Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע rowe

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפוש העלה התייחסות דלה ביותר לשמן הזה.

ראיתי את המוצר הזה חצי סינט' וסינט' מלא 5W40 ו 10W40 באוטו דיפו ובמחירים סבירים.

במדבקה מופיע שהוא תוצרת גרמניה ומתאים לתקני רכבי VW ועוד רכבים גרמניים.

שאלתי לבעלי ניסיון, איך השמן? ובהשוואה למותגים אחרים המתאימים לקונצרן VAG כיצד הרכב מגיב?

האם הוא יתאים לרכבי TDI?

מועדים לשמחה.

פורסם

אני מטפל במורשה וכבר עשיתי טיפול 15000 וטיפול 60000,בשניהם שמו לי את השמן הזה (סינטטי מלא במקרה שלי).לפי מה שאני יודע לרכבי הוא מתאים,אם לשלך (טורבודיזל) הוא מתאים,תוכל לבדוק על האריזה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני לא יודע אם תמצא הרבה אנשים שהתנסו בשמן הזה בארץ מכיוון שהיבוא שלו התחיל לא מזמן, היבואן שלו הוא היבואן של שמני AGIP.

לחברה הזאת יש אתר, והחברה ניראת רצינית וגדולה. ככה שזה לא שמן מדבקה.

המחירים אכן מאוד אטרקטיביים, 5 ליטר 10W-40 ב 80 ש"ח ו5 ליטר סינטטי מלא 5W-40 ב 110 ש"ח.

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

חברה בהחלט רצינית, הייצור הוא בגרמניה, אני חושב שאפשר לסמוך על התוצרת שלהם בלי חשש. יצא לי להשתמש בשמנים שלהם ולא זכורה לי איזושהי תופעה שלילית, סה''כ היה שמן טוב.

פורסם

במדבקה מופיע שהוא תוצרת גרמניה ומתאים לתקני רכבי VW ועוד רכבים גרמניים.

שאלתי לבעלי ניסיון, איך השמן? ובהשוואה למותגים אחרים המתאימים לקונצרן VAG כיצד הרכב מגיב?

האם הוא יתאים לרכבי TDI?

מועדים לשמחה.

אתר של ROWE

יש להם אישורים של מרצדס ושל VW

גם מופיעים ברשימה מאושרת ע"י צ'מפיון מוטורס.

במקרה שלך אתה צריך לרואת איזה תקן VW דרוש לרכב שלך (כתוב בספר הרכב) ואותו תקן חייב להיות כתוב במדבקה של השמן שאתה קונה.

• תוכן חדש...