Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכיבים של המערכת כרגע הם:

קומפוננט מורל דוטק אוביישן 6

מגבר JBL1004

קלריון 786

אני לא מעוניין בסאב, יש מקום לרמקולים 6.5 מאחורה הם ממוקמים בגובה הראש בקצוות של הרכב.

על איזה רמקולים אתם ממליצים אם בכלל?

אני חשבתי לשים 2 וופרים 6.5 של ERTHQUEK או DLS

פורסם

אני אומר שאם אתה שם קומפוננט מקדימה עם הגברה טובה לא צריך רמקולים אחורים,רב הסיכויים שאחרי שאתה תרכיב את הקומפוננט עם המגבר אתה תבין שיהיה חסר לך באס,למה אתה לא רוצה סאב? זה בהרבה יותר יועיל מרמקולים אחוריים.(במיוחד אם זה עוד 6.5 אינץ')

Scan Speak

פורסם

במיוחד באוטו כמו שלך הייתי ממליץ לך להשאר בתצורת קדמיים בלבד..ולשקול בחיוב הוספת סאב..היום יש סאבים שתופסים מינימום שבמינימום של מקום וזה לא אומר שזה בא על חשבון עוצמה או איכות אם אתה חושש מזה.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

כן,רק יעזור לי אם תגיד מסגרת תקציב שאתה מוכן להשקיע ועם איזה מגבר אתה הולך להגביר אותו.

פורסם

מצטרף להמלצה על ההרץ ES300 מניסיון איתו ברכב שלי.

• תוכן חדש...