Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתם לב איזה כמות אדירה של נהגים מדליקים אורות בדרכים בין עירוניות מאז ה 1 באפריל?

אני נוהג רוב היום בדרכים בין ערוניות והערכה זהירה שלי היא שלפחות 60 אחוז מהרכבים הפרטיים עם אורות.

אני יודע שאני מדליק כל הזמן מתוך איזה מחשבה ש "פחד אלוהים מה שקורה היום על הכבישים ואם מישהוא רואה אותי בזכות האורות שבריר שניה לפני שבלי האורות, אז יאללה, שידלקו".

מעניין מה דעתכם על התופעה .

נא לא להגרר לדיון של צריכת דלק ובלאי נורות. במיוחד אתה עם הסקודה, כן, כן, אתה יודע בדיוק על מי אני מדבר!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שפשוט רוב מי שמדליק לא מודע לזה שכבר לא צריך אורות.

ואני לא מוצא בזה חיסרון, לדעתי זה טוב מאוד.

פורסם

אני אישית חושב שזה טמטום להדליק אורות ביום, גם ככה לא רואים את האורות בצורה ברורה כול כך וזה סתם שטויות שאנשים אומרים שיראו אותך, מי שלא רואה את הרכב ביום למה שיראה את האורות ביום?

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

מדליק אורות לפני שאני שם חגורה..

זה עולה למישהו משהו ? מפריע? רק יכול לעזור אז מה הטעם בלא להדליק אותם?

אבי.

פורסם

מחזק את גיל אבל ...

לפעמים היום הוא לא בדיוק יום , למשל אתמול כל המרכז היה מאופף אבק וחול , הראות הייתה לקויה ואכן על פי ההלכה אתה לא מחוייב בהדלקת האורות אך למעשה כולם הדליקו מכוון שכך היה יותר הגיוני לעשות בשל המזג אוויר ,

לסיכום : שיש יום שמש בהיר (כזה שמצריך נהיגה עם משקפי שמש, ארטיק לימון ומגבונים לחים לנגב את הידיים מהנזילות של הארטיק) לא צריך להדליק נורות אין טעם , אך לעומת זאת ביום עם עננים או עם אביך רציני אפשר להיעזר באורות על מנת להיראות טוב יותר.

פורסם

גם אני מדליק אורות כל השנה

לדעתי זה רק עוזר ובאמת לא אכפת לי ממחיר הנורות לעומת זה שרואים אותי יותר טוב

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

זה הפך אצלי להרגל כמו לחגור מיד עם עלייה לרכב, עדיף מדו"ח ביום מואר בחורף, ובנסיעות ארוכות שמשלבות אור וחשיכה זה בריא מלהדליק רק כששמים לב שמפריע.

פורסם
אני אישית חושב שזה טמטום להדליק אורות ביום, גם ככה לא רואים את האורות בצורה ברורה כול כך וזה סתם שטויות שאנשים אומרים שיראו אותך, מי שלא רואה את הרכב ביום למה שיראה את האורות ביום?

אני אישית חושב שזה טמטום להגיד על פעולה לא מזיקה שאחרים עושים שהיא טמטום.

אני מדליק אורות תמיד, לא משנה איזה חודש ולא משנה איזה שעה או כביש.

זה רק תורם לניראות שלי ע"י נהגים אחרים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

גם אני מדליק כל הזמן.

וזה דווקא טוב בתוך העיר גם.

שנהגים באים ממולי הם יותר מודעים לרכב שבא ממולם.

פורסם

אני מבין שהחל מ 2011 בכל הרכבים יהיו נורות יעודיות (מופחתות הספק, כנראה LED) שידלקו כל הזמן ללא יכולת כיבוי כל עוד הרכב מותנע?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם אני מאלה שעם ההתנעה הדבר הראשון זה הדלקה של האורות, בכל ימות השנה..

זה מן הרגל /רפלקס, שלא מזיק, ושוב, להפך משהו נוסף שמוסיף לנראות שלך על ידי אחרים ..

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

בקיץ אני מפעיל את הפונקציה של ה Day Lights ומכבה את האורות הרגילים. בחורף הרגילים תמיד עובדים. גם ככה זה נכבה עם הרכב אז אין סיכוי שאני אשאיר את האורות דולקים.

emotion of motion

• תוכן חדש...