Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי רכש רכב שנת 2007 מליסינג.

את הבדיקה לפני קניה הוא ביצע בקומפיוטסט.

התכנון היה על דינמומטר אך הבנאדם שהציע לו את הרכב אמר "בקומפיוטסט מקבלים חוברת מפורטת, אבל מה שאתה רוצה".

אני, שלא מזמן קניתי רכב, קיבלתי כמובן את כל הכסת"חים הרגילים (באותו מקום). ובאמת דברים קטנים.

הוא לעומת זאת, קיבל בדיקה שנראית לי די מוזרה.

לכל מערכת ברכב הציון הוא 100!

בדף הסיכום הכל "תקין".

בתחילת החוברת אמור להופיע תצלום של הרכב - אך יש מסך שחור.

הצבעים בחוברת נראים "מוזרים", למשל ירוק הופך להיות ירוק ובאמצע צהוב. (אפשר לתרץ כחוסר בדיו?)

לי אישית זה נשמע מוזר מידי, חשבתי לשמוע את דעתכם.

תודה

פורסם
חבר שלי רכש רכב שנת 2007 מליסינג.

את הבדיקה לפני קניה הוא ביצע בקומפיוטסט.

התכנון היה על דינמומטר אך הבנאדם שהציע לו את הרכב אמר "בקומפיוטסט מקבלים חוברת מפורטת, אבל מה שאתה רוצה".

אני, שלא מזמן קניתי רכב, קיבלתי כמובן את כל הכסת"חים הרגילים (באותו מקום). ובאמת דברים קטנים.

הוא לעומת זאת, קיבל בדיקה שנראית לי די מוזרה.

לכל מערכת ברכב הציון הוא 100!

בדף הסיכום הכל "תקין".

בתחילת החוברת אמור להופיע תצלום של הרכב - אך יש מסך שחור.

הצבעים בחוברת נראים "מוזרים", למשל ירוק הופך להיות ירוק ובאמצע צהוב. (אפשר לתרץ כחוסר בדיו?)

לי אישית זה נשמע מוזר מידי, חשבתי לשמוע את דעתכם.

תודה

אני יכול להגיד לך שאני מאוד מאוד מאוד אוהב את קומפיוטסט לדעתי הם מאוד מאוד מאוד אמינים, זה באמת נכון אתה מקבל הכל ממוחשב ברמה מפחידה, הוא מראה לך בדיוק מה לא תקין ברכב ובאיזה רמת חומרה הדבר.

לשאלתך אם אפשר שהכל יהיה תקין או יותר נכון V (אני לא יודע ממתי הקומפיוטסט מחלק ציונים לרכבים אבל נזרום איתך), אני יכול להגיד לך שלקחתי גם אני רכב לבדיקה בקומפיוטסט (את המאזדה 3 שלי) והכל יצא V אולי חוץ ממצבר.

אז כן, אם הרכב שמור מאוד יכול להיות, בכל מקרה השאלה אם הפנה אותו לקומפיוטסט מסויים והאם היו סימנים כלשהם שיש לו יחסי חברות עם הבוחן, בכל מקרה אני דיי בספק אני אישית חושב שהם מאוד טובים.

ובלי שום קשר לקשר - בשביל הדברים האלה עושים בדיקה לרכב, ברגע שהוא לוקח את הרכב לבדיקה במכון אחר והתוצאות שונות מהבדיקה בקומפיוטסט הוא רשאי לתבוע אותם על זיוף בדיקה והוא גם יזכה.

מקווה שעזרתי!

un4get

בעל מאזדה 3 2006 מנוע 1.6ליטרים דגם אקטיב.

פורסם

לא יכול להיות שרכב שהיה 3 שנים בליסינג או בכלל על הכביש הכל "תקין". אפילו על שפשופים בפגוש כותבים בדוחות הפגיעה, אני עדיין לא ראיתי רכב ליסינג במצב תצוגה שולא תיקנו בו שום דבר. גם על רכבים שעוברים "הכנה למכירה" ניתן לראות סימני תיקונים.

מי הזמין את הבדיקה?

פורסם

אוקי נתחיל בתשובות:

זה היה בקומפיוטסט ת"א. גם אני עברתי שם בדיקה ויצא כסתח"ים רגילים.

למי שרשם שהם טובים - אין לי בעיה איתם. חוץ מהעניין שבמידה ותרצה להפעיל את ה"אחריות" תצטרך לשלם השתתפות עצמית 500 דולר (רשום בקטן קטן).

קומפיוטסט כן מחלקים "ציונים" - משמע אחוזי תקינות של המערכת.

תיקון קל:

הכל יצא 100, חוץ ממרכב שיצא 80 עם כמה שריטות ושפשופים (לא נראים לעין כי צבעו אותם כנראה).

בדף הסיכום הכל תקין חוץ ממרכב שוב בגלל הסיבה שלמעלה.

הרכב עבר 32K קילומטר. הוא אכן נראה במצב מעולה אך ברור לי שאי אפשר להסתמך.

אמו של החבר הזמינה את הבדיקה.

אם תוכלו לומר דעתכם על התצלום השחור ובעית הצבעים אני אשמח.

פורסם

יש ויש.

אצלנו בעבודה יש גברת שכל שלוש וחצי שנים מחזירה אוטו עם 15 אלף ק"מ.

אמיתי לחלוטין.

והיא לא היחידה (אומנם אין הרבה).

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הרכב היה בבעלות חברה ונהג עליו נהג יחיד כך שזה הגיוני.

הרכב נקנה משלמה SIXT.

עדכון קל:

היום באמצע נסיעה ההגה התחיל לרעוד בטירוף, חברי עצר את האוטו בצד, כיבה והתניע מחדש ואין זכר לרעידות.

מעיד על כיוון פרונט?

פורסם

אני יכול להגיד שבחברה הקודמת בה עבדתי, החזרתי רכב ליסינג עם 33K ק"מ

אחרי 3 שנים, ואני לא הייתי היחיד שזה קרה לו.

ואני גם יכול להעיד ששמרתי על הרכב כאילו היה שלי, ולמעט שפשוף חניה שתוקן,

לא קרה לרכב כלום. האמת ששקלתי לקנות אותו בהנחה(היתה לנו אופ' כזו בחוזה

הליסינג), אבל בסוף ויתרתי. ככה שיש מצב שרכב ליסינג יוצא במצב אנושי לשוק.

מה שכן, לרוב הרכבים השמורים לא מגיעים לסוכנויות, אלא למקורבים, אבל אני

בטוח שיש יוצאים מהכלל.

הדבר היחיד שמחשיד בסיפור, הוא שהבנאדם הציע לחבר שלך את קומפיוטסט

למרות שהוא רצה בהתחלה דינמומטר.

פורסם

יש רכבים שיוצאים 100 אחוז בבדיקה

ויש הרבה רכבים שמורים בשוק הליסינג

ולגבי יחסי החברות שמחשידים בעיניכם... בכל חברת ליסינג יש נהגי יד ראשונה אלה נהגים שעבודתם היא לקחת רכבים לבדיקות במכונים ביחד עם הלקוחות

הנהגים האלה נמצאים יותר במכוני הבדיקה מאשר בסניף המכירה ומכאן יוצא שלנהגים יש יחסי חברות עם עובדים במכונים

לנהג אין שום אינטרס במכירה אז אין מה לדאוג שהבוחן יעשה "קומבינות" לנהג

מכון כמו קומפיוטסט לא יחפש לעצמו צרות בהסתבכויות של תביעות כי הבדיקה היא מסמך משפטי לכל דבר

לפותח השרשור עושה רושם שהחבר שלך קיבל רכב טוב

שיהנה ממנו

• תוכן חדש...