Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלאי רדאר מומלץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקבץ שאלות.

האם הקוברה הוא פשרה טובה? האם זה אפשרי למצוא גלאי רדאר בטווח של 700 ש"ח?

והאם לדעתכם, כדאי להזמין גלאי ולנטיין מאי ביי ואם כן אם קיימות בעיות תאימות כגון תדרים?

תודה

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

עלייה וקוץ בה.

אני סבור שהולנטיין או כל גלאי אחר לא יהיה יעיל כנגד ממל"ז כשהוא מאתר זה כבר מאוחר מדי.

מה דעתכם על הטיית לוחית הרישוי הקדמית בכמה מעלות כלפי מעלה/מטה?

מה דעתכם?

פורסם

מה יעזור לך נגד ממלז? :roll:

נגד ממלז הדבר היחיד שיעזור לך זה לסגל התנהגויות נהיגה אחרות לגמרי, או חיישני חניה מתקדמים.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אהלן

אין בעייה בהזמנת גלאי ראדר באיביי, אבל אני ממליץ לך להשקיע בולנטיין 1, השאר הם בזבוז כסף.

רק הולנטיין מגלה דבורות ומצלמות בטווח בטוח.

במידה ואתה רוצה לחסוך ומזמין גלאי משומש, שים לב שמדובר בגירסא חדשה עם Euro Mode.

אם תבקש מהמוכר את המספר הסידורי של הגלאי תוכל להזין אותו באתר של היצרן http://www.valentine1.com ולקבל נתונים על הגלאי הספציפי.

במקרה ומישהו שאתה מכיר מגיע מארה"ב הוא יכול להביא אותו במזוודה בלי הקרטון שלו וככה תחסוך מיסוי ומשלוח.

לגבי תאימות תדרים - כל ולנטיין שתקנה תצטרך לכייל בהתאם לסוגי המכמונות במדינה שאתה נמצא בה, לגבי כיול תוכל למצוא הנחיות באתרים שעוסקים בנושא כמו טופספיד וכו.

דבר אחרון שחשוב שתדע - שום גלאי לא מגן מפני לייזר.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

גלאי מצלמות מהירות צ'יטה C50i מבוסס ג'י פי אס.

מדובר בפתרון זול יותר מולנטיין 1 אך למיטב הידיעה איננו מכסה מצלמות ניידות על רכבים ודבורה.

יכסה גטסו כשיגיע לכאן.

ירון

פורסם

יש לי קוברה כבר כמה שנים טובות, ואף פעם לא יצא לי לראות אותו מצפצף "אמת", רק שווא.

אמממה, שבוע שעבר ממזר לוזר הביט לו בעיניים והוא שתק מהפחד או משהו כזה.

לא מומלץ. אני חושב שאני אפרק אותו ואגמור עניין.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מקבץ שאלות.

האם הקוברה הוא פשרה טובה? האם זה אפשרי למצוא גלאי רדאר בטווח של 700 ש"ח?

והאם לדעתכם, כדאי להזמין גלאי ולנטיין מאי ביי ואם כן אם קיימות בעיות תאימות כגון תדרים?

תודה

ירון

בנאדם, אתה יודע כמה טחנו את הנושא הזה? אל תתעצל ותעשה חיפוש, תמצא את כל האינפורמציה שאתה רוצה.

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

• תוכן חדש...