצהרות מפוצצות.

.

אתה מוכן להסביר לי את המשפט לא הבנתי?

אהה...אתם חושבים שאני עושה הרבה רוח אהה.... אז אניי לא.

ואני לא חושב שיהיו הרבה בקטגורית חובבנים עם 4 סאבים של 12 אינץ.

אני יהיה בדדניק.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אני לא חושב שזו הכוונה שלך כי כבר היו מקרים שהתלוצצת ולא היה ברור לי שזה מה שעשית כך שאני חושב לפחות שאני מבין את כוונותיך (לומדים עם הזמן). אולי מהצד נראה לכמה אנשים שאתה יותר מדי בטוח בעצמך לי אישית זה ממש לא מפריע :)

חוץ מזה זה טוב שאנשים מצהירים הצהרות לפני התחרויות, אם זה מריץ יפה את הWWF אז אולי זה יכול להריץ יפה גם את התחרות :lol::wink:

פורסם

עזבו רגע הכל בצד...

"בשביל הספורט..." "לכייף...,

יש פרסים? :p

בכל תחרות יש זוכים ..ויש מפסידים..

והזוכים זוכים בפרסים :D

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

אל תדאג אתה תזהה אותי, אני אהיה הבחור עם הקביים, תשלים את זה יחד עם התמונה שלי פה ולא יהיה קשה לזהות. אלא אם כן התכנון שלי לתפוס פינה טובה לשבת יצא לפועל :lol:

יש גביעים יפים, מעבר לזה לא יודע.

פורסם

אייל אתה תמיד יושב באיזו פינה, ובדר"כ כולם מסביבך 8)

אל תשב בתחרות, תבוא לאוטו שלי לשמוע באמת מה זה קליפינג :lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...