Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אלא אם שינו משהו מאז 97 (שאז היה לי העונג להתחיל מסלול שם), ביסל"ש = סיירים.

שינו.

ובעובדה אין מי יודע מה כוסיות. משני הסוגים.

מה שכן יש זה אוכל זוועתי, עד כמה שזכור לי בלי כמויות מופרזות של סודה לשתיה.

"ai motoare capul doare"

פורסם
בתור אחד שמשתחרר בעוד פחות מחודש ויותר משנתיים מהשירות שלו היה טבח אני יכול לומר לך שזה חארטה .

ויותר מזה אני יגיד לך בחיים שלא לא ראיתי סודה לשתייה בצבא.

בקשר לעסקים שם , זה הרבה תלוי באיזה בסיס אתה נמצא :)

סודה לשתייה נמצאת בבשר טחון ובבשר בכלל כדי לרכך אותו. יכול להיות שקיבלתם אותה כבר בילט אין בבשר.

ולשאלה המקורית, השימוש בסודה לשתייה נעשה רק מהסיבה הזו ולא כדי להוריד את מפלס החרמנות. לפחות איפה שאני שירתתי הם השתמשו בגורילות לתפקיד הזה (חוץ מבשבטה ששם פשוט דאגו לדכא אותך באופן כללי).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני די נוטה לחשוב שזה בולשיט אבל מכמה סקרים שעשינו כשהייתי בטירונות זה יכול להיות.

היו ימים שכולם היו מתעוררים עם זקפות מטורפות והיו ימים שכולנו היינו ממש בלי חשק או יכולת לכלום.

דווקא אלו שלא היו אוכלים מה שאנחנו היינו אוכלים לא היו מושפעים מזה.

פורסם
התכוונתם לשיזפון - וזה אכן ק"מ כמה מעובדה...

כנראה שהזיזו מאז 48'

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ארילו - איזה מחזור גיוס אתה? ואיפה שירתת ?

נובמבר 96

גדוד 334 סוללת רומח, ובהמשך (בהתאם פירוק שלנו) במבצעים של הגדוד.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לפני מספר שנים (4-5) התפרסמה כתבה בידיעות אחרונות ששם בוצע מחקר שקבע שכ65% מהאנשי קבע עד גיל 30 סובלים מאימפוטנציה, עד גיל 40 הסקאלה מזנקת לכ85%.

המספרים מהזיכרון בלבד, בזמן שקראתי את הכתבה הייתי תלמיד י"ב לאחר 3 שנים בפנימיה צבאית שידע שמחכות לו עוד לפחות 5 שנים על מדים.

פורסם

לא אמרתי שזה בהכרח שייך לסודה.

נ.ב.

מעולם לא ראיתי סודה בצבא, מצד שני ראיתי מקררים מלאים בנוזל ביצים.

פורסם
http://www.foxnews.com/story/0,2933,590088,00.html

מחקר העלה שהסודה פוגעת בזרע.

אם תקרא היטב, הכוונה שם הייתה לקולה.

Soda זה שם כללי למשקאות תוססים ובעיקר ממותקים, לא ספציפית למי סודה.

ולראייה,

"More than 2,500 young men were included in their study. Those who didn't drink cola had better sperm quality — averaging 50 million sperm per milliliter semen — and tended to have a healthier lifestyle.

In contrast, the 93 men who drank more than one liter (about 34 ounces) a day had only 35 million sperm per milliliter. They also ate more fast foods, and less fruit and vegetables.

"

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

• תוכן חדש...