Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימוד תיאוריה באינטרנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמר לי מישהו שיש תקנה שהוציאו עכשיו שמי שעבר גיל 16.5 בחודש יוני, יוכל ללמוד תיאוריה באינטרנט ולחסוך את הקורס שעלותו 600 ש"ח.

ומי שביוני טרם עבר 16.5, ייאלץ ללמוד התיאוריה בקורס הנ"ל.

הבחינה שווה לכולם, אין שינוי.

האמנם יש תקנה כזו?

פורסם

מה?! :?

גם אני למדתי לתאוריה דרך האינטרנט לפני מעל לשנה, זה לא חדש... מה הקטע של הקורס ב600 שקל מי עושה את זה בכלל? אני בחיים לא שמעתי על זה, בקשר לגיל, תלמד לתאוריה מתי שבא לך השאלה מתי תוכל לגשת, וזה בגיל 16.5

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

לא, אין תקנה כזו.

בזמנו, רצו לפתוח קורסים ללימוד תיאוריה ולחייב את כולם ללמד בהם.

אבל בשנה שעברה משרד התחבורה החליט שלא ליישם זאת.

החידוש ביולי 2013 היה חוק רישיון נהיגה מדורג שאומר שאפשר לעבור טסט בגיל 16 ו-9 חודשים,

במקום 17 כפי שהיה נהוג קודם.

מי שעובר טסט וגילו פחות מ-24 מוגדר כנהג חדש צעיר ומקבל היתר נהיגה בליווי למשך חצי שנה.

רק אחר כך הוא מוגדר כ"נהג צעיר" למשך שנה וחצי נוספות.

ללימוד תיאוריה אני ממליצה על חדש חדש וידידותי שנקרא לילך תיאוריה. שווה כל רגע...

מקווה שעניתי על שאלתך,

פורסם

מי שעובר טסט וגילו פחות מ-24 מוגדר כנהג חדש צעיר ומקבל היתר נהיגה בליווי למשך חצי שנה.

רק אחר כך הוא מוגדר כ"נהג צעיר" למשך שנה וחצי נוספות.

,

נהג צעיר זה כל נהג עד גיל 24.

נהג חדש-שנתיים מהוצאת הרישיון.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...