Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 85K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב משפחתי בתקציב של עד 85k(כמובן שאפשר גם פחות)

שנתון 2004+,נוטה להעדיף יפניות(בסגנון של האקורד מהשנתון הנ"ל)

עד כה היתה לי אוונסיס שנמכרה בגלל תקלות טכניות שלא רציתי לקחת על עצמי לתקן ואני מחפש משהו שיתאים לצרכים של רוב הנהגים,לא להשתגע ולא להתחרות בפורמולה1 אלא נהיגה פשוטה בעיר ולפעמים מחוצה לה,אוטו שיהיה מרווח ושלא יזלול דלק(לא דיזל :) ) בצורה מוגזמת,שיהיה אוטומט,רצוי מנוע של 2,000

הסתכלתי עד כה על האקורד קומפורט 2004(ממה שראיתי באינטרנט המכוניות מהדגם הספציפי שמוצעות למכירה שחוקות ועשוקות),על טויוטה RAV(שטיפה חורגת מהתקציב,מה שניתן לקבל פחות או יותר) וזהו פחות או יותר,אשמח להמלצה מכם המומחים :)

תודה מראש.

פורסם

שלום לך.

בתקציב שלך אתה יכול לקנות מכונית באמת טובה.

תבדוק את המאזדה 6 בין השנים 05-07.

לא היתי פוסל גם את הסוברו B4.

אם זה רק יפניות היתי ממליץ לך על הרכבים האלה, השאלה באמת מה אתה דורש מהרכב שלך.

אמרתה גם רוב הנסעיות בעיר אז אולי תחשוב על מכונית יותר קטנה?

משהו שיכול לעזור לך בלבזבז כסף על דלק.

Mazda 3 1.6 105 hp zoom...zoom

פורסם

שלום,

שכחתי לציין לצערי,אבל אני מנסה להתרחק כמה שיותר רחוק ממזדות,מין מזדהפוביה שכזאת,ככה שלא רלוונטי המזדה 6

הסובארו B4 אכן אופציה שעלתה כבר,הבנתי שהיא אוכלת יחסית הרבה יותר דלק(2 ליטר בערך) מטויוטה,אם מישהו יכול לאשר/להפריך את הטענה הזאת,יהיה נפלא..

בנתיים אשמח לשמוע עוד המלצות.

לגבי מכוניות קטנות,לא כ"כ עומד על הפרק משום שאחד הדברים שאני לא מעוניין להתפשר בהם זה נוחות,אני רגיל מכוניות מרווחות וגדולות,אשמח להשאר בסטטוס הזה :)

תודה על התגובה שלך,

פורסם

הונדה סיוויק סדאן עשויה להתאים לדרישות שלך - ותהיה זולה וחסכונית יותר ממשפחתיות גדולות.

האקורד מצוינת, אבל צריך להיזהר מגרסאות הליסינג הזולות שהגיעו עם אבזור מעליב.

הלגאסי אכן לא חסכונית במיוחד, ובכלל לא ממש מבריקה. אני לא יודע מה הבדלי המחיר מהאקורד,

אבל אם הם לא גדולים הייתי מעדיף את ההונדה בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

שלום,

בסיויק מדובר על מנוע 1,600,נכון?

לגבי האקורד,זה עלה כאופציה, הבעיה היא שיהיה נורא נורא נורא קשה למצוא אחת שמורה(אחרי חיפושים רבים רוב מה שנמצא זה מכוניות עם 30K ק"מ בממוצע שנתי, מה שאומר שהאוטו עובר 120-150K ק"מ וזה לא מתאים)

תודה על תגובתך,

אשמח לשמוע עוד המלצות.

תודה מראש.

פורסם

הסיויק הרלוונטית לתקציבך היא הדגם החדש שנמכר בארץ מאמצע 2006 עם מנוע 1.8 ליטר.

מכונית גדולה ומרווחת שמציעה ביצועים טובים וצריכת דלק חסכונית.

חג שמח!

פורסם

אוקיי,

תודה רבה על ההסבר,האופציה תלקח בחשבון.

אשמח לשמוע עוד הצעות ותודה לכל אלה שהגיבו(ויגיבו)

חג שמח לכולם.

• תוכן חדש...