Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש בפורום

דבר ראשון רציתי לומר שהתרשמתי מהרמה בפורום

רציתי לשאול את עצתכם בקשר לקניית רכב ראשון אשר ייעמוד בקרטריונים הבאים

כוח

מהירות

פוזה

אם עדיפות למנוע טורבו מובנה ולא שתקינו אותו בפנים

רכב מתוצרת יפנית או גרמנית

ושאוכל לשפר אותו אגזוז זרימה חופשית וכו (ב10k)

תודה לעונים:-P

פורסם

מנוע טורבו עד 40 אלף אני מתקשה לחשוב על דגם שעונה לדרישה הזאת,קח בחשבון שאפשר להנות גם ממנוע אטמוספרי.

מעבר לזה תחזוקה של מנוע מודגש עשויה להיות יקרה יותר בשל בלאי המגדש וצריכת דלק.(לא שאני נגד מגדשים,אבל זה לא מאסט!)

הנה כמה מתמודדות (ללא טורבו) מעניינות:

306-xsi\ s16 לא הרכב הכי מהיר בעולם אך היא בהחלט מהנה לנהיגה,יש לה מראה ספורטיבי והתנהגות כביש מעולה,זולה

לביטוח וזולה לאחזקה,הs16 עדיפה בשל מנוע משודרג 16 שסתומים ( באיזור 150 כוחות סוס)

כמו כן אם אתה מחפש משהו קטנטן שובב עם התנהגות כביש פנסטסטית ה106 ראלי תהיה נפלאה אם כי מעט חלשה בקו ישר ומעט ספרטנית בתא הנוסעים.

פונטו ספייס HGT בתקציב שלך תוכל למצוא דוגמא מאוד שמורה ומטופלת,היתרון המהותי הוא שיחסית צעירה(2001 -2003) ולא חסר דוגמאות במצב שמור. כמו שלי ,שאגב למכירה:)

הרכב דיי זריז אפילו מהיר אם סוחטים ממנו את מירב הסל"ד (136 סוסים על משקל מאוד נמוך ביחס ליריבות) עיצוב צעיר ופאנקי במיוחד בצהוב, כמו הפזו' זולה לביטוח וזולה לאחזקה שוטפת,חסכונית בדלק. חיסרון-תנוחת ישיבה פחות טובה מהפזו' והגה לא הכי מתקשר בעולם.

טיוטה סליקיה-אם תוכל למצוא דוגמא סבירה היא עשויה להכנס בתקציב,מעט מיושנת(1991-1994 אם אני לא טועה) אך אם זאת רכב אמין,ובנוי היטב,הרבה יותר קרבית והרבה יותר פוזה בשל היותה קופה,ולא קומפקטית חמה ,מנוע 2.0 ליטר עם 150 סוסים

שאסי חביב אפשר להשתעשע איתה,והיא מאוד ידידותית בכביש המהיר.

רכבים שנכנסים לך בתקציב אבל הייתי מתרחק.

קליאו ספורט-רכב פנטסטי!,אבל אל תתפה לדוגמאות שמוצעות במחירים נמוכים,אם תהיה מעוניין למתוח את התקציב בעוד מספר אלפים תוכל לרכוש אחד טובה,אבל עד 40 אלף,לא הייתי חושב בכיוון.

גולף VR6 -אכן בעלת מנוע נפלא,אבל עיצוב משעמם,יקרה לאחזקה ביחס לאחרות,התנהגות לא ספורטויבית במיוחד,כבדה, לסיכום גולף דור שלישי עם מנוע גדול.

Porsche 944 turbo

פורסם

הרכב הכי הגיוני שייכנס לך בתקציב הוא איביזה.

אני במקומך לא מתקרב לזה כי נדיר שתמצא רכב כזה שמור והיישור קו שלו יעלה לך בערך חצי מהרכב בסופו של דבר.

בכל מקרה אני במקומך לוקח את ה10 שאתה שם בצד לשיפורים ומשקיע ברכב שנראה טוב עם מנוע נחמד.

פורסם

עוד אופצייה שיכולה להיות מעניינת, היא הפז'ו 206 GTI. ישנם 2 כאלו שמתפרסמים ביד 2: 136 כ"ס, נתוני 0-100 די טובים, התנהגות מצויינת, מראה (לדעתי) נהדר,איבזור נאה, ועלויות אחזקה סבירות בהחלט. כמו כן הרכב די נדיר (לעומת האיביזה או הפונטו, שלדעתי יש לזה ערך מוסף).

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

מצטרף להמלצה על ה 206GTI, אני מחפש לעצמי כזה כרכב שני.

אחרי הרבה מאוד בדיקות שערכתי (בעזרת חברי הפורום היקרים) הגעתי למסכנה שזה הרכב שיתן את האיזון הטוב ביותר בין כיף, אמינות, שנתון מראה ותמורה לשקל.

ב GTI המצב של שוק השמורות בעייתי משהו ולכן שווה לשקול גם את ה XS, מדובר בקהל יעד קצת שונה ומכאן אפשר להסיק שמדובר ברכבים שמורים יותר.

שיהיה בהצלחה.

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

• תוכן חדש...